ya neden brezilyalı teknik adamları istemiyosunuz? Buyrun bakın zico neler yaptı fener'e. Takımı tarihinde ilk kez çeyrek finale çıkardı...
quote:Orjinalden alıntı: webaslan quote:Orjinalden alıntı: alpiren07 quote:Orjinalden alıntı: temizchannel quote:Orjinalden alıntı: .:KeÇi:. quote:Orjinalden alıntı: mw@ruw@ri R.Carlos sandım bende. Medya artık nirvanaya ulaştı diyecektim. aynen Aynen aynen aynen aynen değil
R.Carlos sandım noluyo ya dicektim tam olur mu böyle sey yazmak icin girmiştim ama degilmiş Neyse bu herif iyi gibi Van Gaal gelmezse bul gelsin
Ne kadar alıntı olmuş.. quote:Orjinalden alıntı: mercan2021 quote:Orjinalden alıntı: webaslan quote:Orjinalden alıntı: alpiren07 quote:Orjinalden alıntı: temizchannel quote:Orjinalden alıntı: .:KeÇi:. quote:Orjinalden alıntı: mw@ruw@ri R.Carlos sandım bende. Medya artık nirvanaya ulaştı diyecektim. aynen Aynen aynen aynen aynen değil
quote:Orjinalden alıntı: M@D PuNiShEr Roberto Carlos sandım bi an Al benden de o kadar Ama Carlos Türkiye ' ye tatile geldi ya
quote:Orjinalden alıntı: mw@ruw@ri R.Carlos sandım bende. Medya artık nirvanaya ulaştı diyecektim. WEDERSONU TERCİH EDERİM :D
quote:Orjinalden alıntı: webaslan quote:Orjinalden alıntı: alpiren07 quote:Orjinalden alıntı: temizchannel quote:Orjinalden alıntı: .:KeÇi:. quote:Orjinalden alıntı: mw@ruw@ri R.Carlos sandım bende. Medya artık nirvanaya ulaştı diyecektim. aynen Aynen aynen aynen aynen