Şimdi Ara

CARIM İNTİHAR ETTİ :( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
1.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ferrari çarpmıştır plakasını alan oldumu ?
  • allah rahmet eylesin ne diyim
  • Bence eceli gelmiş
  • bendebir kere moradonda tezgah kurmuştum sonra bi yere gittim geldiğimde çarım el morad castelede yatmıştı bugko işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheBigRogue

quote:

Orjinalden alıntı: What_if

quote:

bu nasil oldu ya bende moraddonda markett kurmustum geldigimde oluydum ama ex gitmemisti tamda +1rebirth iron bow satmistim 900m dan 450m u gitmisti

Arkadaşım sana kimse cevap vermemiş ama cevabın belli sen pazar açtığın sırada büyük ihtimalle 1. serverdaymışsın ve senin şansına savaş olmuş karşı tarafa savaşı kazanmış ve senin köyüne gelmiş şu şansa bakki sen ordasın adam seni kesmiş ve 450m +50np yi cuk cebine indirmiş emin ol o adam bayram etmiştir

oyunu bilmiyosan konusma pls moRaddonda demisim dimi moRaddonda maRket actim ayRica oyle olsa bilmemkim sukadaR damage veRdi diye yazaR sadece bilmemkac hp damage demis ama isim yok hadi onde olsam woRm geldi 100keRe vuRaRak kesti dicem ama oyle de olamaz cunku ex gitmedi paRa gitti woRm napsin paRayi

Wallah görmemişim moradon yazdığını oyunu bilmiyor diyemezsin ayrıca 2 senedir oynuyorum ben bu oyunu tamam belki yeni şeylere yabancıyım ama eskiden kalma örneğin ke den kalma herşeyi biliyorum görmedim onu o yüzden yazdım hemen bilmişlik taslama bana ayrıca...

• YA BENIM ANLAMADIGIM PAZARDA IDIM DIYORSUN BUSARI NERESI.SAYET 1. SERVERDA ISE SAVAŞ OLMUŞSA SENI KESMİŞ OLABILIRLER PARANIN YARISI BOYLE GITMİŞ OLABILIR.AMA SEN EXE YATMIŞSIN BUDA TUHAF BIR OLAY.BEN SANA ŞÖYEL BIR ŞEY ANLATAYIM.BIR DEFASINDA MARADONDA MAL SATIYORDUM.BIR BAKIYORDUM TEZGAH BOZULMUŞ CARIM MARADONDA DOGULAN YER VARYA MERDIVEN ONUNDE DURUYOR VE MAL SATILMIŞ.BEN BU OLAYI 2 KEZ YAŞADIM AYNI GUN İÇİNDE MAL SATILINCA NASIL OLUYORSA CARIM MERDIVENIN ONUNDE OLUYOR BUNU COZEMEMİŞŞTİM SANIRIM SENINDE BOYLE BIR ŞEYLER OLDU.MAL SATILIP YA KAPININ ONUNDE FELAN DOGDUN EGER 1.SERVERSA ORADA SENI KESTILER PARANIN YARISI GITTI VE TEKRAR OYUN HATASINDAN ORADA DOGDUN VE BU SEFER EX YATTIN BU BENIM FIKRIM
  • Aşıksın .......Aşıksın...........Sen Aşıksın Arkadaş
  • Millet orucunu tuttu bitirdi senin char galiba hala oruç tutuyo

oruç yemiş bitirmiş zavallıyı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RogueHunter -- 4 Kasım 2006; 8:40:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MADU

YA BENIM ANLAMADIGIM PAZARDA IDIM DIYORSUN BUSARI NERESI.SAYET 1. SERVERDA ISE SAVAŞ OLMUŞSA SENI KESMİŞ OLABILIRLER PARANIN YARISI BOYLE GITMİŞ OLABILIR.AMA SEN EXE YATMIŞSIN BUDA TUHAF BIR OLAY.BEN SANA ŞÖYEL BIR ŞEY ANLATAYIM.BIR DEFASINDA MARADONDA MAL SATIYORDUM.BIR BAKIYORDUM TEZGAH BOZULMUŞ CARIM MARADONDA DOGULAN YER VARYA MERDIVEN ONUNDE DURUYOR VE MAL SATILMIŞ.BEN BU OLAYI 2 KEZ YAŞADIM AYNI GUN İÇİNDE MAL SATILINCA NASIL OLUYORSA CARIM MERDIVENIN ONUNDE OLUYOR BUNU COZEMEMİŞŞTİM SANIRIM SENINDE BOYLE BIR ŞEYLER OLDU.MAL SATILIP YA KAPININ ONUNDE FELAN DOGDUN EGER 1.SERVERSA ORADA SENI KESTILER PARANIN YARISI GITTI VE TEKRAR OYUN HATASINDAN ORADA DOGDUN VE BU SEFER EX YATTIN BU BENIM FIKRIM

koxpla girersen üzerindeki herhangi bir item biterse pot vs gibi koxp town cekerDemekki koxpla girmiştin

• Yav bu kadar abuk fikir üreteceğinize arkadaşa ss i KOWorld e göndermesini ve supporttan destek almasını ayrıca gelecek cevabıda bizle paylaşmasını söylemek bence daha kolay.

Nasıl bayğı uzun cümle olmuş dimi
  • her canlı ölümü tadacaktır bakara suresi ayet 142
  • çok feylesofik bir cevap oldu
  • Bendede olmuştu bu golemlerde durduk yere öldüm kimin vurduğuda gözükmüyordu!
  • abicim tuzlu ayran içir geçer tansiyonu duşmuş sen Hipertansiyon ilacını almadın mı garibanın???
  • çok ama çok ilginç bişiiiii
  • iyi bakmıosundur geçende benim charı görmüştür kıskançlıktan bayılmıştır

sen bi doktora görün belki kalp , şeker filan vardır
  • quote:

bu nasil oldu ya bende moraddonda markett kurmustum geldigimde oluydum ama ex gitmemisti tamda +1rebirth iron bow satmistim 900m dan 450m u gitmisti

bi ara moradonda pk yapmaya yarayan bi program wardı

ya cypher da ya da beramusta biri yaptı bunu

hem np kasıodu hem para

• ßuqKO ruLazzz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cofusion

ban yemişin

bi ara bu baya meşhurdu ha forumda herşeye ban yemişidn

bu boşluk bırakma da meşhur oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoSoRY

quote:

Orjinalden alıntı: wet_pozer

quote:

Orjinalden alıntı: SoSoRY

[img=http://img98.imageshack.us/img98/6003/xcxcmj5.th.jpg]

CARIM DURDUK YERE EXP ÖLDÜ BU NEDİR ACABA VURAN BİŞEYDE YOK NASIL OLDU BU

bu ne bide 63 lvl sen sen kesin kınayt onlayn,iwi,sever flnda diosundur

nedemek istediğini anlayamadım

Arkadaş seni yerden yere vurmaya çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robin van Persie -- 4 Kasım 2006; 10:42:49 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.