anlaşmayı yaptım herşeyi dahil şok fiyat olarak 120 ytl ye çarı sözleşmede almış bulunmaktayım inş yarın gerçeğide benim olacakkk
BEKLE BENİ TROY BEN GELİORUM (kısa bir aradan sonra gene troydayım )
agam 188 m troya gelion 3-5 atarsın dimi plss
hıı benim de amacım oydu troy da bol paralı bi çar alsam da dışına çıkıp her gün 1 m yer atsam da tavşanlar kapsa da ben de zevke gelsem diodum
quote:
Orjinalden alıntı: _EmperoR_
hıı benim de amacım oydu troy da bol paralı bi çar alsam da dışına çıkıp her gün 1 m yer atsam da tavşanlar kapsa da ben de zevke gelsem diodum
agam sen isetr senin tawşanın olam
troy da mısın?
quote:
troy da mısın?
evet 3x charım var bi köpem bile yok aga ayrıca senin gelceğin guilddeydim beni guilddende atmışlar aga
quote:
Orjinalden alıntı: Næccm
quote:
troy da mısın?
evet 3x charım var bi köpem bile yok aga ayrıca senin gelceğin guilddeydim beni guilddende atmışlar aga
İsteyen Herkez Troydaki Guildimize Gelebilir , Sen Nasıl Shoot Oldun Ensarengizzzz .. Emperor Charı Aldıgın Zaman Bana Her Akşam Saat 5 Gibi Ulaşabilirsin Oyundan Pm me ( HEHET )
quote:
Orjinalden alıntı: H^^ERO
quote:
Orjinalden alıntı: Næccm
quote:
troy da mısın?
İsteyen Herkez Troydaki Guildimize Gelebilir , Sen Nasıl Shoot Oldun Ensarengizzzz .. Emperor Charı Aldıgın Zaman Bana Her Akşam Saat 5 Gibi Ulaşabilirsin Oyundan Pm me ( HEHET )
biliom ben seni Viceron çarı ile de aynı guilddeydim szile ben mesaj çakarım merak etme
LALALAA aldım çarı 188 m içinde yorum yapan herkese çok teşekkürler
benceed kacırma
SP Farm lazim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme