Şimdi Ara

Carrefour bizi kandırıyor hala domuz etli sucuk satıyor suçlu bu sefer net Carrefour (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
3
Favori
25.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
187 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nickola Tesla

Hocam ben maaşı alınca gidiyorum kasaba 3 kilo kıyma çektiriyorum.Tanıdığım baharatçı var ondan da sucuk harcımı alıyorum.Kıymayı büyük bir tepsiye koyuyorum eldivenleri takıyorum sonra biraz baharat koyuyorum yoğuruyom.Tekrar koyuyorum tekrar yoğuruyorum.Keyfime göre içine 3-4 diş sarımsak atıyorum.Baharatla beraber iyice yedirdikten sonra buzdolabı poşetlerine doldurup, pres yapıyorum.Atıyorum derin dondurucuya canım çektikçe akşam eve geldiğimde yemek yapamazsam alıyorum buzluktan, kırıyorum içine 2 tane yumurta ohh mis gibi.Kafamda ne soru işareti kalıyor ne de paramdan oluyorum.Sağlığımdan da olmuyorum
    Ellerinize sağlık hocam olması gereken bu bence de. Çoğu şeyin evde alternatifi yapılabiliyor, hem sağlıklı hem de çoğu zaman ekonomik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu zamana kadar At,eşek,domuz,martı az yemedik :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cumhuriyet marka sucuklar bimde satılıyor fiyatı da fena değil. Tadı gerçekten güzel. Pastırması da güzel. Yanlız böylesine tadı olan bir sucuğun diğer sucuklarla hemen hemen aynı fiyata satılması aklımda soru işareti bırakıyor. Cumhuriyet ile ilgili olumsuz bişey duyan bilen var mı? 40farklı marka denemişimdir. Hiç birine sucuk diyemem. Böyle saçma markalara para vermeyin. Kaliteli bildiğimiz markalar bile berbat sucuk yapıyor artık.

• şikayet etseniz ne olacak? bakanlık lise yayınlayıp çerez parasına ceza kesiyor ülke liyakatlı halkını düşünen bir ülke olsaydı üretim yapma hakkı elinden alınırdı, bu olay sosyal medyada gündem olursa göstermelik bir şeyler yaparlar diğerleri aynen devam eder.

listede cinsel isteği arttıran çikolata ve içeceklerde ilaç etken maddesi bulunmuş zaten amaç o kakao ile mi arttıracaklar.
  • bridget1988 B kullanıcısına yanıt
    Şu kanıtları bi atta görelim

• Bu sucuğun domuz eti olduğu nereden anlaşılıyor ?

• Bimden sucuk alıp Carrefoura sat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AK Parti sayesinde helal kesim, domuz etli sucukta yediniz! Hadi yine iyisiniz!
  • dün gece listeye bir bakayım dedim oku oku bitiremedim ,bu kadar çok hile varsa bunu kim engelleyecek ,vatandaş mı ?
    özellikle yağlarda çok fazla firma ,hatta isimsizler var
  • Bim'den dilimlenmiş kapalı pakette sucuk alıyordum uygun fiyatlı diye.2 senedir ara ara alır sucuklu yumurtaya koyardım.Tadı da idare ederdi.Şu son iki aydır tadı öyle bir bozuldu ki ağzıma koyamıyorum.Taze alınmış halde bile tadı berbat , iki üç gün durunca resmen kokuşuyor yenecek gibi olmuyor.Son paketten sonra daha da almadım zaten.Krizden sonra maliyetten kısmak için hayvanın her bokunu koymaya başladılar demekki.İçinde et namına en ufak bir zerre bile yok eminim.Domuz eti olsa dünyayı ayağa kaldırıyoruz fakat böyle bir durumda ben dahil kimsenin kılı kıpırdamıyor.İlginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

Kanatlı nedir ?
    Carrefour bizi kandırıyor hala domuz etli sucuk satıyor suçlu bu sefer net Carrefour
  • boykot edelim bu kacinci ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A

anlamadığım nokta şimdi bu attığın sucuk kanatlı etimi kullanmış yoksa domuzmu?
    Domuzsa bence yenebilir ama kanatlıya para verilmez
    Gayrimüslim isen yersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 17 Ekim 2019; 8:57:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ucuzcufiko

Bu mesaj silindi.
    Tam gayrimüslim insan ne yiyorsan kendine sakla

• Ne anlattigin belli degil. Vakit kaybisin.

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    çok sık yemiyorsan kurandada yiyebilirsin diyor en azından denemiş olursun.
    zaten bizim et alamayan fakir müslümlerimize dayıyorlar domuzu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 17 Ekim 2019; 7:57:28 >
  • domuz etinin "halkın sağlığı" ile bir alakası yok, ancak akıl sağlığı ile bir ilgisi olabilir fazlasıyla gözünüzde büyüttüğünüz için. domuza gelince haram olduğu aklınıza geliyor ama alkol gırla gidiyor ikisinin bir farkı yok aslında.
  • Adam müslüman olup domuz eti yiyemez mi, sanane! İstersen sana pm'den hayat tarzımızı yazalım, sen bize hangi dine mensup olmamız gerektiğini yaz..
    Benim anlamadığım; anlatımda domuz eti hiç geçmiyor, "kanatlı hayvan" diyor. Domuz eti olduğunu nereden anladınız?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.