Şimdi Ara

Carlosu getirecek paranız vardı niye getiremediniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • altında ze roberto örneği var onu da oku o da baya komik
    quote:

Orjinalden alıntı: fallinlove

A.Y. önce "bugün fb de R.Carlos lar Morientes ler(yazarken bile gülesim geliyor) konuşuluyorsa bu, geldiğimiz noktayı gösteriyor" diyor alamayınca "biz R.Carlos la hiç ilgilenmedik ki, siz çıkardınız" diyor onun eteklerinde kendini birşey sanan Ekşioğlu "R.Carlos un bonservis ve maliyeti 18 milyon euro, kimse alamaz" diyor. Ayrıca madem ilgilenmediniz, adamın maliyetini nasıl biliyorsun bu kadar
    Tam bir komedi

• quote:

Orjinalden alıntı: mehman

quote:

Orjinalden alıntı: shane

DOSTUM ADAMLARA HAKSIZLIK YAPMA KAPIDAN SOKMAYIP TRANSFER GÖRÜŞMESİ DAHİ YAPMADIĞIMIZ @TÜMÖR Ü BAŞKANLARI YILDIZ DİYE KENDİ TARAFTARLARINA POMPALADI YA,YILDIZ YILDIZ DİYE DİYE ELLERİNDE BİR TEK RİCARDİNHONUN YEDEĞİ ALEX KALDI YA BİZİM 100. YILIMIZ F.B NİN 104.YILI YA O YÜZDEN TRANSFERDE GÖLGEMİZDE BİLE KALAMADILAR YA ,CL MAÇINDA CANLA ÖNDERE FORVETTE DE SEMİHLE M.HACIOĞLUNA KALDILAR YA ARKADAŞ O YÜZDEN BİRAZ ASABİ NE SÖYLEDİĞİNİ BİLMİYO
    quote:

Orjinalden alıntı: Freelancer

Nobre Delgado Ricardinho Kleberson yıldız değildir. Murat Hacıoğlu Luciano yıldızdır

sen varya çok komiksin çok kopardın herkesi...... atmanın bu kadarı da görülmemiştir tümerle transfer görüşmesi yapmamışlar aç gözünü iyi oku Fb nobreyi kiralıyodu almıyodu bile adam yeterli olmadığı avrupada iş yapmadığı için sonunda da saldı ne bonservis var adamda ne büyük topçuymuş ki avrupaya gitmeyip türkiyeye gelmiş tümere her maç takıyor millete hani nobre naptı süper kupayı kazandırdı dimi:)yaw yeter artık bunların başkanları ayrı komik taraftarları ayrı komik yine yazıyorum işinize bakın 3senedir ligde hayal kırıklığından başka bişey yaşamadınız israf edilen paranın haddi hesabı yok işinize konsantre olun bunu yaparken de gsnin desteğiyle değil tek başınıza olun hadi kolay gelsin sizeyeter artık ben sezonun başında havlu atan sonunda da gsye göz kırpan bir bjk değil sonuna kadar şampiyonluğa oynayacak bir rakip istiyorum söyle başkanına ortaya çıkıp standup yapacağına lige konsantre olsun yok FByi kadıköyde yendik o bize yeter diyosun daha lafım yok sana belki bu sene de yenersin mutlu olursun işte napcan başka..

kardeş..
    kafandan bilgi yaratıp onun üzerine yorum yaparak burda herkese karşı kimin komik duruma düştüğünü herkes görüyor..bari pm atsaydın..şöyle ki;

riconun maliyetini söylerken yıllık olarak söyleyip, nobrenin maliyetini söylerken 3 yıllık söyleyip kıyaslama yapıyosun..

Biz sadece olaya şimdilik olaya tepeden bakıp Alex' in Brezilya milli talımına giremeyip bunun yerine rico' nun girdiğini söylüyoruz..nie rahatsız oluyorsun ki?
    rahatsız oluyorsan girme bu siteye hocam çok mu zor..

