Şimdi Ara

Carnac West 60 lvl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet bende Carnac Westte CeOfFuture dan sonra 60 oldum darısı diğer oynayanların başına

http://img101.imageshack.us/img101/7074/aaaaaaaaaaew5.jpg
    http://img225.imageshack.us/img225/7807/aaaafy3.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DieWithMyKiss -- 25 Mart 2008; 19:05:09 >

• WesT'e nasıl giriyorsun ?? ayrıntılı olarak anlatırmısın? paralı paraısz farketmez paralıysada öderiz parasını programın...

:) bu arada hayırlı olsun charın.. bi girebilsem bende olucamda giremedik daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MagicHit -- 25 Mart 2008; 19:28:06 >
  • öncelikle teşekkür ederim

bu konuda bişey söyleyemem aldığım kişiye söz verdim çünkü kimseye söylemeyeceğime dair
  • Proxy değiLmi?
    hayırlı oLsun bu arada
  • proxy ama eskilerden biraz farklı yani ben eskisini sadece proixifer ile yapıyordum bunda daha farklı

teşekkür ederim ayrıca
  • Tebrikler..
  • teşekkürler berk görevleride yapmadım henüz yarın ya da perşembe 62 olmayı hedefliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cypherda 71 lvl mage satılık
    18 yıl önce açıldı
    S> 69 lvl mage itemli 50TL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • proxinin adı your-freedom aylık 4 ytl gibi bir ücret arat bulursun
    bronze+proxy aylık 20 ytl ye mal olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: soryy

proxinin adı your-freedom aylık 4 ytl gibi bir ücret arat bulursun
    bronze+proxy aylık 20 ytl ye mal olur

Ay7lık 4 €.
  • arkadaşlar açıklamış bende sözümde durmuş oldum
  • BladeOfFaith CeOfFuture mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieWithMyKiss

proxy ama eskilerden biraz farklı yani ben eskisini sadece proixifer ile yapıyordum bunda daha farklı

teşekkür ederim ayrıca

kardeş ben firmada güvenlik nedeni ile k.o giremiyorum yasaklı oldugu için oyuna girebilmek için proixifer kullansam girebilirmiyim

yardım plzzzzzzzzzzzzzzzzz
  • quote:

Orjinalden alıntı: gumele

quote:

Orjinalden alıntı: DieWithMyKiss

proxy ama eskilerden biraz farklı yani ben eskisini sadece proixifer ile yapıyordum bunda daha farklı

teşekkür ederim ayrıca

kardeş ben firmada güvenlik nedeni ile k.o giremiyorum yasaklı oldugu için oyuna girebilmek için proixifer kullansam girebilirmiyim

yardım plzzzzzzzzzzzzzzzzz

yardım plzzzzzzzzzzzzzz yazcagına kur proxifier i 5dk dene olmuyorsa olmuyordur illa birisinin i teklemesi ilemi sözü ilemi hareket ediyorsunuz

• tbrkler
  • H.oLsun Öncelikle Arkadaşım..Bu Arada Her 60 oLan Topic Acıcak Galiba Carcan 60 LvL oLanlar Die Bir Topic Acsak LvL 60 oLanlar Orda Paylaşsa Daaha Mantıklı oLmazmı
  • Hayirli olsun. Insallah Ben'de West'de 60 olcam yakinda. Ben'de Human'im.
  • Charımı Westte acmadım diye pişmanım.Açık Konuşursam bu oyunu yabancılarla oynamak daha zevkli.CLan ortamı yardımlaşma vs..Neyse.
    Hayırlı oLsn
  • beyler bu arada char satılıktır 27 gün platinium premium var fierce clanında char çok sağlam bi clan item yok ama gelecek trina var bugdan gelmemişti character %70 ve hiçbir görevi yapılmadı chitin görevleri tyon görevi ve 100k veren exp görevi bile tüm bilgileri mevcuttur karakter , gb ya da ytl ile satılıktır
  • ............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p3yn6cy1ee -- 6 Nisan 2012; 21:32:03 >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.