Şimdi Ara

Carrefoursa 3Defa 200 TL HARCA 100 TL KAZAN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
2.534
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Axess kart ile alışveriş yapılırsa ayrıca carrefoursadan +50 market alışverişi kampanyasınada +30 daha toplamda 80 yapar böylece genel toplam 180 alışveriş toplamını 750 ye çıkartırsanız +40 daha gelir böylece toplamda 750/220 gibi bir kazanç çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepdarkdirty -- 2 Haziran 2020; 13:43:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drvimu

Hayır 100 tl harca 600 tl kazan
    dostum nerelerdesin? konu açmaz oldun.gittin diye korkmuştum.slm.
  • batyaz kullanıcısına yanıt
    öldüm

abi artık seyirci olarak devam edeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ist4nbul_

1-28 Haziran Axess ile 3 defa 200 TL alışverişe 50 TL Axess Carrefour puan da var. Muhtemelen birleşiyordur.600'e 150 olur ki bu da %25 yapar başıma bir şey gelmeyecek bence iyi kampanya :)
    Hesap yanlış hocam 600 harcayınca 150 kazancaksin yani 750 liralık alışveriş yapıp 600 lira odeceyeksin(cebinden çıkacak tutar) buda yüzde 20lik bir indirim demek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drvimu

öldüm

abi artık seyirci olarak devam edeceğim
    Sayın hocam, size seyircilik yakışmaz.Sizi yine parlak paylaşımlarda görmek isteriz.

Çok küçük bir azınlığın, olumsuz eleştirilerine boş verin lütfen.

Bu forumun çok büyük bir bölümü sizi takdir ediyor.Selamlar.
  • r__kara kullanıcısına yanıt
    Mevzu başlığı yanlış açmandan kaynaklı eleştiri sadece bir yanda senin söylediğin %50 indirim ama kampanya %20 indirim. Düzelten olmasa yanlış bilgi kirliliği olacaktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: wmbot

Mevzu başlığı yanlış açmandan kaynaklı eleştiri sadece bir yanda senin söylediğin %50 indirim ama kampanya %20 indirim. Düzelten olmasa yanlış bilgi kirliliği olacaktı.
    Açtıktan 15 20 saniye sonra başlığa 3 defa eklendi zaten😉Mesaj düzenlenme saati ile yapılan yorumlara baksaydın bunu anlardın, ekledikten sonraki yorumlar onlar 😉

Şuan ki ilk konu mesaj bile doğru değil gerçi okuduğunu doğru anlamayıp yanlış yazan ve üzerine diretip üste çıkan birine daha ne yazayım 😂ayrıca telegram grubundan ilk açtığın başlık kalıcı oluyor. Sen git önce ana mesajı da düzenle ondan sonra konuş... Bu kadar eleştiri ve düzeltmeyi kaldıramamışsın zoruna gitmiş neyse daha fazla konuda sapmak da istemiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: wmbot

Şuan ki ilk konu mesaj bile doğru değil gerçi okuduğunu doğru anlamayıp yanlış yazan ve üzerine diretip üste çıkan birine daha ne yazayım 😂ayrıca telegram grubundan ilk açtığın başlık kalıcı oluyor. Sen git önce ana mesajı da düzenle ondan sonra konuş... Bu kadar eleştiri ve düzeltmeyi kaldıramamışsın zoruna gitmiş neyse daha fazla konuda sapmak da istemiyorum..
    hatasız bir yer arıyorsan kendine yeni bir forum sayfası açmanda fayda var
    Sıcak fırsata doğru konu açmayı öğrenin siz o yeterli.

• wmbot kullanıcısına yanıt
    Biraz konu açında öğrenelim hemde faydalanalım baltalamayla yürümüyor işler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.