Şimdi Ara

çarpıntı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: trustem.111

quote:

Orijinalden alıntı: bazarov0734

quote:

Orijinalden alıntı: tırıvırı123

quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

Stres? Panikatak? Anksiyete? Depresyon? Tssb?

bana bunlar var dediler ama bu kadar şey yapacağına inanmıyorum psikolojinin

psikolojinin neler yapabileceğine aklın düşüncen hayal gücün yetmez
    daha beterlerini de yapabilir

+1

Psikoloji senin hayatını kanserden, veremden daha beter bir hâle sokabilir.. Psikiyatristle, imkânın varsa ayrıca bir de psikologla görüşmen gerek..

+2

Psikiloji neler neler yapar , son iki sene de tabiri caizse anam agladi. Yazlari oldu sadece , en az 6 ayda 3 aydan iki yaz , 50 defa gittim doktora. Neler neler oldu...

Yutkunmam bozuldu , duz yolda yuruyemez oldum 10 metrede 4 defa sendeledigim oldu , bir bardak suyu icemez oldum. Diz refleksim artti , ogurme refleksim cok azaldi , kaslarimda segirmeler kollarda gucsuzluk . İstemsiz kollarda bacakta surekli oynamalar , doktorlar bile dedi genclik caginda gorulen bu tarz hastaliklarin baslangici olabilir diye , en son emg ile kesin anksiyete tanisi koyuldu. Bu iki yaz onceydi , neler cektim neler .

Gecen yaz , (bir kac ay once iste ) surekli idrar hissi basladi. Surekli tuvaletim var hissi , inanilmaz kotu oldum omur boyu idrarım var gibi hissedicem falan , bir suru ilac aldim bir defa asiri aktif mesane bir defa prostatit tanisi kondu yaptirmadigim test kalmadi. İki yazda sadece iki bin liraya yakin para harcadim yazın gelen krediler gitti ...

Ne oluyor , okullar acildi (üniversitesi ogrencisiyim ) Her seyim duzeldi ... Bunlara ek nefes alip verdigimi hatirlama , goz kirptigimi hatirlama , gece kalp sesinden uyuyamama , ve bunlarin neden oldugi panik atak.

Antidepresana basladim en son , bu seferde rem uyku bozukluguna neden oldu. Gece kalkip bagirmalar duvara yunruk atmalar yanimda uyuyan arkadasa tekme atmalar falan. Yaz gelicek bakalim bu sene ne cikicak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her isi ters giden adam -- 11 Şubat 2017; 11:13:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamamen psikolojik. Bende de oluyor dönem dönem. Stres, sıkıntı artmaya başladığı anda, kafama birşeyleri takmaya başladığımda hemen belli ediyor.
  • arkadaşlar bende 1 sure antidepresan kullandım ama gerçekten bi faydası olmadi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.