Şimdi Ara

CAREW'İN YAPTIĞI TERBİYESİZLİK BİLE DEĞİL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla biz hep yeniyoz yıllarıdr yenilmedik siz en son 3 sene önce falan yendiniz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayhan07

quote:

Orjinalden alıntı: JoHnCAREVV1903

Ağlama ayhan kardeş , carew olsada olmasada Japon bayraklarımızla geliyoruz samiyene. korkunun ecele faydası yoktur. biz sizi hersene yeniyoruz kendi evinizde. ayrıca 2,3 ay önce VAN HOIJDONK denen terbiyesiz şortunun üzerinden avuçlamıştı bi yerlerini bu hareketi de birilerine dönerek yapmıştı. ve federasyon düşünmüş düşünmüş en sonunda ceza vermemişti. carew e 1 maç bile ceza gelmicektir büyük ihtimal öyle saçmalık olmaz

ne zaman yendiniz bizi evimizde dua edinde bu sene uefa ya kalın

Dostum istersen son iki sezondur Ali Sami Yen Stadın'da oyanan GS-BJK maç sonuçlarına bir bak.
    Şaşıracaksın..Cidden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihy -- 2 Mart 2005, 14:36:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 06reis

valla biz hep yeniyoz yıllarıdr yenilmedik siz en son 3 sene önce falan yendiniz..

Dayanamadım yazıyorum..
    Siz geçen sene Galatasaray'ı nasıl yendiniz hatırlıyomusun...2 tane yakından uzaktan alakası olmayan penaltı ile..Sakaryaspor'u nasıl yendiniz..Ceza sahasının dışında Carwe'in çekilmesine çalınan penaltı ile..Ve hala hakemlerden dert yanıyosunuz...Rıza Çalımbay geldikten sonrada Denizlispor maçı hariç beşiktaşın öyle aman aman futbol oynadığı bir karşılaşma görmedim...Ve inatla hala en büyük !!! olduğunuzu iddaa ediyosunuz..Ben burada tarfsız yorumlar yapmaya özen gösteriyorum ama karşımdakilerin öle yapmadıklarını görüyorum...

• +1
    quote:

Orjinalden alıntı: ArMiGaTe

quote:

valla biz hep yeniyoz yıllarıdr yenilmedik siz en son 3 sene önce falan yendiniz..

Dayanamadım yazıyorum..
    Siz geçen sene Galatasaray'ı nasıl yendiniz hatırlıyomusun...2 tane yakından uzaktan alakası olmayan penaltı ile..Sakaryaspor'u nasıl yendiniz..Ceza sahasının dışında Carwe'in çekilmesine çalınan penaltı ile..Ve hala hakemlerden dert yanıyosunuz...Rıza Çalımbay geldikten sonrada Denizlispor maçı hariç beşiktaşın öyle aman aman futbol oynadığı bir karşılaşma görmedim...Ve inatla hala en büyük !!! olduğunuzu iddaa ediyosunuz..Ben burada tarfsız yorumlar yapmaya özen gösteriyorum ama karşımdakilerin öle yapmadıklarını görüyorum...

• quote:

quote:

Dayanamadım yazıyorum..

eee?
    başka varmı örneğin?
    bi tane GS maçı var geçen seneden...bi tanede ilk yarıdaki Sakarya maçı...
    siz 2 tane maçı kafamıza kakıp duruyorsunuz.peki biz ne yapalım?
    al bendende sana

peki hangi takım adam gibi futbol oynuyor türkiyede?
    peki hakem her maçını katlettiğinde nasıl güzel futbol oynamayı bekliyorsun?
    neden her maçımızı 12 kişiye bazen 15 kişiye karşı oynamamız gerekiyor?
    neden bu hakem hataları bizim maçlarda oluyor?
    neden sezon boyunca atılan penaltılarda millet 3-5 metre içeri girdiğinde tekrarlanmıyorda hakem kardeşlerimizin kuralları uygulamak bizim maçlarda aklına geliyor?hemde oyuncular en fazla 20-30 santim ihlal ettikleri halde..
    peki hadi diyelim kuraldı,tekrarlandı.neden ikinci atış tekrarlanmıyor?gene 20-30 cm ihlal ve atıştan önce 1 metre önde olan kaleciye rağmen...
    peki bu kadar olay olunca insanların nasıl sakin olmasını bekliyorsunuz?
    bir maçında hata yapıldığında "devlet garantisi" isteyen...veya "bu hakem düdüğünü bırakacak"diyenler.size soruyorum bunları....
    önce cevap hocam,öyle ortaya laf atıp kaçıp gitmek yok....

• quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

quote:

Dayanamadım yazıyorum..

.

eee?
    başka varmı örneğin?
    bi tane GS maçı var geçen seneden...bi tanede ilk yarıdaki Sakarya maçı...
    siz 2 tane maçı kafamıza kakıp duruyorsunuz.peki biz ne yapalım?
    al bendende sana

peki hangi takım adam gibi futbol oynuyor türkiyede?
    peki hakem her maçını katlettiğinde nasıl güzel futbol oynamayı bekliyorsun?
    neden her maçımızı 12 kişiye bazen 15 kişiye karşı oynamamız gerekiyor?
    neden bu hakem hataları bizim maçlarda oluyor?
    neden sezon boyunca atılan penaltılarda millet 3-5 metre içeri girdiğinde tekrarlanmıyorda hakem kardeşlerimizin kuralları uygulamak bizim maçlarda aklına geliyor?hemde oyuncular en fazla 20-30 santim ihlal ettikleri halde..
    peki hadi diyelim kuraldı,tekrarlandı.neden ikinci atış tekrarlanmıyor?gene 20-30 cm ihlal ve atıştan önce 1 metre önde olan kaleciye rağmen...
    peki bu kadar olay olunca insanların nasıl sakin olmasını bekliyorsunuz?
    bir maçında hata yapıldığında "devlet garantisi" isteyen...veya "bu hakem düdüğünü bırakacak"diyenler.size soruyorum bunları....
    önce cevap hocam,öyle ortaya laf atıp kaçıp gitmek yok....

adet oluş bu ifade bizde kullanalım +1

kimse hakemlerin beşiktaşı tuttuğu gibi bir düşünceye kapılmasın. lehimize ve aleyhimize verilen kararları lütfen önce bir karşılaştıralım ve sonra konuşalım.

• 1.Kimsenin biyere kaçtığı yok..
    2.Sizin maçlarda aleyhinize hata yapılınca hakem,futbol federasyonu dahil herkese lanet yağdırıyosunuz.
    3.Lehinize hatalı karar verilince gıkınız çıkmıyor.(Baheneniz hep bizim aleyhimize olacak değil ya birazda lehimize olsun.)
    4.Evet doğru biçok maçta penaltı atışı yapılırken ihlal oluyor.Tırsak olan hakemler çalamıyor.Çalan hakemde düşman oluyor..
    5."bir maçında hata yapıldığında "devlet garantisi" isteyen...veya "bu hakem düdüğünü bırakacak"diyenler" diye bişey yazmışsın ama bunu yazarken Muhittin Boşat'ın eski kulüp başkanınız tarafında mahkemeye verildiğini ve biz bu hakemi bundan sonra maçlarımıza verilmesini istemiyoruz dediğini unutuyorsun galiba.Hele hele 9 kişi bitirdiğiniz Denizlispor maçını kaybetmiş olsaydınız artık neler derdiniz bilmiyorum..
  • iyide arkadaşım bizim maçlarda kaç tane lehimize hata yapılıyor,kaç maçta hakem yüzünden puan kaybediyoruz.birde onların istatistiğini yapıp bişeyler yazsaydın buraya.
    2 bilemedin 3 maç yahu..
    ama ya bizim hakemler yüzünden kaybettiğimiz puanlar ne olacak?harcanan emekler,paralar ne olacak?
    hani nerde o "delikanlı"papilalar bilmemkimler?
    tabiki lahimize bile olsa hakemlerin hata yapması hoşumuza gitmiyor..
    ama bakarsan lehimize yapılan hatalar bile aleyhimize dönüyor sonuçta.sırf"bak sizi lehinizede hatalar"oluyor dedirtebilmek için katlediyorlar maçları.bakın geçen seneki GS maçı.
    GS nin orada ne iddiası var ne başka birşeyi..
    ama ortalığı ayağa kaldırdılar.
    ya biz ne yapalım o kadar maçta hakkımız yeniliyorsa?
    hem mecburmuyuz kardeşim sahada rakiple uğraşırken birde hakemlerle uğraşmaya?ne günahımız var?
    bizde herkes gibi çıkıp maçımızı oynamak istiyoruz.
    fuıtbol oyunu bu,tabiki en sonunda kazana bir takım olacak.iki takım birden şampiyon olamaz.
    ama iki takım çekişirken birini rahat bırakıp diğerini ensesinden çekmek ne kadar yakışır takdirini size bırakıyorum eğer azıcıkta olsa sağduyunuz varsa...
    adil olsun kardeşim..
    hakemler yapmasın hata.FB veya GS hatta TS maçlarını nasıl yönetiyorlarsa öyle yönetsinler...
    ha o zamanda çıkıp yeniliyorsak ve hala konuşuyorsak sonuna kadar haklısınız...
    bizim taraftar gene en sabırlısı çünkü Seba döneminden kalma belli bir ağırlık var bizim camiada..
    bizim yaşadıklarımızın yarısını FB veya GS yaşasaydı şu anda ne konuşuluyor olurdu,insanlar nasıl bir davranış içerisine girerdi asıl onu merak ediyorum ben....
    bide tuuturmuş gidiyorsunuz"FB li GS li futbolcular sakin,BJK liler agressif.tarafta agresif.biraz sakin olun..."
    yahu tabi sakin olursunuz siz.sizin maçlarınızda ne hakem hatasından bahseden var ne başka birşeyden.elleşen yok,karışan yok.al gülüm ver gülüm...
    sahanın içinde afedersiniz eşşek gibi koş,çabala.
    bi tane adam gelsin hakkını gaspetsin.nasıl olacak bu iş?
    yahu Daumu iki maç kaybetti diye yerin dibine vurdunuz.
    eymiş"UEFA kupasını alacakmışsınız"..
    yahu kolaymı bu?hemen al 2-3 futbolcu al sana kupa..
    GS bile 4-5 sene çabanın sonunda binbir güçlükle haketti o kupayı.
    siz bir senede neyi nasıl yapacaksınız?
    siz bu adama sabredemezken biz o kadar saçmalığa nasıl dayanalım,susalım?
    kendinizi önce bizim yerimize koyun,bi düşünün."acaba bu kadar şey bizim maçlarda olsaydı ne yapardık?"diye.ondan sonra bize kızın.bizi suçlayın