• bu shane sadece senin okuyup hoş karşılayacağın frekansta mı yazıyor adam alenen fb ye ... atıyor sen diyosun biz alexin riconun ası olduğundan bahsediyoruz vay biz niye çıkıp rico gelir gelmez bu adamı alexle kıyaslamadık da siz hemen etiketi yapıştırdınız yaw neymiş bu alex neden her gelen topçu 10 alex ediyor????bırakın bu işleri allah aşkına işinize bakın kendi takımınızla kendi topçunuzla ilgilenin ya şapkayı öne koyup biz ligde 3 senedir naptık diye düşünün kaç lira para israf oldu diye düşünün tutup da her topçuyu fblilerle kıyaslamayın fbye 100.yılda engelleyeceğiz diye açıklama yapmayı nbırakıp bu sene nasıl şampiyon oluruz diye düşünün ya yeter artık..adam gibi bir muhabbet dönmüyor spor bölümünde ...
    quote:

Orjinalden alıntı: soho

quote:

quote:

DOSTUM ADAMLARA HAKSIZLIK YAPMA KAPIDAN SOKMAYIP TRANSFER GÖRÜŞMESİ DAHİ YAPMADIĞIMIZ @TÜMÖR Ü BAŞKANLARI YILDIZ DİYE KENDİ TARAFTARLARINA POMPALADI YA,YILDIZ YILDIZ DİYE DİYE ELLERİNDE BİR TEK RİCARDİNHONUN YEDEĞİ ALEX KALDI YA BİZİM 100. YILIMIZ F.B NİN 104.YILI YA O YÜZDEN TRANSFERDE GÖLGEMİZDE BİLE KALAMADILAR YA ,CL MAÇINDA CANLA ÖNDERE FORVETTE DE SEMİHLE M.HACIOĞLUNA KALDILAR YA ARKADAŞ O YÜZDEN BİRAZ ASABİ NE SÖYLEDİĞİNİ BİLMİYO
    quote:

Nobre Delgado Ricardinho Kleberson yıldız değildir. Murat Hacıoğlu Luciano yıldızdır

sen varya çok komiksin çok kopardın herkesi...... atmanın bu kadarı da görülmemiştir tümerle transfer görüşmesi yapmamışlar aç gözünü iyi oku Fb nobreyi kiralıyodu almıyodu bile adam yeterli olmadığı avrupada iş yapmadığı için sonunda da saldı ne bonservis var adamda ne büyük topçuymuş ki avrupaya gitmeyip türkiyeye gelmiş tümere her maç takıyor millete hani nobre naptı süper kupayı kazandırdı dimi:)yaw yeter artık bunların başkanları ayrı komik taraftarları ayrı komik yine yazıyorum işinize bakın 3senedir ligde hayal kırıklığından başka bişey yaşamadınız israf edilen paranın haddi hesabı yok işinize konsantre olun bunu yaparken de gsnin desteğiyle değil tek başınıza olun hadi kolay gelsin sizeyeter artık ben sezonun başında havlu atan sonunda da gsye göz kırpan bir bjk değil sonuna kadar şampiyonluğa oynayacak bir rakip istiyorum söyle başkanına ortaya çıkıp standup yapacağına lige konsantre olsun yok FByi kadıköyde yendik o bize yeter diyosun daha lafım yok sana belki bu sene de yenersin mutlu olursun işte napcan başka..

kardeş..
    kafandan bilgi yaratıp onun üzerine yorum yaparak burda herkese karşı kimin komik duruma düştüğünü herkes görüyor..bari pm atsaydın..şöyle ki;

riconun maliyetini söylerken yıllık olarak söyleyip, nobrenin maliyetini söylerken 3 yıllık söyleyip kıyaslama yapıyosun..

