Şimdi Ara

Carrefoursa.com YENİ üyelere 20TL puan!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
16
Favori
8.752
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: reyta

quote:

Orijinalden alıntı: hidolgoo

yarın sabah gelecek bakalım sipariş..kart olayı nasıl olacak göreceğiz kartı açıklamaya yazsak iyiydi ama neyse artık

yazdım hocam yazdım sonuç hüsran
    teslim almadım ürünleri.

benim hepsi tamam kart ile birlikte hem de, ümraniye çakmak burası helal olsun adamlar işini iyi yapıyor burada..
  • Bayrampaşa carrefourdan gelen siparişlerde kart gelmiyor. Geçen kampanyada da aynısı oldu. Defalarca müşteri hizmetlerini aramak zorunda bıraktırıyorlar.
  • odanedemek kullanıcısına yanıt
    Hocam ben dun oradan aldım kart geldi herhangi bir sıkıntı olmadı bilginize...
  • muratozek M kullanıcısına yanıt
    Bana bir garezleri var demekki :) ya da kampanyanın ilk saatlerinde buradaki konuyu görünce sipariş verdim ondan kaynaklandı. Kapıya gelen elemanın kampanyadan haberi yoktu çünkü. 150TL alışveriş yapmanız gerekiyordu falan filan dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odanedemek -- 27 Nisan 2016; 15:54:43 >
  • lacinalper L kullanıcısına yanıt
    Tekrar baktim da dikkat etmemisim. Paypalle degil bkmexpresle odenirse 30tl bkm indirimi+23 nisan chipi; paypalin 15tl yurtdisi indirim+10 chipe gore daha avantajlu olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Musteri hizmetlerini aradim kart gelmedi diye kayıt olusturmussunuz iletisim kismindan biz de konuyu mağazaya ilettik dedi. Kisa surede magaza calisanlari benimle iletisime geçecekmis hadi bakalim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: odanedemek

Bayrampaşa carrefourdan gelen siparişlerde kart gelmiyor. Geçen kampanyada da aynısı oldu. Defalarca müşteri hizmetlerini aramak zorunda bıraktırıyorlar.

Bkm kampanyasında gelmemişti, mağazayı aradım getiren kuryeyi ,ısrarla bıraktım dedi. Akşam eve gittim yok ,sonraki gün 444 ü aradım 2 saat sonra geldi kart

Dünde özellikle yazdım 20 tl yüklü kartı getirin diye
    Eşime bu da kartınız 20 lira yüklenecek demişler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: reyta

quote:

yarın sabah gelecek bakalım sipariş..kart olayı nasıl olacak göreceğiz kartı açıklamaya yazsak iyiydi ama neyse artık

yazdım hocam yazdım sonuç hüsran
    teslim almadım ürünleri.

benim hepsi tamam kart ile birlikte hem de, ümraniye çakmak burası helal olsun adamlar işini iyi yapıyor burada..

mail attım,
    aradılar, kartla birlikte göndersek ürünleri alır mısınız diye sordular,
    yollayın dedim bakalım ne gelecek.

• Oo ufaktan bi alev gordum sanki

• Habaş(demir çelik) 'den 150 TL Hediye çeki geldi,

Kampanyalar'da kullana biliyormuyuz bilginiz varmı? Bu kart'larla aynı,
  • Siparisim ile birlikte gelen irsaliyenin uzerinde "Kart gelecek" ibaresi var, sanirim sonra gonderecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: lacinalper

Tekrar baktim da dikkat etmemisim. Paypalle degil bkmexpresle odenirse 30tl bkm indirimi+23 nisan chipi; paypalin 15tl yurtdisi indirim+10 chipe gore daha avantajlu olur

Yurtdışı idirm nerde yazıyor

• Bkm express ile ödeme yaparsak axess in 150 tl ye 15 chippara kampanyasına dahil oluyor di mi?

• mavisim_ M kullanıcısına yanıt
    Dahil oluyor sıkıntı yok, 23 nisan kampanyasıyla da kombo olur.
  • kartı getirmemişlerdi.. arayıp anlattmıştım dün uğrayıp bıraktılar sağolsunlar..

bu arada kartla gelen formu doldurup carrefour a mı bırakcaz..

yoksa onlar otomatik adımıza hesabımıza işletip mi getiyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nabiaga -- 28 Nisan 2016; 9:20:24 >
  • Yeni üyelikde 50 TL alt limti yazmıyor. Siz nerden buldunuz.
  • bende akbank neo kartın haftasonu market alışveriine %10 chip para kampanyası ile alışveriş yapmayı düşünüyorum
  • Arkadaşlar bugün biriken axess puanlarıyla yağ almak için carrefour'a gittim. Almadan döndüm çünkü yarın carrefour'da yeni bir kampanya olacakmış. Müşteri hizmetlerini aradım ve öğrendiğim kadarıyla ''en sevilen ürünler'' adı altında belirlenen bazı ürünlerde 100 TL de 20 tl anında carrefoursa karta puan kampanyası yapılacakmış. Yudum 5 lt teneke yağ bu ürünlerden biriymiş. Yudum carrefoursa kartla 26,9 TL'ye inecek, ayrıca 100TL lik yağ alındığında carrefoursa kartınıza anında 20TL puan yüklenecekmiş. Detayları öğrenmek isteyenler müşteri hizmetlerini arayıp sorabilir.
  • baba1993 kullanıcısına yanıt
    Neo kart olmuyor sitede

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lacinalper

Neo kart olmuyor sitede

Bkm ile olur herhalde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.