Şimdi Ara

CARMİNAT TOMTOM İLE VİDEO MP3 OYNATMAK TOMPLAYER (YENİ 27.01.2013 (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
707
Cevap
15
Favori
142.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erkan3300

öncelikle geçmiş olsun dilekleriz icin teşekkur ederim . Daha hastanelerden kurtulamadim.
    Servisler geri görüş kamerası baglar. Ama tuzlu fiyat cıkarma ihtimali ve ugraşmama gibi durumları var. Tomtom icin uyumlu kameralar var yabancı sitelerde satılıyor.

Hocam size tekrar geçmiş olsun. Servislere danışacağım. Selamlar...

Bu arada herkesin 23 Nisan Bayramını kutlarım...
  • TOMTOM LİVE versiyonlarda güncelleme yapabilen oldu mu abaca arkadaşlar ?
  • Live versiyonlarda harita güncellemeyi başarabilen oldumu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bupepe

Live versiyonlarda harita güncellemeyi başarabilen oldumu acaba ?

Aracı yeni aldığım için tam bilmiyorum ama sanırım bendeki Live versiyon. Seyahate çıkmadan önce çok kolyaca güncelleme yaptım, sorun olmadı. Çok kolayca diyorum çünkü önceden portable bir navigasyon ( Next ) kullanıyordum ve hiç güncelleme yapamamıştım. Herkesin bağlanmakta sıkıntı çektiği bir naviextras toolboxa bağlanamamıştım. Ancak Tomtom çok iyi hiç sorun yok.
  • Keşke servis yapsa hala bir çıt yok.. Bende o nu bekliyorum eğer servis yapabilirse (aslında yaparlarda henüz istemiyorlar) bende değerlendireceğim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: airwolf26

Keşke servis yapsa hala bir çıt yok.. Bende o nu bekliyorum eğer servis yapabilirse (aslında yaparlarda henüz istemiyorlar) bende değerlendireceğim..

Hocam, geri görüş kamerasından bahsediyorsunuz sanırım.

Siz hangi servislere sordunuz? Bende Ankara'daki servisleri sıkıştıracağım, bir şey öğrenirsem burada paylaşırım.
  • Ben izmir ve malatya ya sordum ama esasen merkezle temas a geçtirdim onları.
    sanırım 2012 sonu 2013 lerle beraber çıktıktan 6 ay sonra bu tür aksesuarlar gelecekmiş. (sadece yorum)
    ve fiyatta biraz pahalı olabilir.
    Ayrıca söyle bir durumda var arkadaş latidute aldı alırken geri görüş kameralı versiyon farkını aslında 600 tl gibiyken g.z.kalı satıcı 2200 tl fark var demiş (kamera+masajlı koltuk) o da vazgeçmiş sonra servise (izmir bornova mais) taktırmak isteyince orjinal parçalar sistemde yok onun yerine harici ekranlı bir geri vites kamerası tatkır fiyatıd a600- 700 tl civarı olur demişler. Yani bizim iş biraz sakat
    özetle yeni versionda g.vites kamerası çıksa bile belki bizim için hiç stoğa girmeyecek... Bende bu yüzden alternatif ürünler aradım ve carvision nl firmasından başka bir yerde bulamadım. Biraz daha bekleyeceğim olmadı yaz ortasında sipariş verip taktıracağım.
    ayrıca media player da olacak gibi görünüyor. tom player la falan da uğraşmamış olurum yüklerim usb sticke izlerim muzik kliplerini yada filmleri diye düşünüyorum. Garantiyi bozacağını da hiç sanmıyorum çünkü montajı dahi kendimiz yapabiliriz. özetle ekrana gelen soketi çıkartıp bu sistemi araya takıyorsunuz bir tek joyistik kumadandanın altını açıp mevcut uçlara ilave 4 kablo bağlıyorsunuz. Geri vites lambası dipliğinden de takatı alıyorsunuz . Görününen bu

• Aracı aldığım günden beri Tomtom'a geri görüş kamerası nasıl bağlatabilirimin araştırmasını yapıyorum. Maalesef bugüna kadar bir sonuç alamadım.