Biz sadece olaya şimdilik olaya tepeden bakıp Alex' in Brezilya milli talımına giremeyip bunun yerine rico' nun girdiğini söylüyoruz..nie rahatsız oluyorsun ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varzim -- 23 Ağustos 2006; 15:35:21 >

• tersten okumadım da..
    sen bi yazını tekrar oku istersen, kaç yıllığına kim ne kadara gelmiş, rakamları üstten topla alttan topla sonra gel yorum yap..
    yada yorum yapamıyosan pm yolla sadece..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soho -- 23 Ağustos 2006; 15:36:06 >
  • iyi de sorunun para olmadığını anlatmak istedi zaten yönetim
  • taraftar forumunda bir arkadaştan alıntı:

"Beşiktaş'ın bu tutumunu, güç dengelerindeki ezilmişliğin verdiği psikolojiye bağlıyoruz."

yaptığınız en iyi transfer bizden aldığınız tümer , ne dengesi

Anelka kaç defa(fransız gazetesinde) ben "BÜYÜK TAKIMDA" oynamak
    istiyorum dedi 100 yıllık klub böyle bir lafı yermi?
    SN.Demirören e gösterdiğin tepkiyi kendi oyuncuna gösterseydin
    bu nasıl bir ezilmişlik böyle,

lig biter bitmez henry geliyordu fb li arkadaşlar işin bittiğini söylüyordu
    hepsi mutluluktan uçuyorlardı
    sonra olmadı carlos geliyordu sol kanat çözülmüştü artık tarih ve saat verdiler olmadı crespo geliyordu hatta adriyano geliyordu
    oda olmadı ibrahimovic gelmek istiyordu fb ilgilenmiyordu çünkü
    daha büyük yıldızlar gelecekti
    capello bitmişti belki scolari gelecekti ikisinden biri kesindi
    bir baktık zico geldi ..
    çok ezildik sokağa çıkamıyoruz vallahi..
    neyapalım bizde
    Brezilya milli takım oyuncusu Ricardinyoyla (alex in takım kaptanı olduğu:(((
    idare edeceğiz artık..

• devam devam ben ne yazıyorum sen ne diyosun topçularını fb ile kıyaslamaya devam alexe ... atmaya devam her gelen yabancı 10 alex eder zatenyaw kimlerle ne tartışıyorum ben diyorum şapkayı önüne koy ligde bu sene naparız diye düşün sen diyosun kievden darbe geliyor artçı geliyo psikoloji de bunlara yansıtma deniyor da altında yatan neden ne acaba çözemedim öyleki gs kardeşiniz oldu birdenbak oku diye büyük harflerle yazıyorum TAKIMINLA İLGİLEN 3 SENEDİR OLANLAR BU SENE OLMASIN LİGDE HAVLU ATMAYIN ERKENDEN ÇEKİŞMELİ BİR LİG OLSUN AMA YOK BİZ HAKKIMIZDAN FERAGAT ETTİK GS ŞAMPİYON OLSUN DİYOSAN BİLEMEM SENİN SORUNUN.bırakın artık her gelen topçuyu fb ile kıyaslamayı ya nobreye her türlü çamur atarken şimdi yıldız oldu ali güneşi mustafa doğanı havada kaptınız hani nerde bunlar???yarın biri ayrılsa fbden hemen atlıycaksınız üstüne ya bırakın bu işleri lige konsantre olun biz öyle yaptık işimize bakıyoruz kimsenin kimi aldığı kimi transfer ettiği zerre derdimiz değil ne gsden ne ulusoydan medet bekliyoruz işimizi yapıyoruz inşallah Fb akşam kievi yener de sen de baya bir soğursun.İŞİNE BAK İŞİNE hadi canım kolay gelsin sana..
    quote:

arkadaşım sen YILDIZ dan mı bahsediyosun YALDIZDAN mı bahsediyosun zira YILDIZdan bahsediyosan o kriterlerde elinizde 1 tek kendi yarı sahasına geçme zahmetine katlanmayan ALEX var 2. bi yıldız söyle he muhtemelen TÜMÖR diceksin çünkü size RİZE,ERCİYES,B36 maçlarını kazandırdı di mi? ne maçlar almış be helal olsun tek yıldızınız ALEX ki avrupa kriterlerinde o da tartışılır yönetimine söyle 1-2 takviye yapsın sen bu foruma ondan sora gir ki boynun bükük kalmasın senle daha öncede bi topikte tartışmıştık ve kapatırken ne demiştim F.B ilk darbe KİEV den geliyo bu gün de artçıları KADIKÖY den geliyo diyorum
    quote:

