|
Carpip kacma Bolge Trafik Mahkemesi Ve Surec Hk (2. sayfa)
-
-
Enişte haklı. Tramere girmesin 50 liralık hasar yüzünden 5bin lira düşerler piyasada.
Pert olsun, yeter ki tramere çıkmasın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: aviregal
birde senden uzaklaşan adamı dinlemek lazzım...madalyonun öteki yüzünü görmek lazım...sen boş konuşma diyorsunda ben yazınca niye hemen hopluyorsun ..kendi fikrimi yazdım ve acı gerçek doğru tahmin etmişim...saygılar bende şimdi arabama binip uzaklaşıyorum senden..)))
Adam sayip mesajiniza cevap vermek hoplamak mi oluyor. Konuyla alakasiz ve sacma yorumlar yapacaksaniz konu disinda takilin. Mesaja saygilar yazmak insani saygili yapmiyor.
Hayir konuya bir faydaniz yok, ne bu laf atma, atisma cabasi? Amac ne yani?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: xchg
Polis başından savmış.
Mesajlarimi dikkatli okursaniz, o ihtimale karsi 155 i arayip karakolun soylediklerini ilettim, dogru dediler.
Meslegim geregi detaylara onem verip bir sekilde sonuca ulasmaya calisiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benimde başıma böyle bir olay geçti.Düz yolda yavaş yavaş giderken Passat modelli bir araç geri geri birden çıkınca aracın iki kapısına vurdu.Nasıl çıktığını vurduğunu kendisi bile anlamadı.Asker old söyledi ve haftasonu old için Pazartesi hallederiz dedi.Birbirimize verdiğimiz nolarda ulaşmöaya çalıştım konustukta sonradan caydı.Karakola gitsen bir dert neden tutana tutmadın der diye cekiniyorum Sizce ne yapmalıyım? -
hocam geçmiş olsun şu mesajları okuyunca ve benzer olaylar başıma da geldikçe ülkemin insanından midem bulanıyor, ne kadar fazlalar şu ülkede bunlardanquote:
Orijinalden alıntı: özcan47
Benimde başıma böyle bir olay geçti.Düz yolda yavaş yavaş giderken Passat modelli bir araç geri geri birden çıkınca aracın iki kapısına vurdu.Nasıl çıktığını vurduğunu kendisi bile anlamadı.Asker old söyledi ve haftasonu old için Pazartesi hallederiz dedi.Birbirimize verdiğimiz nolarda ulaşmöaya çalıştım konustukta sonradan caydı.Karakola gitsen bir dert neden tutana tutmadın der diye cekiniyorum Sizce ne yapmalıyım? -
tavsiyem olay yerini gören kamera varsa bu işinizi çözer yanaşmadığı takdirde davacı olacağınızı söyleyin aynı olayı yaşadım -
Merhaba 1 mayısta park halindeki aracıma ters istikametten gelen bir araç arka köşesine vurup kaçıyor.Aracı yandaki bir esnafın kamerasından buldum fakat plakası belli değil.Kimsede alamamış.tam olay yerinin 50 metre uzağında mobese var.O görür diye karakola gittim,karakolda biz bakmıyoruz.Küçük çekmece adliyesine gitmen vs gibi birşey söyledi.Bu nasıl iş anlamadım.1000 TL masrafı var aracın bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet atış -- 2 Mayıs 2019; 14:47:31 > -
işkembenin kasesi olmuş 18 lira. kimse bedava işkembeyi bırakıp da sizin 1.000 tl zarara uğramış aracınızla uğraşmaz. bu yüzden kesinlikle kaza anında tutanağınızı tutun. insanlığın lüzumu yok. -
Benide tam yılı kapatmaya hazırlanırken önce Pazartesi sabah mesajla, bugünde tel açıp aradılar. Ben çarpıp kaçan konumundayım arayan karakol! Kurallara saygılı biriyim ve aklımda böyle bişi yok. Kamera kaydı olduğunu düşünüyorum gidip bakıcam. Aklıma bir aracın aynasını katlamış olabileceğim veya tampona sürtmüş olacağım dışında birşey gelmiyor. Ama nedir karakola kadar gidicem ya bir daha para versen yapmayacağım bir durum oldu benim için. Kimi bu kadar tutanak tutturacak kadar sinirlendirdim bu da ayrı bir konu ama maksat bilinçlenmek ve her türlü bilinçlenme fırsatı yaratılmış oluyor.
