Şimdi Ara

Carmack: ' RAGE, X360'ta daha kotu olacak ' / Sebep Blu-Ray (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Senin değidğine bakarsak Cell'in yapılma amacı farklı o zaman,uzay araştırmalarında kullanılıyor diyorsun.Sony kendi kazdığı kuyuya düştü bence Cell'in zor programlandığını biliyorlardı ama sırf reklam için gövde gösterisi için yaptıkları işe bak..
    quote:

Orjinalden alıntı: Jago

[

Ya artık sokakdaki çocuk bile PS3 ve Cell işlemcisinin gücünün nasıl olduğu hakkında az çok bi fikir sahibi, kıyaslamaya çalıştığınız konsol yani PC bozması X360' a oyun yapmanın kolaylığı da tamamen PC Donanımına ve yazılımına yakın olmasından kaynaklanıyor, ben hep X360' a oyun için ekran kartı upgrade etmeden güncel oyunları Next-Gen grafikler ile oynama tadına varbileceğim, POWER PC gözüyle baktım, zaten kendine has oyun sıkıntıs var daha çok iş yapan oyunları kendi konsoluna transfer ederek iş yaptı MS, zaten bizim gibi Backup oyun oynmaya alışmış ülkelerede bu kadar tutulmasının tek nedeni de budur yani korsan oyun oynama şansı olmasıdır....

Şimdi resmi giriş yapıyo MS TR'ye yeni makinalar da FW şansıda yok sadece dileğim şu en az 6 ay boyunca Chip felan yapamasalar da millet orj. oyun oynamak zorunda kalsa bakalım kaç kişi X360' ı tercih edecek....

Bu savunduğunuz şeylere kendinizde inanmıyorsunuzda, işte 3 liraya oyun oynamanın verdiği tat sizi böle konuşturuyo.....

Ben kötü konsol demiyorum severek kullanıyorum, kötüdür demiyorum lakin yiğidi öldürüp hakkını verelim lütfen ya PS3 ile kıyaslanamayacak bi donanım altyapısı var yine PS3 ile kıyasalanamayacak süper bi Online alt yapısı var... Ama PS3 her haliyle üstün kabul edin artık göz var nizam var....

NASA bile araştırmalarında CELL işlemci kullanıyo gerisini hesaplayın, hele bu işlemcinin PC platformuna adaptasyonu yapılırsa INTEL de AMD de gerçekten çok kötü duruma düşerler ki Sony bu yönde çalışmalar yaptığını açıklamıştı daha önceden.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SİNEQ -- 4 Ağustos 2008; 13:29:21 >

• Görcem ben hele şu Jasperler gelsin FW olayı bitsin orj. almak zorunda kalınca hangi platformu tercih ettiğinizi....

Onun için fazla uzatmayacam zaten SONY_55 kardeşimiz gereken cevabı vermiş görmek istemiyorsanız, diyecek sözüm yok.....
  • quote:

Görcem ben hele şu Jasperler gelsin FW olayı bitsin orj. almak zorunda kalınca hangi platformu tercih ettiğinizi....

Onun için fazla uzatmayacam zaten SONY_55 kardeşimiz gereken cevabı vermiş görmek istemiyorsanız, diyecek sözüm yok.....

ortada canavar gibi live desteği varken o dediğin zor dostum yani xbox ı bırakıp ps3 e geçmek.
  • quote:

Görcem ben hele şu Jasperler gelsin FW olayı bitsin orj. almak zorunda kalınca hangi platformu tercih ettiğinizi....

Yanlış düşünüyorsun bence. Her iki konsolda da sağlam exc.' ler olduğu sürece, ikiside tercih edilecektir. İster kopya ister orijinal
  • quote:

Şunlara koptum ya!!!!!

quote:

GPU'nun genel olarak ps3'tekinden daha hızlı olduğudur."

quote:

"Eğer bir sürü simulasyon yapıyorduysanız (3d Mark tarzı şeyler) Cell'den , 360'daki çift kafalı işlemciye oranla teoride daha fazla performans elde edersiniz, ama teoride büyük." diye açıkladı.

quote:

"Gerçek şu ki Bluray format savaşını kazandı ve bu Sony'nin şapkasındaki büyük bir tüy, şimdi de Blu-ray'deki yararlı olabilecek büyük alanı görüyor ve yapabileceği işlemler olarak o kadar da iyi olmayan bir konsol ile ne yapacağımız konusunda kara kara düşünüyoruz."

quote:

Sistemler hakkında vurgulamak istediği bir şey ise yine de "ikisinin de gerçekten iyi" olduğu. "İşte bu yüzden insanlar bu konsollar hakkında bir bu yönde bir şu yönde yorum yazıyorlar, onun şu ana kadarki destek ve herşey olarak tüm nesiller arasında en iyisi olduğu gerçeği kolayca kenara itilebiliyor." (Xbox360)

Ya artık sokakdaki çocuk bile PS3 ve Cell işlemcisinin gücünün nasıl olduğu hakkında az çok bi fikir sahibi, kıyaslamaya çalıştığınız konsol yani PC bozması X360' a oyun yapmanın kolaylığı da tamamen PC Donanımına ve yazılımına yakın olmasından kaynaklanıyor, ben hep X360' a oyun için ekran kartı upgrade etmeden güncel oyunları Next-Gen grafikler ile oynama tadına varbileceğim, POWER PC gözüyle baktım, zaten kendine has oyun sıkıntıs var daha çok iş yapan oyunları kendi konsoluna transfer ederek iş yaptı MS, zaten bizim gibi Backup oyun oynmaya alışmış ülkelerede bu kadar tutulmasının tek nedeni de budur yani korsan oyun oynama şansı olmasıdır....