• YA FUTBOL İÇİNDE OLUR BÖYLE ŞEYLER..BÜYÜTMEYELİM..
  • arkadaşım büyütmek falan değil,konuşup tartışıyoruz şunun şurasında da neden "olur böyle şeyler", o kısmı anlamadım.
    olmasa daha iyi değilmi?
    insanlar adam gibi futbol maçları izlese.
    sonunda hakeden kazansa?
    çokmu yanlış bunları istemek?
  • YA HOCAM OLUR MU ÖYLE ŞEY..KEŞKE OLMASADA...TÜRK FUTBOLU ARTIK ÇIKILMAZ BİR PİSLİĞİN İÇİNDEDİR....FAZLA DOKUNMUO İNSANLARA BU TİP HAREKETLER ARTIK...YAPILAN SPORUN ADI "FUTBOL" DEĞİLDİR ARTIK...
  • quote:

peki arkadaşlar bu hafta A.Sebat maçında Alexin rakibine yaptığı hareketi ne olarak değerlendiriyorsunuz?
    bize gelince sportmenlik dışı oluyor,başka takımların futbolcuları yaptığı zaman"bilmeden yaptı,kasıt yoktu"oluyor.
    ya bırakın artık bu ikiyüzlülüğü.

Alex gercekten pozisyonun hızLı geLisiminden oturu olmayıp direk rakipe girdiyse ( ki aLLah korusun adam iyi kurtarmıs bacagını yoksa kırıLabiLirmis ) onunda muhakkak ceza aLması gerekLi. Ama birazda kendimize bakaLım arkadasLar baktım Calımbay cıkmıs diyor ; Carew yere tukurdu , kasti bi hareketi yok , Alex'ede ceza vereceksiniz ozaman ! diyor Carew nereye yere tukurmus ya ? Dogru , tukurmedi resmen burnunu adamın ustune bosaLttı e yere tukurse bu herif niye yuzunu arkasına ceksin ? Cıkıp kendi kLubude ona ceza verecegine sahip cıkıyor. Bu oLayLar Emre Asık'dada oLdu Bjk gene kabuL etmedi oyLe boyLe ceza aLmasını engeLLedi taraftarLar Emre Asık'ı destekLedi daha onceden Nouma'da bir cok hareket oLdu bunuda taraftarLar destekLedi ( aLLahtan Serdar BilgiLi cok iyi baskandıda en azından Laf yetistirmek yerine Nouma'yı kesti hemen ) baskası yapıncada hemen kendi yaptıkLarını gormeden p.k atma isLemine basLıyor yoneticiLer. Konyaspor oyuncusunu oynatmamıs FB yoneticiLeri niye oynatmamıs diye cıkısıyor ortam gene geriLiyor vvsvs. Hic kimse kendine bakmadan miLLete Laf yetistirmiye caLısıyor. Abi bu arada Carew'in yere tukurdugunu iddia edenLere esas ben ikiyuzLu derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 2 Mart 2005, 18:33:39 >

