Arkadaşlar bebenin bir msn dne seri cs istedi yoladım iternetteymiş msn de kon utuq fln yoladım serics yi cam aç dedi açtıq 2mizde muahbet fln ettiq (sabah oldu bu oaly)az öncede msn yi açtım konustuq cam açtıq sonra bebeleri fln çağırdı pis pis baktılar şüphelenedim sizde açrım soylualbilşrmi şifremide deiştim bebeden hiç bir dosya fln almadım ama ben ona sadece serics attım?? şimmdiden saolun
oLmaz sanırım bişi
quote:
Orijinalden alıntı: ßÈ®Tu_
oLmaz sanırım bişi
inş omaz cocuk pis pis baktı sırıttı msn sinede sildm ama bnce olcak biş yok yapmadım cocu bişde söledim açrla ilgilibana biş de yolmadı bakmadım fln ama netteki herkesi çağırcı cama bbişler söledi sırttı
quote:
Orijinalden alıntı: ßÈ®Tu_
oLmaz sanırım bişi
İnş olmas saol usta
quote:
Orijinalden alıntı: cyper06
inş omaz cocuk pis pis baktı sırıttı msn sinede sildm ama bnce olcak biş yok yapmadım cocu bişde söledim açrla ilgilibana biş de yolmadı bakmadım fln ama netteki herkesi çağırcı cama bbişler söledi sırttı
Alıntıları Göster
hiçbirşey anlamadım
quote:
Orijinalden alıntı: meewtwo
hiçbirşey anlamadım
Alıntıları Göster
Yok be hocam bişe olmaz, bebe zaten ne anlar hackten fln. Sen atmışsın ona dosya
quote:
Orijinalden alıntı: W
Yok be hocam bişe olmaz, bebe zaten ne anlar hackten fln. Sen atmışsın ona dosya
Alıntıları Göster
Şu "q" yu kullanmayın arkadaşlar birşeyi izah ederken.. Lütfen.. Şahsen 1mok anlamadım
Şu "q" yu kullanmayın arkadaşlar birşeyi izah ederken.. Lütfen.. Şahsen 1mok anlamadım
Alıntıları Göster
olmaz merak etme
quote:
Orijinalden alıntı: cyper06
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: cyper06
eğer usta bir hackersa ms-dos'dan sen ona dosya gönderirken ip adresini ögrenebilir ve pcne bağlanabilir ama bunu için modeminin 139nolu portunun açık ve pcnin şifresi olmaması gerekiyor
quote:
Orijinalden alıntı: MedicKit
eğer usta bir hackersa ms-dos'dan sen ona dosya gönderirken ip adresini ögrenebilir ve pcne bağlanabilir ama bunu için modeminin 139nolu portunun açık ve pcnin şifresi olmaması gerekiyor
Alıntıları Göster
Birşey olmaz...
quote:
Orijinalden alıntı: No. 429
Birşey olmaz...
Alıntıları Göster
bisi anladıysam :S
quote:
Orijinalden alıntı: TriNitroToluen.
Alıntıları Göster
Birşey olmaz orasını anladık da neye birşey olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: TriNitroToluen.
Alıntıları Göster
.. olmaz cam actırdıysa senin IP ni alıp IP hack deniycek olabilir trojen eskide kaldı dostlar cam la senin ip ni bulur ve pc ne girer
quote:
Orijinalden alıntı: Changed
.. olmaz cam actırdıysa senin IP ni alıp IP hack deniycek olabilir trojen eskide kaldı dostlar cam la senin ip ni bulur ve pc ne girer
Alıntıları Göster
Nick: cyper06 Konu:Seri cs yollama Süpersiniz ya tam serverına uygun işler
quote:
Orijinalden alıntı: ano16
Nick: cyper06 Konu:Seri cs yollama Süpersiniz ya tam serverına uygun işler
Alıntıları Göster
olms şmdi sn ona bşi atmısın o sna bşe atmamis qı..
aynen snn gibi konuştum
quote:
Orijinalden alıntı: FearLessHeroS
olms şmdi sn ona bşi atmısın o sna bşe atmamis qı..