Şimdi Ara

Çarpıcı Etki- Harun D. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
6.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kızlar umrumda değil sosyal fobi hastasıyım amacim sadce normal bir insan gibi hissetmek o kitap bana ısık olmustu site kapanmıs kitap gitmiş hayallerim de sanki bi anda yok olup gitti hayatta ki amacm yok oldu bir anda cok kötü psikoloji falan kalmadı tek istediğim kitabıma kavusmak istedign ücreti vermeye hazırm gercekten yardm et lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun bir tedavi sürecindeyim bir faydası olmadı o kitap bnm tek kurtulusum lütfen beni hiç mi kimse duymuyor o kitap hiç mi kimsede yok istenilen ücreti vermeye razıyım. Sosyal fobi hastayım kızlar umrumda değil anlayın beni bu sekilde dewam etmek istemiyorm hayallarim avuclarmın arasndan kayıp gitti kitabımı istiyorm geri yüklemenin bir yolu ilgili bir kişi bir isim bir numara herhangi birşey söleyin banaa .. Site kapandı ama magdur oldum çaresiz beklemedeyim tanımadgm sizlerden bir yardm bekliyorum..

• mtn__adgzl M kullanıcısına yanıt
    Durum o kadar ciddiyse kitabı boşver, doktora git.

Kitabı gözünde bu kadar büyütme.

• Tşk ederim

• Selam dostum. Kitapları okudum fakat ekran görüntülerini bana ulaştırma gibi bir imkanın varsa çok iyi olur bende de formattan sonra gitti diyebilirim ama okumuştum hepsini giyim Rehberi yarıda kalmıştı sanırım :)
    Harun D ye sen ulaşabiliyor musun peki?
    Benim herşeyim gitti diyebilirim.
    Bazen geçmişi geçmişte bırakmak gerekir ben hayatı tadında kendi farkımla yaşarım.
    Küçük şeylerin tadını çıkarmayı bilin..
    Bu konu hakkında yardımcı olursanız minnettar olurum dostlarım iyi davranın kendinize..

• Sevdiğin kadını geri kazanmanın yolları kitabına ihtiyacım var arkadaşlar. Zamanında satın aldım aktivasyon kodları duruyor ancak bu kitap yok elimde. Hayrına birisi upload edebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jumanji

Sevdiğin kadını geri kazanmanın yolları kitabına ihtiyacım var arkadaşlar. Zamanında satın aldım aktivasyon kodları duruyor ancak bu kitap yok elimde. Hayrına birisi upload edebilir mi?

Tüm set elimde pdf şeklinde var. İsteyen olursa 35tlye tüm seti verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShiftTab34

quote:

Orijinalden alıntı: Jumanji

Sevdiğin kadını geri kazanmanın yolları kitabına ihtiyacım var arkadaşlar. Zamanında satın aldım aktivasyon kodları duruyor ancak bu kitap yok elimde. Hayrına birisi upload edebilir mi?

Tüm set elimde pdf şeklinde var. İsteyen olursa 35tlye tüm seti verebilirim.

hocam üni örenciyim malum bende yeşillik ne arar fakat hayrına yollayabilirsen bana + rape bogarım sevep poıtten daralıp dua komasına gırersın

• 2012 yılında almıştım seti pc değiştiği için bulamadım. Siteside kapanmış elinde olan paylaşabilirse iyi olur tam ihtiyaç halinde destekte alamadım.
  • var mı elinde olan ?
  • hepsi burda

http://www.incisozluk.com.tr/w/harun-d-nin-kitabını-yollayana-ne-isterse/2/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emrah Serbest Behsat Ç serisine devam ediyor sandım bir an

• arkadaşlar bu kitabı zamanında ben de satın almıştım eger ulaşamayan varsa benime direkt irtibata geçerse kitaba ulaşmalarında yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soncefakar

arkadaşlar bu kitabı zamanında ben de satın almıştım eger ulaşamayan varsa benime direkt irtibata geçerse kitaba ulaşmalarında yardımcı olabilirim.

Hocam boşuna uğraşmayın

Kitap internete düştü zaten

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.