Şimdi Ara

Carnac Human Kral Adayı/ elektiriK (Fierce)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze merhaba; (Fierce clan lideri elektriK)
    Bircogunuz beni daha once Fierce clanı adı altında oynadıgım Ronark,Girakon ve suanki Carnactan tanırsınız.Oynadıgım serverlarda şimdiye kadar human ulusuna yardımcı olan bi kral görmedim (sadece QuelArph). Krallar parayı sadece kendilerine item almak icin harcadılar. Eger kazanırsam bunu degiştirecegimden eminim, bircok eglenceli event yapacagım zaten buda bir kralın yapması gereken.

Yapacagım bazı eventler;

Exp eventleri
    Kralı bulma eventi
    Kralı öldürme eventi
    Keeper/Warder öldürme eventleri
    1vs1 Eventleri
    Savaslarda en cok adam oldurenleri odullendirme
    Ayrıca BDW , 70dungeon vs Savas Zamanlarını hatırlatacagım

Czde darkknightlara estlantta darkstonelara yada ew/felocon,cw lere bakarsanız herzaman Fierce clanının birlikte exp kastıgını gorebilrsinz.Buda size exp kastıgımızı ve exp eventler yapacagımızı gostermektedir. Fierce clanı serverdaki ender speedhack wallhack vsvs kullanmayan legit clanlardan biridir. Legit oynuyoruz krallıgıda legit yapacagımızdan emin olabilrsiniz.

Hersavasa katılmaktayız, humanları czde temsil etmekteyiz, oyunculara görevlerinde yardımcı oluyoruz, kimseye ks yada lure yapmıyoruz onlar bize yapmadıkca.

Muhtemelen neden Turk olamayan bir oyuncuya oy vereyim diye dusunuyorsunuzdur. Ben söyleyeyim; dürüst bir oyuncuyum, bircok Türk arkadasım var, herzaman bana pm atan Turk oyunculara karsı saygılı olmusumdur, clanımda dahi Türk oyuncular vardır, ornek vermek gerekirse asist Fors4keN ,WTF, MrMost, VEG4 vb. Kazanırsam kral mesajlarında Turkce+Ingilizce kullanacagım clan arkadaslarımda bana Turkce konusma konusunda yardımcı olacak.Yani Turkce konusma sorun olmayacak. Sizden sadece kendim ve clanım Fierce adına olabilcek en iyi human kral adayı oldugumu kanıtlamak icin bir sans istiyorum.

Eger krallık parasını itemlar icin degilde exp eventler icin harcayan, savaslarda humanlara yardımcı olan, durust adaletli bir gercek bir kral istiyorsanız, oyunuzu elektriK e verin.

Pk da bu oyunu nasıl oynadıgımı görmek isterseniz girakonda cektigim videoya bakabilrsinz. ( itemlarımı göz atın. iron belt harici görev itemları) Oldurmek icin pekde itema ihtiyacım yok bu yuzden ictenlikle tum parayı Humanlar icin kullanacagımı soyleyebilrim.

PK Video:http://www.youtube.com/watch?v=ebCPH-7xkp0
    http://files.filefront.com/elektriK+Girakon+PKwmv/;10140596;/fileinfo.html

Not: Tercumedir yazım hatıları vs olabilr.

orjial metin;

Hi all, this is elektriK the leader of the Fierce clan. I have played from Ronark, Girakon, and now Carnac all with the Fierce clan and many of you know me from those servers. I have been to these servers, and i have never seen one king who help the human nation (Only QuelArph). The King always spend money to buy himself items. If i win king i will make sure i change that, giving more fun events for players because that is what the King should do.

Some events I will Create are:

Exp Events
    Find the King
    Kill the King
    Warder/Keeper Kill Events
    1 vs 1 Events
    I will inform times for BDW and 70 Dungeon, Lunar Wars.
    Top kills at war event

If you run around cz dark knights or eslant dark stones, or evil wizards or falcons/crimson wing you will always see the Fierce clan exping together. This shows you that we do exp and will make events. We are one of the only few legit clans in this server who do not use wallhack or speedhack or any of these, we play legit and we want the king to also be legit.

We always come to every war, we represent the humans in cz, we help players with quests, we don’t ks or lure on players unless they do to us.

Now you are probably thinking, he is not a Turkish player why vote him? I say because I am a honest player, I have many Turkish friends, I always respect the Turkish players who pm me. I have even Turkish players in my clan, for example my assistant Fors4keN is Turkish, WTF, MrMost, VEG4 etc, etc. I will be speaking Turkish + English in King chat if I win because my clan mates will help me speak in Turkish. So this is not a problem. I am only asking one chance for myself and my clan Fierce to prove that we will be the best nominee for King of Human nation.

Vote elektriK for king if you want a fair and honest king, who will make events with king money and not spend for items. Who will help the human nation at wars, and will help bring down the hackers who abuse the CSW. If you want a real King please vote me.

If you want to see how I play this game in PK here is my pk video from Girakon (Check my items, mostly quest except iron belt) I don’t need items to kill so I will truly use money for the human nation.

PK Video:http://www.youtube.com/watch?v=ebCPH-7xkp0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosmos67 -- 6 Mayıs 2008; 2:08:05 >

• Valla Bu Mesajları Yazdığı GibiSe ßu Adam Helal OLsun
  • eğer bu arkadaş türk değilse yazdıklarını yapabilir gibime geliyo
  • YouTube Kapanmıs ßu arada Video' İzleyemıyoruz
    Allah Kahretsın
  • Lanet olsun ttnet
  • quote:

Orjinalden alıntı: Plain Of Deaht

YouTube Kapanmıs ßu arada Video' İzleyemıyoruz
    Allah Kahretsın

aklıma gelmedi o , ama eminim degişik yollarla izleyenler olacaktır.
  • www.yetti.be buraya girip izleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgü® -- 6 Mayıs 2008; 0:33:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur2266

www.yetti.be buraya girip izleyin

bu linki verdi umarım izleyebilrsinz buradan

http://files.filefront.com/elektriK+Girakon+PKwmv/;10140596;/fileinfo.html

• Bi Turk'un olmasını tercih ederim
  • belki beni de klana alırsınız belki eziklere yardım var mı her zman pm si acık olursa olur mesela dun kapalıydı biras konusrduk sohbet ederdik kendileiryle
  • bu sahsi ronarktan tanirim, türklerin kara kasi kara gozu hayrina c-westten c-easte gecmedi, gecme sebebi c-westte pk alanlarinin bos olmasi.

ayrica ko4life ta türkleri kotuleyen cok postu var bu sahsin. oy vereceginiz son aday olsun.

(amacim hic kimseyi kotulemek degil zaten oyunu oynamiyorum ama kim kimdir nedir bilin istedim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpc -- 6 Mayıs 2008; 6:47:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.