• Yaptığı terbiyesizliktir. Tüküreceğine tokat at veya Nouma gibi yumruk at daha iyi. Zaten Carew belli bir süre milli takıma alınmamış. Milli takım otobüsünde takım arkadaşını tokatladığı için.
  • ilker kardeş boşver görünenler ortada herkes herşeyi biliyo sen onlara capon bayrağı ne anlama geliyo biliyonuzmu de onlar zaten anlarlar ....
    lisede okurken kaymakamlık kupası finalm maçı ankara 19mayıs büyük sahda oynuyoruz alex yatığı hareketin aynısını yapmışlardı bana çocuk direkt kırmızı almışdı.... bence alex delikanlılık yapamdı ....
  • ilkerinanç kardeşim geçen sene bir iddiamız yoktu ama avrupa kupalarına kaltılma şansımız vardı ve bir çok maçta buna beşiktaş maçıda dahil hakem hatalarından puanlar kaybettik hakemler hata yapmasaydı şu anda uefa kupasında oynayacaktık türk takımları seneye şampiyonlar ligine ön eleme maçı yapıp katılabilecekler galatasaray bu sene avrupa kupalarında olsaydı seneye kesinlikle şampiyonlar ligine ön eleme yapmadan katılırdık

keşke şu italyan hakem collina'yı klonlasalar tüm maçlar mükemmel yönetilirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalhirca -- 2 Mart 2005, 18:49:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Serdarer

Yaptığı terbiyesizliktir. Tüküreceğine tokat at veya Nouma gibi yumruk at daha iyi. Zaten Carew belli bir süre milli takıma alınmamış. Milli takım otobüsünde takım arkadaşını tokatladığı için.

katıLıyorum. bu arada bu yapıLanLar hepsi ama hepsi Bjk'e zarar veriyor baska hic birsey degiL. Carew'e arka cıkmak degiLde ceza verseLer ( tabii Alex'e de ) en azından geLecekde ( ki insaLLah oLmaz ) bu gibi durumLardaki oLayLarı azda oLsa engeLLeyebiLsinLer.
  • besiktasta gidiyo en sorunlu oyunculari buluyo o carew in tokat attigi dogru emre desen piskik nouma ayri bir vaka ilhan her 2 mactan birinde garanti kirmizi kart ki allahtan son 2 si gitti besiktastan
  • quote:

Orjinalden alıntı: xTraP

quote:

Yaptığı terbiyesizliktir. Tüküreceğine tokat at veya Nouma gibi yumruk at daha iyi. Zaten Carew belli bir süre milli takıma alınmamış. Milli takım otobüsünde takım arkadaşını tokatladığı için.

katıLıyorum. bu arada bu yapıLanLar hepsi ama hepsi Bjk'e zarar veriyor baska hic birsey degiL. Carew'e arka cıkmak degiLde ceza verseLer ( tabii Alex'e de ) en azından geLecekde ( ki insaLLah oLmaz ) bu gibi durumLardaki oLayLarı azda oLsa engeLLeyebiLsinLer.

adama arka çıkmıyor burada kimse arkadaşım.
    yaptığı terbiyesizlik...
    ama ya ona yapılanlar?
    10 kişi birden adamın üstüne çullanıyor.ya bunlar?
    yada başka maçlarda başka takım futbolcularının yaptıkları?
    yahu adam bir tane penaltısı boş yere gitmiş...
    ikincisini atmış.gol olmu.yani işini yapmış.gönlü rahat...
    neden böyle salakça bir hareket yapsın durduk yerde?niye adama tükürsün?
    sen durduk yere bir adamın suratına tükürürmüsün eğer kendini"normal"bir insan olarak görüyorsan?
    nedir bu adamı bu hale getiren?