bu shane sadece senin okuyup hoş karşılayacağın frekansta mı yazıyor adam alenen fb ye ... atıyor sen diyosun biz alexin riconun ası olduğundan bahsediyoruz vay biz niye çıkıp rico gelir gelmez bu adamı alexle kıyaslamadık da siz hemen etiketi yapıştırdınız yaw neymiş bu alex neden her gelen topçu 10 alex ediyor????bırakın bu işleri allah aşkına işinize bakın kendi takımınızla kendi topçunuzla ilgilenin ya şapkayı öne koyup biz ligde 3 senedir naptık diye düşünün kaç lira para israf oldu diye düşünün tutup da her topçuyu fblilerle kıyaslamayın fbye 100.yılda engelleyeceğiz diye açıklama yapmayı nbırakıp bu sene nasıl şampiyon oluruz diye düşünün ya yeter artık..adam gibi bir muhabbet dönmüyor spor bölümünde ...
    quote:

quote:

quote:

quote:

kardeş..

• Düşüncek bişey yok @mehman olağanüstü bişey olmazsa bu takım uzak ara ipi göğüsler aksi büyük süpriz olur sezonada gayet iyi başladık 3 maç 2si deplasman ve 6 puanımız var 2. sıradayız ve bu sezon az öncede dediğim gibi şampiyon olucaz.
    Bu arada teknik kadromuzun kalitesini,kadro kalitemizi,seyirci kalitemizi kısaca şampiyonluğu getircek faktörlerdeki kalitemizi F.B ile tartışmıcam çünkü bu sene geçen yıl kılpayı ile yetindiğiniz 2.liği de elde edemiceksiniz rakibimiz son yılın şampiyonu olur ve şu an onlardan hem yukardayız hem her bağlamda daha iyiyiz.
  • hadi bakalım bol şans size şampiyonluk yarışında ben de istiyorum adam gibi bir mücadele olsun 3takım çekişşin ligin sonuna kadar kimse erkenden havlu atmasın lige ..yalnız gsye rakibimiz deme ya kardeş kulüp de alınır sonra adamlar neyse inşallah güzel bir lig geçer her takımın tek başına mücadele ettiği kimseden federasyondan medet ummadığı ..Ben de şunu iddia ediyorum şampiyon biz olcağız siz 2.ci kardeş kulüp gsde 3.bakalım neler olcak ligin sonunda hep beraber izleyip göreceğiz....Kadronu teknik ekibi seyircini FB ile kıyaslama zaten 3 senedir kıyaslıyosun sonuç ortada takımınla ilgilen...
    quote:

Düşüncek bişey yok @mehman olağanüstü bişey olmazsa bu takım uzak ara ipi göğüsler aksi büyük süpriz olur sezonada gayet iyi başladık 3 maç 2si deplasman ve 6 puanımız var 2. sıradayız ve bu sezon az öncede dediğim gibi şampiyon olucaz.
    Bu arada teknik kadromuzun kalitesini,kadro kalitemizi,seyirci kalitemizi kısaca şampiyonluğu getircek faktörlerdeki kalitemizi F.B ile tartışmıcam çünkü bu sene geçen yıl kılpayı ile yetindiğiniz 2.liği de elde edemiceksiniz rakibimiz son yılın şampiyonu olur ve şu an onlardan hem yukardayız hem her bağlamda daha iyiyiz.