Bu konuda eliftuning daha önceden gönderdiğim maile cevap geldi ve yetkili kişiyi arayıp geri görüş kamerası takmanın şu an için mümkün olmadığını ancak bir ay içinde bunu yapabileceklerini öğrendim.
    Telefon biraz cızırtılıydı bir yazılım yada buna benzer bir şey bekliyorlarmış. Tahmin edebileceğiniz gibi maliyeti hakkında bir şey söyleyemediler. Haziran ayında tekrar arayıp bilgi aldığımda burada sizinle paylaşırım. Selamlar.
  • bir soru:)
    navigasyon ekranımda saat doğru tomplayer geçiyorum saat 1 saat geri bu neden böyle acaba :(
    aslında 1-2 gün öncesine kadar böyle bişey yoktu ikiside aynıydı saat ama ne olduysa tomplayer değişti:(
    tomplayerden navigasyona geçiyorum saat düzgün. ikisi farklı yerlerden alıyor sanki çözemedim olayı bilgisi olan varsa yardımlarınızı rica ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: colornick

bir soru:)
    navigasyon ekranımda saat doğru tomplayer geçiyorum saat 1 saat geri bu neden böyle acaba :(
    aslında 1-2 gün öncesine kadar böyle bişey yoktu ikiside aynıydı saat ama ne olduysa tomplayer değişti:(
    tomplayerden navigasyona geçiyorum saat düzgün. ikisi farklı yerlerden alıyor sanki çözemedim olayı bilgisi olan varsa yardımlarınızı rica ediyorum.

Hocam bildiğimden değil sadece tahmin ederek sallıyorum;

Acaba saat farkından olabilir mi? Uydudaki saat GMT'ye göre ayarlıysa haliyle burası 1 saat fark eder.
  • tomtom bizim saatimize uyum sağlarken . tomplayer avrupaya uyum sağlıyor o nedenden 1 saat fark var gmt ile alakalı ... tomplayerde düzeltmeyi denedim ama kum saatini gördük :)
  • Ama 1-2 gün öncesine kadar ikisi aynıydı ondan dolayı şaşırdım.
    Nereden ayarlamaya çalıştın ki?
  • Arkadaşlar bir sorum var aynı soruyu megane ana konuda da soracağım !
    Siz araçta bluetooth ile bağlanıp konuşurken My_Radiosat olana mı telefonunuzu eşleştrip konuşuyorsunuz yoksa TomTom Navigation'a mı?
    Ben bu zamanda dakar My_Radiosat ile bağlanıyordum oradan bağlanırken araçta bir kod çıkıyor ve onu telefonda giriyoruz olay tamamdır.
    TomTom Navigation ile bağlanmayı denedim bir kod istiyor o kod nedir TomTom Navigation ile bağlanan var mı My_Radiosat dan pek memnun değilimde onu kullanabilir miyim.
    Yoksa TomTom Navigation başka bir işe mi yarar örneğin sadece müzik dinlemek?
    yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colornick -- 6 Mayıs 2012; 17:00:16 >
  • quote:

Arkadaşlar bir sorum var aynı soruyu megane ana konuda da soracağım !
    Siz araçta bluetooth ile bağlanıp konuşurken My_Radiosat olana mı telefonunuzu eşleştrip konuşuyorsunuz yoksa TomTom Navigation'a mı?
    Ben bu zamanda dakar My_Radiosat ile bağlanıyordum oradan bağlanırken araçta bir kod çıkıyor ve onu telefonda giriyoruz olay tamamdır.
    TomTom Navigation ile bağlanmayı denedim bir kod istiyor o kod nedir TomTom Navigation ile bağlanan var mı My_Radiosat dan pek memnun değilimde onu kullanabilir miyim.

