Şimdi Ara

Carnakta 10 gb param var sizce ne yapayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 10 gb param var.oncelıkle itemlerim chitin +7 set dual dex +9 earıng claver +8 dual var.Bu para ile su ıtemleri alıcam.

Rogue dd +7 500m
    Chıtın +8 400m
    Shard +7 500m
    P.P 400m
    Judıcious Belt[yanlıs yazmısta olabılrım) 400m-450m
    Belt of dex 128m

Bunlardan 2 tane alabılıyorum.Sizce hangı 2 sini almalıyım.Anlayanlar bi öneride bulunabılırmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Pet_Mage_ -- 29 Ağustos 2008; 4:14:06 >

• Shard7 ve WP al cleaver8 i sat belt of dex al
  • shard 7 PP belt of dex
  • PP 3gb
  • PP Alıcaksan Ucuza satıyım sana :)
  • dd olmadan bi nane yapamassın dd al ilk
  • bak dd 4gb
    shard 5gb
    pp 3gb den de az
    bence

clewerıı sat
    1050 m olsun
    sora 1 shard al
    1 pp al geri kalanada +6 dd yeterse +7 dd al
    PresssOk benim nick pm atarsan oyundada knşuruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: zebani3131

bak dd 4gb
    shard 5gb
    pp 3gb den de az
    bence

clewerıı sat
    1050 m olsun
    sora 1 shard al
    1 pp al geri kalanada +6 dd yeterse +7 dd al
    PresssOk benim nick pm atarsan oyundada knşuruz

evt mantıklı geldi.O Belte hic gerek yok demi
  • mrb kardesim 7 senelik asas oyuncusu olarak fikrimi söyleyim.
    DD----Öncelikle dd kesin almalısın ddsiz hiçbirşey yapamazsın.+6 fiyatını bilmiyorum ama +7 uçuk bir fiyatsa +6 alsanda yeterli olur keza carnac bi manese benzemez...

PP---dier itemleride değerlendirelim.bikere pp güzel item ama 400m verme cünkü atilla drobundan düşürebilirsin.eger humansan 5yerde çıkıyor.apelerde smildonda kalugada harpilerde ve hornette sabah 4-6 arası gezin kesin yakalarsın 2.kanallarda kovala.al bi arkadaşını 2-3günde kesin kesersin ve bir wp cıksa 2pp eşit o acıdan para vermemen bence güzel olur

Jedilius belt---Bence çok salam item neden dersen drobu ancak gemlerden düşüyor ve eger minor combocu isen genelde ardeamda karakterler görev takısı kullanır mp bar fazla olsun die.kendi görev kemerini cıkarıp bunu geydiginde hem hp hem dex vermesi yanı sıra mp bonusuda veriyor özellikle ardeam ve minor combocular için elf bete bile tercih ettim bi itemdir bu

shard+7 ve cithin 8- arkadaşım tek parca cithin 8 bi işe yaramaz bence fp8 set yapsan daha iyi olur cünkü cithin +7 ile arasında fark 40defans ama fp 8 set geyersen 4parca yani 40 atak artıyor.+8 set yapmana bence gerek yok ve tek parça için okdar para ödemen yanlış

sharda gelince clever 50m shard 500m shardı asla alma .tek shard aldıgında aman aman değişme göremessin ve 3 atak için 450m fark ödeme.

asıl önemli bi konuya değinip sonlandırıyorum.eger minor combocu isen full görev takıları tak hp ve mp cok güzel olacaktır.bir dd al ve jedilius belt al bölece 10dex yanı sıra mana barın düşme cok olmaz hpde verio 10dex te tam minor combocu itemi....sunu unutma ya clever 8 kullanmaya dvm et yada ytl dual md8 al gerisi yalan sharda okdar ödeme....

eger potla oynuosan.ozman görev itemleri takmıyorsundur full dexsindir asla önermedim bi secimdir.canın cok azdır mp barın çokazdır ama atan muhtesemdir.böle oynucaksan potla ve full atak kesin anti defans itemin olmalı ske belt filan....

sonuc eger minorcu değilsen full atak ol dex9 10ne varsa tak clever 8ler kalsın dd al ve normal dex 9-10 yüzükler tak.ppyide düşürüsün bana güven.ama minorcuysen dd ve jedilius al.tabili dd ve jedilius alırsan hem de minorcuysen canın oynamaz ve jedi ilede 30atak filan kazanırsın.