hepiniz sanki o an o sahadaymış,Carewin ve Sakaryalı futbolcuların ortasındaymış gibi konuşuyorsunuz...
    peki TV de gözlerimle gördüm.Sakaryalı futbolcu tribüne dönmüş"sizin ananızı...."der gibi hareketler.zaten dudaklarını azıcık okuyabilen ne dediğini anlıyor TV deki görüntülerle..
    ya bu adam?buna ne diyeceksiniz?
    ne yapmaya çalışıyor,neden bunu yapıyor?

ben size söyleyeyim.amaç BJK seyircisini kışkırtmak.maç o dakikada bitmediğine göre amaç maçı tekrarlatmak belki..
    hiç olmadı "nasılsa yenildik haksızca(!)...onlarda ceza alsın intikam alalım kendi ufacık beynimizin bize gösterdiği yöntemle"...
    yani hiç birşey yapamazsa amacı BJK ni sahasını kapattırmak..

yahu görmüyormusunuz İnönü stadına gelen her takım aynı numarayı deniyor,ya oyuncuyu kızdırmaya çalışıyor ya seyirciyi...
    yahu sen kimsin,kıçıkırık bi Anadolu takımısın.karşında milyonların gönül verdiği bir takım var.neyine güvenip yapıyorsun el kol hareketi,küfür?

benim baştan beri şikayetimyani bütün kötü olayları BJK li futbolcu taraftar yapıyor,diğer takımlar sütten çıkmış ak kaşık.
    bırakın Allahaşkına ya.bu kadarda olma göz göre göre...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 2 Mart 2005, 23:02:37 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: xTraP

quote:

adama arka çıkmıyor burada kimse arkadaşım.
    yaptığı terbiyesizlik...
    ama ya ona yapılanlar?
    10 kişi birden adamın üstüne çullanıyor.ya bunlar?
    yada başka maçlarda başka takım futbolcularının yaptıkları?
    yahu adam bir tane penaltısı boş yere gitmiş...
    ikincisini atmış.gol olmu.yani işini yapmış.gönlü rahat...
    neden böyle salakça bir hareket yapsın durduk yerde?niye adama tükürsün?
    sen durduk yere bir adamın suratına tükürürmüsün eğer kendini"normal"bir insan olarak görüyorsan?
    nedir bu adamı bu hale getiren?

hepiniz sanki o an o sahadaymış,Carewin ve Sakaryalı futbolcuların ortasındaymış gibi konuşuyorsunuz...
    peki TV de gözlerimle gördüm.Sakaryalı futbolcu tribüne dönmüş"sizin ananızı...."der gibi hareketler.zaten dudaklarını azıcık okuyabilen ne dediğini anlıyor TV deki görüntülerle..
    ya bu adam?buna ne diyeceksiniz?
    ne yapmaya çalışıyor,neden bunu yapıyor?

ben size söyleyeyim.amaç BJK seyircisini kışkırtmak.maç o dakikada bitmediğine göre amaç maçı tekrarlatmak belki..
    hiç olmadı "nasılsa yenildik haksızca(!)...onlarda ceza alsın intikam alalım kendi ufacık beynimizin bize gösterdiği yöntemle"...
    yani hiç birşey yapamazsa amacı BJK ni sahasını kapattırmak..

yahu görmüyormusunuz İnönü stadına gelen her takım aynı numarayı deniyor,ya oyuncuyu kızdırmaya çalışıyor ya seyirciyi...
    yahu sen kimsin,kıçıkırık bi Anadolu takımısın.karşında milyonların gönül verdiği bir takım var.neyine güvenip yapıyorsun el kol hareketi,küfür?

benim baştan beri şikayetimyani bütün kötü olayları BJK li futbolcu taraftar yapıyor,diğer takımlar sütten çıkmış ak kaşık.
    bırakın Allahaşkına ya.bu kadarda olma göz göre göre...

hakLısın abi hepsinde hakLısın. Ama hepsi iste Bjk'nin zararına oLuyor daLdıLar dovduLerde noLdu ? Fatura gene Bjk'e cıktı. Gelecek sezon Avrupa'da mucadeLe vermek icin Lige daha cok asıLması gereken bir takım icin bunLar kotu hep oLumsuz etkiLeyecek. Biraz zor ama takımını gercekten seviyosan kıskırtmaLara en azından mac esnasında tepki vermicek kuLagını kapatacaksın. ( hem taraftar , hemde futboLcuLar icin ) Ama zor iste.

• ya olayı istediğiniz noktaya çekmeyin gs liyim kendi oyuncumuz yapsa bizde kınardık koruyacağınıza tepki verin tükürdüğü kişi sizde olabilirdiniz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.