my-radiosat a bağlanıcan.. tomtom olan ise kumandanın:D kumandaya bağlandıgında müzik çalmıcak :D bu arada yeni sürümü denedim tomtomla tomplayer bir arada calısıyor ama kumandadalı oldugu icin arada kumanda bağlanmıyor... ;
    tomtomlive için birşeyler denemişler düzgün sonuc alınmıs ise tomtom liveda ttomplayer yüklenebilecek... yeni sürüm yeni harita özelliklerini linkli geceye doğru paylasıcam. :D bari bedava harita kullanak :D
    i

• megane ana konuda tomtoma bağlanırsan sadece müzik dinlersin diye bilgilendirdiler beni ama
    Bu arada bende başardım tomplayer ve navigasyonu bir arada kullanmayı haritayı güncellemeyide trafik bilgileri yok ama olsun:)
    Kumanda sorunu bende de araa oluyor aracı kapatıp açınca düzeliyor . Çok güzel oldu böyle navi
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan3300

quote:

Arkadaşlar bir sorum var aynı soruyu megane ana konuda da soracağım !

my-radiosat a bağlanıcan.. tomtom olan ise kumandanın:D kumandaya bağlandıgında müzik çalmıcak :D bu arada yeni sürümü denedim tomtomla tomplayer bir arada calısıyor ama kumandadalı oldugu icin arada kumanda bağlanmıyor... ;
    tomtomlive için birşeyler denemişler düzgün sonuc alınmıs ise tomtom liveda ttomplayer yüklenebilecek... yeni sürüm yeni harita özelliklerini linkli geceye doğru paylasıcam. :D bari bedava harita kullanak :D
    i

Alıntıları Göster

i

8 aydır bu haberi bekliyordum inş. olumlu sonuç alınır ve biz live kullanıcılarıda artık bu hizmetten yararlanabilir.

• kartı cıkartıp nettden bağlantı yaptım yukarda guncellemeye basınca bır sey cıkmıyordu yukarda araclar vb yazan bolumden harıta guncellemesı yazan yeere tıkladım harıta guncellendı benım bulundugum bolgedekı hıc bır yol yok ıdı sımdı hepsı var fakat ıgo 8 degısmem sımdı tom tom yerıne ıgo 8 kurmaya calısıyorum. bakalım.
  • Orijinalden alıntı: selido

i

8 aydır bu haberi bekliyordum inş. olumlu sonuç alınır ve biz live kullanıcılarıda artık bu hizmetten yararlanabilir.

Aynen ,bekliyoruz dört gözle

• ilk önce merhabalar ben şanlıurda görev yapmaktayım 2. el megane 3 aldım navigasyonlu ancak içinde orjinal navigasyon kartı çıkmadı başka bir kart var oda hiçbir faydası yok servise ittim 500 tl dediler ben ne yapacagımı bilmiyorum acaba tom tom kartı alsam 60 tl ye internetten harita falan yüklesem oluyormu veya bana bu konuda yardımcı olabilirmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: akademi01

ilk önce merhabalar ben şanlıurda görev yapmaktayım 2. el megane 3 aldım navigasyonlu ancak içinde orjinal navigasyon kartı çıkmadı başka bir kart var oda hiçbir faydası yok servise ittim 500 tl dediler ben ne yapacagımı bilmiyorum acaba tom tom kartı alsam 60 tl ye internetten harita falan yüklesem oluyormu veya bana bu konuda yardımcı olabilirmisin

ilk önce geçmiş olsun ... çünkü şanlıurfa dan bu şekilde bir şeyle karşılaşmanız cok doğal.
    bende suruçta görev yapıyorum rütbeli askerim. bende megan 3 sport tourer var ve bende ki kartın aynınısı
    sana kopy yapıp verırsem çalışırmı çalışmaz mı biraz araştırıcam. ona göre tekrardan görüşürüz.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.