• yaw bu ROBERTO CARLOS topiklerinden dolayı az önce yanlış topiğe girmişiz bea dostum F.B en fazla 2. olur şampiyon zaten belli
    quote:

hadi bakalım bol şans size şampiyonluk yarışında ben de istiyorum adam gibi bir mücadele olsun 3takım çekişşin ligin sonuna kadar kimse erkenden havlu atmasın lige ..yalnız gsye rakibimiz deme ya kardeş kulüp de alınır sonra adamlar neyse inşallah güzel bir lig geçer her takımın tek başına mücadele ettiği kimseden federasyondan medet ummadığı ..Ben de şunu iddia ediyorum şampiyon biz olcağız siz 2.ci kardeş kulüp gsde 3.bakalım neler olcak ligin sonunda hep beraber izleyip göreceğiz....Kadronu teknik ekibi seyircini FB ile kıyaslama zaten 3 senedir kıyaslıyosun sonuç ortada takımınla ilgilen...
    quote:

Düşüncek bişey yok @mehman olağanüstü bişey olmazsa bu takım uzak ara ipi göğüsler aksi büyük süpriz olur sezonada gayet iyi başladık 3 maç 2si deplasman ve 6 puanımız var 2. sıradayız ve bu sezon az öncede dediğim gibi şampiyon olucaz.

• ben bu lafı 3 senedir duyuyorum alıştım artık her sene aynı başlangıç sonuç ortada şampiyon değil de 2 .ci olursunuz sıkma canını neyse uzatmayalm aynı lafları tekrarlamayalım...
    quote:

yaw bu ROBERTO CARLOS topiklerinden dolayı az önce yanlış topiğe girmişiz bea dostum F.B en fazla 2. olur şampiyon zaten belli
    quote:

hadi bakalım bol şans size şampiyonluk yarışında ben de istiyorum adam gibi bir mücadele olsun 3takım çekişşin ligin sonuna kadar kimse erkenden havlu atmasın lige ..yalnız gsye rakibimiz deme ya kardeş kulüp de alınır sonra adamlar neyse inşallah güzel bir lig geçer her takımın tek başına mücadele ettiği kimseden federasyondan medet ummadığı ..Ben de şunu iddia ediyorum şampiyon biz olcağız siz 2.ci kardeş kulüp gsde 3.bakalım neler olcak ligin sonunda hep beraber izleyip göreceğiz....Kadronu teknik ekibi seyircini FB ile kıyaslama zaten 3 senedir kıyaslıyosun sonuç ortada takımınla ilgilen...
    quote:

• bunu söyleyen sen misin? sonuç ortada BKNZ 2005-2006 sezonu 3 senedir mi? bu 3 sezona 2005-2006 da dahil mi?
    quote:

ben bu lafı 3 senedir duyuyorum alıştım artık her sene aynı başlangıç sonuç ortada şampiyon değil de 2 .ci olursunuz sıkma canını neyse uzatmayalm aynı lafları tekrarlamayalım...
    quote:

yaw bu ROBERTO CARLOS topiklerinden dolayı az önce yanlış topiğe girmişiz bea dostum F.B en fazla 2. olur şampiyon zaten belli
    quote:

quote:

• ayıp beyler ayıp servet selçuk deniz bunları unutmayalım
    quote:

• 3 senede 2 şampiyonluk bir de son hafta kaçan şampiyonluk ????????????????????????
    quote:

bunu söyleyen sen misin? sonuç ortada BKNZ 2005-2006 sezonu 3 senedir mi? bu 3 sezona 2005-2006 da dahil mi?
    quote:

ben bu lafı 3 senedir duyuyorum alıştım artık her sene aynı başlangıç sonuç ortada şampiyon değil de 2 .ci olursunuz sıkma canını neyse uzatmayalm aynı lafları tekrarlamayalım...
    quote:

quote:

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: mckoray

ayıp beyler ayıp servet selçuk deniz bunları unutmayalım
    quote:

ehehe evet onları unutmuşuz hepsi mükemmel oyuncular richardinho, delgado yu cebinden çıkarır bunlar be

• quote:

Orjinalden alıntı: mckoray

ayıp beyler ayıp servet selçuk deniz bunları unutmayalım
    quote:

