< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
CarPlay ve AndroidAuto Aktivasyon (Ankara) (11. sayfa)
-
-
Cevap verildi.quote:
Orijinalden alıntı: Den4es
Merhabalar ankarada oturuyorum mercedes cla 180d aracıma ysptırmak istiyorum iletişim bilgilerinizi verirseniz -
Ankara 2017 w213 için yardımcı olabilir misiniz?
-
Cevap verildi.quote:
Orijinalden alıntı: BaSaNAnkara 2017 w213 için yardımcı olabilir misiniz?
-
Merhaba w246 2017 model için yardımcı olur musunuz. İletişim bilgisi alabilir miyim?
-
Merhaba 2015 makyajlı kasa 2016 çıkışlı A180 amg için yardımcı olabilir misiniz?
-
Cevap verildi.quote:
Orijinalden alıntı: fehmioncuMerhaba 2015 makyajlı kasa 2016 çıkışlı A180 amg için yardımcı olabilir misiniz?
-
w177 carplay ve android auto aktivasyonu yapıyor musunuz?
-
Cevap verildi.quote:
Orijinalden alıntı: Aetherw177 carplay ve android auto aktivasyonu yapıyor musunuz?
-
Kolay gelsin iletişim bilgisi verebilir misiniz acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün arkadaşın oraya gidip çok kısa sürede car play/android auto aktivasyonunu yaptırdım. Aracım çağ atladı. Çok teşekkür ederim Kardeşim(renkliorjinal). Arabası uygun olanın bu ücretle hiç düşünmeden aktivasyonu yaptırmasını tavsiye ederim. İyi akşamlar...
-
Ben teşekkür ederim. Her zaman.quote:
Orijinalden alıntı: Efe76Bugün arkadaşın oraya gidip çok kısa sürede car play/android auto aktivasyonunu yaptırdım. Aracım çağ atladı. Çok teşekkür ederim Kardeşim(renkliorjinal). Arabası uygun olanın bu ücretle hiç düşünmeden aktivasyonu yaptırmasını tavsiye ederim. İyi akşamlar...
-
2017 Model Kasım çıkışlı W205 kasa C180 aracımda fotoğrafta belirttiğiniz usb çıkışı mevcut, fiyat öğrenebilir miyim Ankara'dayım (android auto için).
-
Merhabalar, ne yazık ki android auto aktif olmayacaktır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim, iyi çalışmalar.
-
İletişim bilgilerini alabilirmiyim
Hocam selamlar, Ankara için iletişim bilginizi alabilirim miyim?
Cevap verildi.
Hocam yanıt verdiniz ancak belki 10 yıldır ilk kez giriyorum foruma, aktivasyon istiyor mesajınızı açmak için, telefonumu giriyorum kullanımda diye kabul etmiyor. Zahmet olmaz ise alperatak@gmail.com adresine iletişim bilginizi iletebilir misiniz?
Merhaba 2020 c200'de normal kablolu carplay var ama kablosuz carplay e geçme şansım var mı? Varsa fiyatı ne kadar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X