Şimdi Ara

Carole hangi kafayla gönderildi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kendileri geçen sene şener bayraktarın sağ bek olmasına yardım etmişti..
  • Gece gündüz gömdünüz yönetim sosyal medyaya baktı gönderdi. Gönderen kafa gs taraftar kafası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamless Dream

quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Asamoah yada başkası alınacak diye gönderildi. Asamoah transferi olumlu ilerleyince son güne kadar beklenildi, son dakika transfer yatınca Lato'ya mecbur kaldık biraz.

Ne Carole ne Linnes 11 olamaz bizde. Anca iyi rotasyon topçusu olurlar. Biri fazlaydı ve iki mevkide de oynayabildiği için Linnes kaldı.

Yanlış olan Carole'un gitmesi değil Asamoah için bu kadar beklenmesiydi. Al başkasını, sonra Asabob da olursa alırsın ortasaha oynar yada almazsın sene sonu serbest kalınca maydanoz olursun.

Son güne transfer bırakmasak mı artık acaba.

Son gün transferleri gerçekten bize yaramıyor. Elano, Misimovic, Cris, Pandev, Grosskreutz ve De jong vs. Son 10 yılda bize katkı sağlayan tek son dakika transferi Bruma oldu.

Bir transfer son güne kaldıysa;

1- Ya o mevkiye istediğin oyuncuları getirememişsindir, başka takımlarda gözden çıkarılmış kimsenin istemediği çöpleri toplarsın. Kelepir olur ama adam bitiktir.
    2- Panik transferidir, iyi oyuncu almak istesen ağır kazıklanırsın.
    3- Pazarlıklar çok uzamıştır kulübünün tuzu kurudur, en sonunda istedikleri fiyat neyse verirsin.

Üstelik 3 durumda da oyuncu takımla kamp yapamamış ve psikolojik olarak transfer belirsizliğinden yorulmuş halde gelir. 1 ay form tutamaz. Şansla alakası yok yani sadece kötü kadro planlamasıdır son gün transferleri.

• Kim ne derse desin Carole iyi oyuncuydu.

İlk geldiğinde herkes müthiş oyuncu demedi mi? O paranın kat kat üstünde oynadı. Zamanla düştü performansı o da hocaların yanındaki adamların kalitesizliğinden. Oyuncular ıslıklana ıslıklana bu hale gelindi.

Carole'u taraftarlar kötü yaptı yoksa gerçekten güzel oynuyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

Kim ne derse desin Carole iyi oyuncuydu.

İlk geldiğinde herkes müthiş oyuncu demedi mi? O paranın kat kat üstünde oynadı. Zamanla düştü performansı o da hocaların yanındaki adamların kalitesizliğinden. Oyuncular ıslıklana ıslıklana bu hale gelindi.

Carole'u taraftarlar kötü yaptı yoksa gerçekten güzel oynuyordu.

Sezon boyunca Linnes'ten iyiydi. Tudor da öyle düsündü ki Linnes'i degil onu oynatti. Takim kötü olunca her oyuncunun performansi düsüyor dogal olarak. Carole'u bu takimla görmek isterdim. Rodriguez nasil Mariano ile iyi oynyuorsa Carole'da Feghouli ile iyi isler yapabilir.

Latovlevici'den her türlü daha iyi bence. En azindan standart bir bek oyuncusu. Lato'nun ne oldugunu kimse anlamadi. Devre arasinda geri alip deneyebiliriz. 6 ay icin 350bin Euro aliyor ki GS standartlarinda bu para degil. Ispanya'da oynayan adam Türkiye'de rahatlikla oynar.

• ostersunds deplasmanında dua etsin istanbula götürüldü, hatta uçaktan sarkıtılıp götürülmesi lazımdı

• Evet Latovlevici oynasaydi kesin tur atlamistik.
  • carol gönderilmemeliydi..

• neverlate kullanıcısına yanıt
    Latovlevici(bizim sol bek olamaz) ile ilgili bir sey yazmadım ama emin ol o maca carole olmadan 10 kisi çıksak daha iyiydi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: CANPACHİ

Latovlevici(bizim sol bek olamaz) ile ilgili bir sey yazmadım ama emin ol o maca carole olmadan 10 kisi çıksak daha iyiydi :)

Ostersunds maçlarının en kötü oynayan oyuncusu açık ara Maicon’dur. Bunu tartışmam bile.

Carole nasıl oynadı hatırlamıyorum, büyük ihtimalle bütün takım gibi vasatın altındadır. Hatırladığım kadarıyla Maicon göze battı, hücum hattı göze battı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.