ALEX,APPIAH,LUGANO,ANELKAyıda unutmuşsun 1 zahmet yazıver oraya

• en güzel cvbı yöneticlerimizden süleyman eren resmi sitemizde vermiştr ..
    Süleyman Eren'in Beşiktaş'ın internet sitesine yaptığı açıklama şöyle:

"Sayın Başkanımız'ın ifadeleri asla Fenerbahçe'yi hedef almazken, İlhan Ekşioğlu'nun Beşiktaş'ı hedef alan bu açıklamaları gündeme gelme ve polemik yaratma çabasından başka bir şey değildir.

Beşiktaş'ın istediği her futbolcuyu transfer edecek gücü olduğu ortadadır. Beşiktaş'ın Nobre, Delgado gibi yıldızlardan sonra Ricardinho'yu da transfer etmesi belli ki İlhan Ekşioğlu'nu çok üzmüş. Zira kendileri uzunca bir süre Roberto Carlos'un transferiyle kamuoyunu meşgul edip, bunu gerçekleştiremediler. Aynı şekilde aylarca dünyanın en ünlü teknik direktörlerini getireceklerinden söz edip, Zico ile anlaştılar.

"Carlos'u getirin parasını biz verelim" sözleri Fenerbahçe'nin bir yöneticisine yakışmayacak ifadelerdir. Bu açıklamayı yapana, "Madem getirecek paranız vardı niye getiremediniz? Paranız var da lobiniz yoksa biz size yardımcı olalım" deriz.

Kamuoyunu meşgul etme konusunda Kulübümüz'e yönelik suçlamalarda bulunan İlhan Ekşioğlu da çok iyi biliyor ki, bu konuda kimse Fenerbahçe ile yarışamaz. Hatırlanacağı gibi bütün yaz boyunca Fenerbahçe Başkanı Sayın Aziz Yıldırım, "geliyorum, gidiyorum" diyerek kamuoyunu yeteri kadar meşgul etti.

Öte yandan Beşiktaş'ın sahte menajerlere para kaptırdığını iddia eden Ekşioğlu, bunu ispatlamak zorundadır. Aksi halde kendisi bu sözlerinden dolayı müfteridir.

Sayın Ekşioğlu'nun Avrupalılar'ın Beşiktaş'ı tanımadığını iddia eden sözleri ise bazı gerçeklerden habersiz olduğunu da gösteriyor. Dünya futbolunun en saygın kurumlarından IFFHS istatistiklerinde, Beşiktaş'ın Fenerbahçe ve Galatasaray'ın çok önünde yer aldığını kendisine hatırlatmak isterim. Bu sıralama Beşiktaş'ı tanımayan Avrupa'nın Fenerbahçe'yi ne kadar tanıdığını da göstermektedir!

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım."

kaynak:resmi site
    şimdi istedğniz kadar konuşun ..

• Güzel bir yazı olmuş,

Maçtaki durum belliydi. Kiev'in yaptığı kulis ile Lugano'nun oynatılmaması kısmında koptum.

Koskoca FB Cumhuriyeti, son yılların dandik Dinamo'sunun kulisini yiyor. Gerçekten Avrupa'da yardımcı olmamız lazım bu arkadaşlara kulis konusunda. Bu işi en iyi GS biliyor bu konuda keşke yardım isteselerdi.

Fakat arkadaşlar hep kendi işlerine baktıklarında bizi görmüyorlar tabi...

