bir değişiklik öneriniz var mı? örneğin sele? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Carraro Kullananlar Kulübü ( Üye Olmak İçin PM Atınız ) (13. sayfa)
-
-
Hocam sele den ziyade, ped li tayt oneririm.
Uzerinde gelen sele baslangic icin yeterli seviyededir. .
Ilerlettikce zaten kendi gereksinimlerinizi kesfediyor olacaksiniz.
Ozellikle ilk donemlerde sacma onerilerle gelenler de olabilir. .
Sacma dan kastim, iyi niyetli ama sizin gereksinim ve onceliklerinizi bilmeden kendi tecrube ve bakis acilarina gore tavsiyelerde bulunabiliyor bazen insanlar.
Bisiklet surdukce ihtiyaciniz olacak olan;
* pedli tayt
* kask
* eldiven
* fark edilmek icin arka lamba (usb sarjli)
* gece surus yapacaksaniz, on aydinlatma
Bunlar temel gereksinimler. .
Ilave olarak;
*alyan
*lastik tamiri icin yama seti
* levye
Bunlarin tumunu yasadiginiz yerde decathlon varsa butcenize gore ekonomik olarak temin edebilirsiniz. .
Diger gereksinimleri kullandikca kendiniz kesfediyor olacaksiniz zaten kendi tarziniza gore
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar uzun süredir bisiklet kullanmıyordum yaş 30 geçen yaz zaman zaman İstanbul'da belediyenin kiraladığı bisikletlerden kullandım şimdi yaz gelmeden bir bisiklet alıp bu yaz sık sık kullanmak istiyorum. Malum fiyatlar yüksek 2. el olarak şehir tur bisikletlerine bakıyorum genelde 15 kg civarındalar İstanbul içi kullanım olacağından dolayı düz maşa bakıyorum amortisör çok gerekli olmayacaktır ağırlığını da etkileyeceğinden dolayı bu doğrultuda carraro 323 modelini buldum 2 bin civarına tavsiye eder misiniz?
-
Merhaba, bisiklet temizse güzel, o rakamlarda çok ciddi alternatif yoktur sanırım malum fiyatlar uçmaya devam ediyor.
Uzun aradan sonra çok büyük bütçe ayırmadan girmek de mantıklı bir bakıma, kullandıkça bu alanda kendinizi daha iyi tanıyıp ne istediğinizi belirlediğinizde ona göre bir bisiklet alıyor olursunuz.
Temizliğinden emin değilseniz tecrübede azsa bir bisikletçiye gösterip öyle alın derim
Cevap için teşekkürler sedona 410 2017 model buldum v fren 24 vites 2 yıldır evde kullanılmıyormuş lastikleri zırhlı ağırlık 11 kg fiyat 2000 tl bir bakıp inceleyeceğim.
-
Sedona iyi marka hocam. Evde kullanılmasına aldanmayın bence iyice kontrol edin kadro ve üzerindeki aksamları
Bir bakacağım gerçi pek anlamam ama muhtemelen bir test sürüşü yapıp vites geçişlerine bakarım frenlere bakarım diye düşündüm:)
-
Aynen bunlara zaten bakıyor olun mutlaka, emin olmaz yada kuşku uyandıran bir durum olursa bir bisikletçiye gösterin almadan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X