Şimdi Ara

Carrefour - LG 32'' 81 Ekran 3D Smart Led Tv - 799 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.896
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sağol, zaten yine 799 tl ye düşürdüler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ancora

Sağol, zaten yine 799 tl ye düşürdüler.

fiyat yine 799 ve 42 lik te 1099 ama teslim etmiyorlar ki, saçma sapan bir durum bunların yaptıkları. ben anlayamadım bunu.
  • Bugün tekrar fiyatı indirdiklerini görünce bir tane 1099 Tl'ye Lg 42'' LA613S aldım.
    Tarih tekerrürden ibaret, geçen günkü gibi aradılar aynı şekilde stoklarında olmadığını genel merkezle görüşeceklerini, diğer mağazalara bakacaklarını söylediler.
    Her iki TV'nin de salı günü teslimi konusunda anlaştık. Bakalım teslim edecekler mi?

Çocuk oyuncağına çevirdiler az önce baktım fiyatı tekrar arttırmışlar.
  • Bu konuyu biten sıcak fırsatlar almışlar, yanlış olmuş. Değişken sıcak fırsatlara almaları gerekiyormuş.
    Hava durumu gibi fiyat sürekli değişiyor.
  • 1099 TL den tv yi göndermeyen stok yok şu bu diyip kırk takla atan her türlü maymunluğu yapan karfur, ürün 1499 tl olunca verdiğim siparişimi hemen getirdi kapıya kadar, tabii teslim almadım, aradım bunları ağzıma ne geldiyse ver ha ver ama savunma aynı genel müdürlüğün fiyat teslimat politikasını, söylenenleri yapıyorlarmış-mış-mış. o karfurun zerre aklı olsa o genel müdürlükte kim varsa hepsini kapınınönüne koyar, köylü kurnazlığıyla yönetilmez orası. 3-5 mal satan bir küçük esnaf kadar değiller, bu fransaya boykot olayı bitirmeliydi bunları.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.