ama diğer arkadaşların gibi dd al ama shard 7 alma dex 9 10larla şimdilik atagını arttırmayı dene tek shardlada bi degiğiklik görmessin

umarım yardımcı olmusumdur

• quote:

Orjinalden alıntı: mecraxp

mrb kardesim 7 senelik asas oyuncusu olarak fikrimi söyleyim.
    DD----Öncelikle dd kesin almalısın ddsiz hiçbirşey yapamazsın.+6 fiyatını bilmiyorum ama +7 uçuk bir fiyatsa +6 alsanda yeterli olur keza carnac bi manese benzemez...

PP---dier itemleride değerlendirelim.bikere pp güzel item ama 400m verme cünkü atilla drobundan düşürebilirsin.eger humansan 5yerde çıkıyor.apelerde smildonda kalugada harpilerde ve hornette sabah 4-6 arası gezin kesin yakalarsın 2.kanallarda kovala.al bi arkadaşını 2-3günde kesin kesersin ve bir wp cıksa 2pp eşit o acıdan para vermemen bence güzel olur

Jedilius belt---Bence çok salam item neden dersen drobu ancak gemlerden düşüyor ve eger minor combocu isen genelde ardeamda karakterler görev takısı kullanır mp bar fazla olsun die.kendi görev kemerini cıkarıp bunu geydiginde hem hp hem dex vermesi yanı sıra mp bonusuda veriyor özellikle ardeam ve minor combocular için elf bete bile tercih ettim bi itemdir bu

shard+7 ve cithin 8- arkadaşım tek parca cithin 8 bi işe yaramaz bence fp8 set yapsan daha iyi olur cünkü cithin +7 ile arasında fark 40defans ama fp 8 set geyersen 4parca yani 40 atak artıyor.+8 set yapmana bence gerek yok ve tek parça için okdar para ödemen yanlış

sharda gelince clever 50m shard 500m shardı asla alma .tek shard aldıgında aman aman değişme göremessin ve 3 atak için 450m fark ödeme.

asıl önemli bi konuya değinip sonlandırıyorum.eger minor combocu isen full görev takıları tak hp ve mp cok güzel olacaktır.bir dd al ve jedilius belt al bölece 10dex yanı sıra mana barın düşme cok olmaz hpde verio 10dex te tam minor combocu itemi....sunu unutma ya clever 8 kullanmaya dvm et yada ytl dual md8 al gerisi yalan sharda okdar ödeme....

eger potla oynuosan.ozman görev itemleri takmıyorsundur full dexsindir asla önermedim bi secimdir.canın cok azdır mp barın çokazdır ama atan muhtesemdir.böle oynucaksan potla ve full atak kesin anti defans itemin olmalı ske belt filan....

sonuc eger minorcu değilsen full atak ol dex9 10ne varsa tak clever 8ler kalsın dd al ve normal dex 9-10 yüzükler tak.ppyide düşürüsün bana güven.ama minorcuysen dd ve jedilius al.tabili dd ve jedilius alırsan hem de minorcuysen canın oynamaz ve jedi ilede 30atak filan kazanırsın.

ama diğer arkadaşların gibi dd al ama shard 7 alma dex 9 10larla şimdilik atagını arttırmayı dene tek shardlada bi degiğiklik görmessin

kusura bakma ama çok saçma ;_

Adama Onu alma 40 defans oynar v.b diyerek 4-5 madde saymıssın

5*40=200 def, atak,hp,mp veya ne ise o .

tek shard alma şu kadar atak az oynar.
    pp alma azcık şu oynar vs vs diye diye adamda 200-300 lük fark oynattın

• quote:

Orjinalden alıntı: .iLK.

quote:

Orjinalden alıntı: mecraxp

mrb kardesim 7 senelik asas oyuncusu olarak fikrimi söyleyim.

kusura bakma ama çok saçma ;_

Adama Onu alma 40 defans oynar v.b diyerek 4-5 madde saymıssın

5*40=200 def, atak,hp,mp veya ne ise o .

tek shard alma şu kadar atak az oynar.
    pp alma azcık şu oynar vs vs diye diye adamda 200-300 lük fark oynattın

PP alma dememiş wp çıkart demiş iyi oku ve yazdıklarının tamamını okudum çok mantıklı şeyler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.