Şimdi Ara

Carisma m14 aracım bozuk :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar carisma m14 bir aracım var arabayı 1-2 kere kullandıktan sonra arabanın kumandasında gaza bastıktan sonra araba kalkmıyor bir kere arabanın jantlarını değistirdim yanlış takmış olabilirmiyim acaba lütfen yardım edin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Jantlari degistirirken jantin ortasindaki vidalari fazla sıkmış olabilirsiniz. Onu gevsetmeyi deneyin ilk olarak. Veya araci suya soktuysaniz , araci fazla zorladiysaniz esc yanmış olabilir. Pil lipoysa tamamen bitirmeden veya gereğinden fazla sarjda durmasindan dolayi pil ölmüş olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracı biraz zorlamış olabilirim çünkü aracın önünde bir eşya varken kardeşim gaza basmış sonra araba kalkarken bir sorun oluştu.Esc yandıysa ne kadara değiştiririm bir fikriniz varmı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ender Yiğit Duyan

Aracı biraz zorlamış olabilirim çünkü aracın önünde bir eşya varken kardeşim gaza basmış sonra araba kalkarken bir sorun oluştu.Esc yandıysa ne kadara değiştiririm bir fikriniz varmı ?

40
  • Teşekkürler aracimi aldigim yerde tamir verdim dislisi bozulmuş olabilir dediler 12 liralık bir masraf oldu iyi gunleer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.