Şimdi resmi giriş yapıyo MS TR'ye yeni makinalar da FW şansıda yok sadece dileğim şu en az 6 ay boyunca Chip felan yapamasalar da millet orj. oyun oynamak zorunda kalsa bakalım kaç kişi X360' ı tercih edecek....

Bu savunduğunuz şeylere kendinizde inanmıyorsunuzda, işte 3 liraya oyun oynamanın verdiği tat sizi böle konuşturuyo.....

Ben kötü konsol demiyorum severek kullanıyorum, kötüdür demiyorum lakin yiğidi öldürüp hakkını verelim lütfen ya PS3 ile kıyaslanamayacak bi donanım altyapısı var yine PS3 ile kıyasalanamayacak süper bi Online alt yapısı var... Ama PS3 her haliyle üstün kabul edin artık göz var nizam var....

NASA bile araştırmalarında CELL işlemci kullanıyo gerisini hesaplayın, hele bu işlemcinin PC platformuna adaptasyonu yapılırsa INTEL de AMD de gerçekten çok kötü duruma düşerler ki Sony bu yönde çalışmalar yaptığını açıklamıştı daha önceden.....

Carmack bir programlama dahisidir, burada yazan çoğu insan doğmadan önce programlama yapan biridir ve bugün ayıla bayıla oynadığınız pek çok oyunun grafik mimarisinin evriminde onun parmağı vardır. Bu adam birşey söylüyorsa bence kulak verin derim. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış. Tarafsız olarak doğruları belirtmek de suçtur kapitalist dünyada. Vista ve Directx 10 çıktığında herkes reklam bazlı övgüler düzerken, Carmack Directx 10'un o kadar da gerekli olmadığını belirtmiştir, yani Microsoft yanlısı falan da değildir. bu ropörtajda da iki konsolun artı ve eksilerini belirtmiş. Bilgisayar dünyasında genel kural şudur: Donanım ne kadar güçlü olursa olsun onu adam gibi kullanacak yazılımlar yoksa bu başarısızlık demektir.

• quote:

Valla Jago, tebrik ediyorum.

Fikirlerine tamamen katılmakla birlikte kendini bpşuna yormamanı salık veririm çünkü yine senin söylediğin sebeplerle anlamayacaklar yada anlamak istemeyecekler.

Türkiye'de hemen herkes(Bizim gibi eski oyuncular hariç, Atari ve Sega tayfası) oyun oynamaya Playstation ile başladı. PC yi saymıyorum çünkü gerçek anlamda oyunculuk Türkiye'de PS serisi ile başlamıştır.

Yine konsol larda online ile xbox360 dan önce hemen kimsenin alakası yoktu, tek tük insanlar konsolunu online oyunlar için kullanıyordu. PS2 nin online desteğinden kaç kişi yararlandı?

Netice itibari ile, insanlar "online dan vazgeçemem" "onlinenın hastasıyım" "offff online offff yaktın beni" gibi nidalar ile Live ı savunduklarında, "ya bu iş kaç senedir bu kadar yaygın ki" diye düşünmeden edemiyorum.

Rica ederim kimse alıntı yapmak zahmetine girmesin, sözlerim kimseye değil, hatta kendime söylediğim laflar bunlar. Farzedin yolda kendimi gördüm , kendime söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Shepard -- 4 Ağustos 2008; 14:35:05 >

• Carmack bir programlama dahisidir, burada yazan çoğu insan doğmadan önce programlama yapan biridir ve bugün ayıla bayıla oynadığınız pek çok oyunun grafik mimarisinin evriminde onun parmağı vardır. Bu adam birşey söylüyorsa bence kulak verin derim. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış. Tarafsız olarak doğruları belirtmek de suçtur kapitalist dünyada. Vista ve Directx 10 çıktığında herkes reklam bazlı övgüler düzerken, Carmack Directx 10'un o kadar da gerekli olmadığını belirtmiştir, yani Microsoft yanlısı falan da değildir. bu ropörtajda da iki konsolun artı ve eksilerini belirtmiş. Bilgisayar dünyasında genel kural şudur: Donanım ne kadar güçlü olursa olsun onu adam gibi kullanacak yazılımlar yoksa bu başarısızlık demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokyabgu -- 4 Ağustos 2008; 14:19:25 >
  • Mesaj içeriğinde çok fazla alıntı bulundu ve gösterimi engellendi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.