Şimdi Ara

CARIBE VİRİSÜNE DİKKAT!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bluetooth'lu cep teli kullanan arkadaşlara dikkat şu aralar ortalıkta bluetooth ile bulaşan caribe isimli bir virus dolasiyor...
    mesaj olarak cep tel inize geliyor açarsanız pil ömrünü 1 saat yapıyor bluetooh kullanılmaz hale geliyor ve cep telefonu surekli kendine reset atıyor ...aman ola...caresi ise bi bayiiye goturup yazlım tükletiğ telefonun fabrika çıkış moduna getirilmesi...

• dostum bu olay forumda yeterince var
  • günaydın dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: djxeon

bluetooth'lu cep teli kullanan arkadaşlara dikkat şu aralar ortalıkta bluetooth ile bulaşan caribe isimli bir virus dolasiyor...
    mesaj olarak cep tel inize geliyor açarsanız pil ömrünü 1 saat yapıyor bluetooh kullanılmaz hale geliyor ve cep telefonu surekli kendine reset atıyor ...aman ola...caresi ise bi bayiiye goturup yazlım tükletiğ telefonun fabrika çıkış moduna getirilmesi...

ah be abii o virüs öldü be..! :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: alec___

quote:

Orjinalden alıntı: djxeon

bluetooth'lu cep teli kullanan arkadaşlara dikkat şu aralar ortalıkta bluetooth ile bulaşan caribe isimli bir virus dolasiyor...

ah be abii o virüs öldü be..! :)

aa yoksa kafasını mı ezdiler

• caribe virüsünü temizlemek için bu antivirüsü kullanabilirsiniz
    >>Programı indirmek için tıklayın<<
  • gene geğik yapıo sunuz olm yapmayın
  • bilkent onkuvada otururken bluetooth tan mesaj geldi alim mi almiyim mi derken hadi alim dedim ve telefon gümledi.
    silim dedim silmiş göstermesine rağmen çalışıodu.format çekim dedim telefon kilid şifresini sordu bilmiodum öle kaldı
    yeni fw yüklettim sonra serviste... :)
  • kilit şifresi normalde nokia için 12345
  • walla geyik yapmayın.
  • sizde abaza krolar gibi bluetooth u açık dolasmayin her gelenede ewet demeyin...

bana 1 kere oldu oda arkadasla otobüste multip fifa oynarken direk hayıra bastım

bluetooth u bluetooth gibi kullanın

yok kıztavlamak mış töbe töbe
  • quote:

Orjinalden alıntı: spree

sizde abaza krolar gibi bluetooth u açık dolasmayin her gelenede ewet demeyin...

bana 1 kere oldu oda arkadasla otobüste multip fifa oynarken direk hayıra bastım

bluetooth u bluetooth gibi kullanın

yok kıztavlamak mış töbe töbe

• iyi akşamlar...caribe öldü yaşasın garibe...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.