Şimdi Ara

Carrasso bu takımın 1. kalecisi olmalıdır. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kesinlikle muslera kesilmeli artık. Dün yediği golle Beşiktaşa hayat verip bizi perişan etti. Artık yeter bu 1 değil 2 değil bu adamda kesilir kardeşim en çok savunan bendim zamanında ama bu adam 2 senedir rezil durumda...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar şimdi şöyle birşey var, kimisi sürekli kötü der, kimisi defans sürekli kötüydü der ama bu sene özellikle fener maçındaki panik havası bile muslera'nın bu sene yeterince konsantre olmadığının göstergesi. not olarak belirtim bu benim gözlemim. birisi birşey söyledi diye destek amaçlı yazmadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Kesinlikle muslera kesilmeli artık. Dün yediği golle Beşiktaşa hayat verip bizi perişan etti. Artık yeter bu 1 değil 2 değil bu adamda kesilir kardeşim en çok savunan bendim zamanında ama bu adam 2 senedir rezil durumda...

;)

• Muslera'nın aklı takımda değil. Başka bir yere gidip geldiği net belli zihinsel olarak. Geçmişte büyük hizmetler verdi evet ama son iki sezondur Muslera çok hatalı oynuyor. Kalemize gelen her orta ve duran gol oluyor artık kendisine çeki düzen vermeli ya da alternatifi olan Carrasso oynamalı. Yedek olarak Cenk Gönen ya da Sinan Bolat gibi kabiliyetsiz birisi de değil gayet iyi bir alternatif kendisi.
  • Yahu bu kaçıncı maç??? Kimse bu haysiyetsize haddini bildirmeyecek mi, kimse gel bakalım arkadaş hesap ver demeyecek mi, dingonun ahırı mı burası

• Malatyanin kalecisinden yan top dersi alsa yeridir. Artik eski gunler geride kaldi kizaga cekilmeli derhal. Sneijderin arkasindan da burada bircogu salya sumuktu. Adam nice takiminda 18e giremiyor dot gobekten. Biraz gercekci bakmak lazim muslera kimsenin babasinin oglu degil

• Yeter artık şu adam kızağa çekilsin özelliği nedir ki bintürlü eleştirilimiyor dokunulmuyor. Hiç yedeğe çekilmiyor.

• muslera bu sene gelen şutların %35,8'ini yiyormuş. Bu bana fazla geldi açıkcası.
  • Biz uyardık ama taraftar körü körüne desteklemeye devam etti.

Zarar veriyor dedik, olsun daha fazla gol atarız dediler.

Hatalı goller yiyor dedik, defans yüzünden dediler.

Bu yıl şampiyonluk şansı azaldı dedik, olsun bizde UEFA kupası var dediler.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.