Sonuç siz ilgilenin ki bir kişi daha bilinçlenme fırsatı yakalasın.
-
Tutanak dediğiniz şey her benzincide var , 5 Tl ye alıp koyun aracınıza...
Heee koymazsanız da böyle alengirli durumlarda kıvranıp durursunuz...
Küçük zarardır, büyük zarardır fark etmez. Tutun tutanağı sonrasında başınız ağrımaz.
Yarın gel falanca yere bakalım , benim tanıdık kaportacı var oraya gideriz yaptırırım vs hikaye....
4-5 sene önce benim araca da arkadan dokundu trafikte elemanın biri... Tampon içeri göçtü ufaktan ama dışarıdan bi sorun gözükmüyor.. Geldi aman önemli bi şey yok benim tanıdık servis var sanayide haftasonu buluşalım yaptırırım falan felan...
Dedim bu araç alındığından beri özel servise gitmedi , yetkili servis bakımlı. Ben seni tanımam sen beni tanımazsın niye buluşup görüşelim üç gün sonra.... ?? Aldım tutanağı yazdım karşılıklı imzaladı. Sigortaların fotokopisi, ehliyet fotokopisi vs evrakları da aldık karşılıklı , fotoyu da çektim.
Gittim ertesi gün servise verdim aracı evraklar.... Vurulan yeri gösteriyorum servis yetkilisine , adam dedi içeriden de bakayım Lan bagajı açtık kapanmıyor tekrar ,meğer arkadan vurunca bagajın kilidi de bozulmuş sanki araya bi şey sıkışmış gibi bagaj kapanmıyor.
Kaza tutanağına istinaden tampon yapıldı bagaj yapıldı , 2015 yılında 2.200 TL fatura çıktı servisten , sigortadan çatır çatır aldım.
O gün bi şey olmaz yaaaa diyip eve gitsem , ya da gel haftasonu tanıdık servise gidelim i kabul etsem bi sürü tantana çıkacaktı... Bagaj da bana girecekti...
Alın bi tutanak dursun aracınızda , başınız ağrımaz...
-
Geçen sene anayolda yavaş yavaş giderken ara yoldan gelen ticari bir araç geldi sol kapıma vurdu. Ben onun ani çıkışına rağmen, durmama rağmen geldi vurdu. İkimizde yavaş yavaş gittiğimiz için çizildi sadece kapım. İndi abim çok özür dilerim. Hata benim. İşyerine mal yetiştiriyordum, kafam dalgindi, önümdeki koskoca araci görmedim dedi. Arabadan inerken çok sinirli olmama rağmen öyle bir konuştu ki tüm sinirim geçti. Olur kardeşim dedim, sıkıntı yok dedim. Yaptırayım abi dedi. Tamam işine git dedim helalleştik.
6 ay öncede İstanbul un tam sıkışık trafiğinde yokuşta trafikte kalmışız. Önümdeki acemi aracı kaldıramadı ve geri geri kaçırdı aracı ve geldi ön tamponuma vurdu. Bu sefer sakin indim. Olur kardeşim sıkıntı yapma diyicektim. İndi ve ben aracı çok kaçırmadım. Arkadan bana vurdun dedi. Zaten arkadan vuran hatalıdır hadi yoluna diyince kan beynime sıçradı. Baktım kamera var tepemizde. Hiç ses etmedim. Bindim araca, bu sırada tabi önümde trafikten yavaş yavaş ilerledi. Bende trafik seyrelene kadar takip ettim bunu. Baktım yol açıldı, etrafta kamerada yok. gaza yüklendim ve buna arkadan vurdum. Benim ön tampon, bunun ise arka tampon, bagaj kapağı ve farın birisi dağıldı. Zaten benim araç boyalı olduğu için sıkıntı yapmadım. İndi bu. Benim sinirli halimi gördü. Yanıma doğru geliyordu titreye titreye. Gaza yüklendim. ön tamponumun üzerinden geçip giderken, acemi olman önemli değil adam ol diyip uzadim. Olayın ardından bunun aracı kaydırıp bana vurduğu yerdeki kaydı alıp mahkemeye verdim. Uğraşsın dursun şimdi. Sırf böyle tipler yüzünden gider gelirim mahkemeye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsanelerölmezunutmayın -- 9 Ocak 2021; 2:12:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X