Şimdi Ara

Carole yeter artık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir üstte yazdığım pozisyonu izle, o adamı josue kovalamalı diyorsan sana hiç bir şey demiyorum. Adam Carole ün yanında, ne diyecek? bu sağ bek senin adamın gel sen kovala josue mi diyecek? Adam kaleye gidecek yahu
  • Yav türkiye liginde beklerin zerre kadar önemi yok,bizde yıllarca gg ve caner vardı ne oldu,beşiktaş geçen sene sol bekte köybaşı,tosicle şampiyon oldu.
  • ne boş adamsınız her maç biri için konu açıyorsunuz,pusuya yatıp 3 ay sonra ben demiştim diyorsunuz.bahsettiğiniz adamlar sanki robot,eleştirirken biraz içini doldurun,adam kaçırıyormuş.

carole verilen bonservis,aldığı yıllık ücret ve var olan bonservis potansiyeli ile takımın en faydalı oyuncusudur.sorumluluk alıyor saklanmıyor,canla başla oynuyor.g.sarayın en organize göze hoş gelen golleri sol taraftan yapılan pas organizasyonları ile oluyor ve herşey bu adamdan başlıyor.

aynı şeyi sağda linnes ile de yapabiliriz linnes te orta değil pasla atak bitiren bir oyuncu ancak onun önünde sneijder gibi bir oyuncu yok.yasin ya da sabri ile nasıl bir organizasyon yapılabilir.
  • Carole gayet iyi ben begeniyorum

Defans stoperler bireysel olarak cop de olsa bireysrl bakmamak lazim

Cunku takim oyunu kendi yarisahasinda kabul ediyor

Defans napsin

Rakip defans daha az zorlaniyor
  • kesinlikle yollanmalı, geldi geleli herif 50 kere adam kaçırdı kaçı gol oldu; bizim millet akıllanmaz hala beğenenler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavizaman

kesinlikle yollanmalı, geldi geleli herif 50 kere adam kaçırdı kaçı gol oldu; bizim millet akıllanmaz hala beğenenler var.

• telles gitmemeliydi. tabi futbol uleması bazı arkadaşlar,telles'in yollanması taraftarıydı. telles bir kaç sene içinde elit sol bekler sınıfına girecek,bizde seyredeceğiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sezon arkasına çok adam kaçırıyor...rakiplerin beceriksizliği yüzünden çoğu gol olmadı tabiki.

F/P performans olarak iyi oyuncu ama bu zaafı çok göze batıyor.
  • Telles'ten iyi asla degil.

Ama anlamadigim Telles'e sovulurken Carole cok iyi bir sol bekmis gibi konusuluyor. Begenmedigimiz Telles de Porto'nun banko oyuncusu bu arada.

Hic bir zaman begenmedim bu adami ama kotu bir futbolcu degil.

Ne güldürür ne öldürür bir futbolcu iste.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beamer -- 20 Ocak 2017; 15:21:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

Telles'ten iyi asla degil.

Ama anlamadigim Telles'e sovulurken Carole cok iyi bir sol bekmis gibi konusuluyor. Begenmedigimiz Telles de Porto'nun banko oyuncusu bu arada.

Hic bir zaman begenmedim bu adami ama kotu bir futbolcu degil.

Ne güldürür ne öldürür bir futbolcu iste.

poto gibi bir takımın adam gibi sol bek bulamaması da şarşırtıcı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olivier17

telles gitmemeliydi. tabi futbol uleması bazı arkadaşlar,telles'in yollanması taraftarıydı. telles bir kaç sene içinde elit sol bekler sınıfına girecek,bizde seyredeceğiz.

Elit çöpler sınıfına dahil olmasın sakın..
  • fransaya gitse en iyi sol bek olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olivier17

telles gitmemeliydi. tabi futbol uleması bazı arkadaşlar,telles'in yollanması taraftarıydı. telles bir kaç sene içinde elit sol bekler sınıfına girecek,bizde seyredeceğiz.

Olsa ne farketcek bizde olsa yerinde sayardi

Sen her yoruma sama sapan yazip muaha yazan birisin da senin ustunden baskalarina cevap vermis olurum

Bir ligiln ve takimin kalitesi neysr o oyuncunun kalitesi dr o kadar olur onu asamaz

Ligin ve takimin seviyesi 100 uzerinden 30 ise o oyuncu ancak 40 lara cikar

Ordan sonra potansiyelini gosteremez baska bir takima gider orda 40 dan o ligin ve takimin seviyesinin ustune cikar 40 ken 70 olur

Cok ozel yetenekler haric messi gibi zaten direk yuksek seviyede baslayan oyuncular haric

Buyuk takimlara gitmezlerse gelisimini tamamlayamaz

Yani telles en iyi sol bek olmasi normal bizden dahs iyi seviyede oynuyor o seviyede oynamak icin seviyesini yukari cikartmasi lazim transfer olmak dahs buyuk takima gecmek icin ise o seviyesini takiminda ustune cikarmasi lazim

• Telles'e iyi diyenler geçmiş maçları izlesin. Unutuyorlar sanırım. O fizikle onun mu defansı iyi. Hücumda 1 tane isabetli ortasını hatırlamıyorum. Asist gol vs. mı yapmış. Ne yapmışta Carole'den iyi.

Geçen sene Inter gibi dökülen takım bile bonservisini almadı adamın. O dandik takımda bile gösteremedi kendini. Porto da banko oynuyor şuan. Aboubakar da oynuyordu. Cenk kadar faydası yok.

Carole çok mu iyi, hayır. Ama parasına göre performansı harika. Ligin en iyilerinden yinede.

• Tellese iyi diyenler sadece porto aldı diye iyi diyor ki maçlarını izleyip iyi demek kör olmayı gerektirir

Portonun oyunculardan kar ettiği kadar zararı da var aldığı oyuncuların hepsi süper star olmuyor

• telles ilk geldiğinde sadece hücum da etkili olabiliyordu. zamanla defansını da geliştirdi,hataları oldu elbette ama,satılmaması gereken bir isimdi. bana cevap verenlerin çoğu zaten yerli sevici futboldan gram çakmayan tipler. biri de demiş ki porto sol bek bulamıyor o yüzden iyi oluyormuş. arkadaşlar porto gider senegal'in köyünden de olsa bulur getirir oynatır. iyi kötü olayı ile alakası yok bunun. telles orta seviye bir bek şuan. porto da gelişerek üst seviyeye evrilecek,biz de izleyeceğiz sadece.

• Carol tellesden cok cok daha iyi oynadı bizde saçma sapan konuşmayın.
  • adamın içinden geçti yine

• Bu maç 7 den 9M euro ya katladı piyasa değerini.

Lyon'a gidecek diye duydum.
  • Carole iyiydi diyenler: Dalgaı mı geçiyorsunuz? Yediğimiz golde yaptığına bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemena -- 23 Nisan 2017; 22:33:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.