Şimdi Ara

Carrefoursa 20 tl world puan kampanyasi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
4.644
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Serdar3121

Bende 100 artı 100 yaptım yatmadı... talep oluşturucaz tabide adamlarda ahlaklı ticaret anlayışı yok ki sonuna kadar haklıda olsak yine istediklerini yapıyorlar...

Doğruya dos doğru yapıkredi bu ne de olsa
    Şikayet bile açmıyorlar telefondan
    Kampanya şartlarını sağladıysanız puanınız yüklenmediyse kayıt açarız diyorlar ve bildiklerini yapıyorlar yazdığınız gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben vakıf ve yapıkredıden parçalı 200 yaptım iki bankada yüklemedi...demek ki tek seferde yapılması lazımmış gitti puanlar :))))
  • Benim VB yatmis.. Toplam desede sonunda tek cekimde diyor.. Bende o yuzden tek seferde 200 yapmistim.. Ev agzina kadar tuvalet kagidi ve kagit havlu ile doldu..

• quote:

Orijinalden alıntı: Luuca

Benim VB yatmis.. Toplam desede sonunda tek cekimde diyor.. Bende o yuzden tek seferde 200 yapmistim.. Ev agzina kadar tuvalet kagidi ve kagit havlu ile doldu..

Hayir hocam. Oradaki tek cekimden kasit 100 100 yaptin diyelim, yaptigin 100 u taksitli yapmaman demek. Yaptigin her alisverisi tek cek yap ve topla mi da 200 olsun diyor sartlar acik acik.

• quote:

Orijinalden alıntı: meier

quote:

Benim VB yatmis.. Toplam desede sonunda tek cekimde diyor.. Bende o yuzden tek seferde 200 yapmistim.. Ev agzina kadar tuvalet kagidi ve kagit havlu ile doldu..

Hayir hocam. Oradaki tek cekimden kasit 100 100 yaptin diyelim, yaptigin 100 u taksitli yapmaman demek. Yaptigin her alisverisi tek cek yap ve topla mi da 200 olsun diyor sartlar acik acik.

Yo yo zaten haklisiniz aksi olsa tek cekim degil tek seferde yazardi.. Ben sadece o sekilde yorumlamistim demek istedim.. Hakli olan sizlersiniz bence ustune gidilmeli konunun..

• Ben de çağrı merkezine kayıt açtırdım puanım yatmadığıyla alakalı. Geri dönüş yapacaklarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozaksoy -- 17 Eylül 2014; 13:43:08 >
  • benim de parçalıydı ve yatmadı. kayıt oluşturdum bakalı ne olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • poster2010 P kullanıcısına yanıt
    Benim dün açtığım şikayet talebin neticesinde ykb den 20 TL world puan yüklemesi sağlandı ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: poster2010

benim de parçalıydı ve yatmadı. kayıt oluşturdum bakalı ne olacak

Parçayla ilgisi yok benim adios da vakifda 100-100 idi yatti. Sizi es geçmişlerdir duzeltirler

• parçalı olanlara yattı ise carrefour exspreslerden yapanların puanlarımı yatmadı....
  • mh yi aradım kontrol etti siz haklısınız dedi kayıt oluşturdu bakalım bekliyoruz.
  • quote:

Carrefourdan hediye kartı alıp diledğib zaman istediğin kadar harcayabilirdin.

• quote:

Orijinalden alıntı: tahaak

quote:

Haberim yoktu... Yeni ogrendim tskler.. Peki metro veya kipa da yapilabilir mi bu dediginiz? 50 ve 20 puan var oralarda da
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahaak

quote:

Haberim yoktu... Yeni ogrendim tskler.. Peki metro veya kipa da yapilabilir mi bu dediginiz? 50 ve 20 puan var oralarda da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • carrefour exspresslerden vakıf ve yapı kredi kartlarımla 200 tl harcadım ne yapı kredi ne de vakıf puan yüklemedi geçen aylar ki kampanyalarda hep puanım yüklenmişti başka aynı sorunu yaşayan var mı...
  • Ben daha kayıt oluşturmamıştım bu gün kontrol ettim yatırmışlar 100+100

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim de parça idi alışveriş dün kayıt oluşturdum bugün yattı vakıf puan lar

• quote:

Orijinalden alıntı: kambochian

Benim de yuklenmemis. 100+100 parcali idi.

Benim yatmis 101 ve 103 TL ilk alışverişler di

• quote:

Orijinalden alıntı: hhd82

benim de parça idi alışveriş dün kayıt oluşturdum bugün yattı vakıf puan lar

Ben de dun farkina vardim yatan 20 TL anne lütfen kampanyasındanmis aradim 1 saat dil döktüm mh inatla tek seferde yapilan 200 TL diyor hanimefebdi dedim tek seferde demiştir tek çekim işlemler diyor dedim

Carrefoursalar da diyor yani 2 carrefourdan ayri ayri yapabilirim dedim yok diyor inat ediyor müşteri memnuniyeti aşina kayit acarmisiniz dedim 20 TL wp için birbirimizi kaybetmeyelim dedim tamam dedi kayit acti 5 güne belli olur dedi SMS veya tlf ile dönülür dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: hhd82

benim de parça idi alışveriş dün kayıt oluşturdum bugün yattı vakıf puan lar

Ben de dun farkina vardim yatan 20 TL anne lütfen kampanyasındanmis aradim 1 saat dil döktüm mh inatla tek seferde yapilan 200 TL diyor hanimefebdi dedim tek seferde demiştir tek çekim işlemler diyor dedim

Carrefoursalar da diyor yani 2 carrefourdan ayri ayri yapabilirim dedim yok diyor inat ediyor müşteri memnuniyeti aşina kayit acarmisiniz dedim 20 TL wp için birbirimizi kaybetmeyelim dedim tamam dedi kayit acti 5 güne belli olur dedi SMS veya tlf ile dönülür dedi

benim musteri temsilcisi anlayış li idi toplam 200dedim doğru şartları sağlam is sınıZ dedi kayıt açalim kayıt ta da şartları sağladı m halde puan yatmamış yazdı ertesi gün ekstre de gördüm eksi de olduğum için büyük ihtimal aynı gün yattı bana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.