quote:

devam devam ben ne yazıyorum sen ne diyosun topçularını fb ile kıyaslamaya devam alexe ... atmaya devam her gelen yabancı 10 alex eder zatenyaw kimlerle ne tartışıyorum ben diyorum şapkayı önüne koy ligde bu sene naparız diye düşün sen diyosun kievden darbe geliyor artçı geliyo psikoloji de bunlara yansıtma deniyor da altında yatan neden ne acaba çözemedim öyleki gs kardeşiniz oldu birdenbak oku diye büyük harflerle yazıyorum TAKIMINLA İLGİLEN 3 SENEDİR OLANLAR BU SENE OLMASIN LİGDE HAVLU ATMAYIN ERKENDEN ÇEKİŞMELİ BİR LİG OLSUN AMA YOK BİZ HAKKIMIZDAN FERAGAT ETTİK GS ŞAMPİYON OLSUN DİYOSAN BİLEMEM SENİN SORUNUN.bırakın artık her gelen topçuyu fb ile kıyaslamayı ya nobreye her türlü çamur atarken şimdi yıldız oldu ali güneşi mustafa doğanı havada kaptınız hani nerde bunlar???yarın biri ayrılsa fbden hemen atlıycaksınız üstüne ya bırakın bu işleri lige konsantre olun biz öyle yaptık işimize bakıyoruz kimsenin kimi aldığı kimi transfer ettiği zerre derdimiz değil ne gsden ne ulusoydan medet bekliyoruz işimizi yapıyoruz inşallah Fb akşam kievi yener de sen de baya bir soğursun.İŞİNE BAK İŞİNE hadi canım kolay gelsin sana..
    quote:

arkadaşım sen YILDIZ dan mı bahsediyosun YALDIZDAN mı bahsediyosun zira YILDIZdan bahsediyosan o kriterlerde elinizde 1 tek kendi yarı sahasına geçme zahmetine katlanmayan ALEX var 2. bi yıldız söyle he muhtemelen TÜMÖR diceksin çünkü size RİZE,ERCİYES,B36 maçlarını kazandırdı di mi? ne maçlar almış be helal olsun tek yıldızınız ALEX ki avrupa kriterlerinde o da tartışılır yönetimine söyle 1-2 takviye yapsın sen bu foruma ondan sora gir ki boynun bükük kalmasın senle daha öncede bi topikte tartışmıştık ve kapatırken ne demiştim F.B ilk darbe KİEV den geliyo bu gün de artçıları KADIKÖY den geliyo diyorum
    quote:

bu shane sadece senin okuyup hoş karşılayacağın frekansta mı yazıyor adam alenen fb ye ... atıyor sen diyosun biz alexin riconun ası olduğundan bahsediyoruz vay biz niye çıkıp rico gelir gelmez bu adamı alexle kıyaslamadık da siz hemen etiketi yapıştırdınız yaw neymiş bu alex neden her gelen topçu 10 alex ediyor????bırakın bu işleri allah aşkına işinize bakın kendi takımınızla kendi topçunuzla ilgilenin ya şapkayı öne koyup biz ligde 3 senedir naptık diye düşünün kaç lira para israf oldu diye düşünün tutup da her topçuyu fblilerle kıyaslamayın fbye 100.yılda engelleyeceğiz diye açıklama yapmayı nbırakıp bu sene nasıl şampiyon oluruz diye düşünün ya yeter artık..adam gibi bir muhabbet dönmüyor spor bölümünde ...
    quote:

quote:

quote:

quote:

kardeş..

• quote:

Orjinalden alıntı: hEnrY_rDL

ALEX,APPIAH,LUGANO,ANELKAyıda unutmuşsun 1 zahmet yazıver oraya

Alex : Kucuk maclarin buyuk adami.TsL de dokturuyor ama..Son kiev macindada topun olmadigi yerlerde cok etkiliydi maşalla hep yerdeydi..

Appiah : BU takima 2 gomlek buyuk oynuyor.En ii adaminiz kiymetini bilin

AneLka : Vitrin guzeli bu adam.Youtube de videolarini seyreden off cok iii forvet (star) dersin ama gel gor içyuzunu..Bu adama futboLcu bile demek bi hata..Tartişmasi bile yapilamaz..

Lugano : Adını ilk kez duydum da fb li bi arkadas ''luganonun dunya stari oldugundan hic suphemiz yok '' diyordu..onu da gorucez artik..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oLiViaa -- 25 Ağustos 2006; 11:39:44 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.