Şimdi Ara

Cars 2 Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
18.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Güzel oyunmuş ama bunun yerine COD falan inceleseniz ya bu ne bebe oyunu.
  • İnceleme çok güzel olmuş elinize sağlık.

Sadece ben "taramalı silah" kısmına takıldım, bu ne oluyor?
  • Kimi kandırıyorsunuz? Oyuna "Türkçe sesle ön plana çıkıyor, 7.5 puan veriyoruz" demenize rağmen, videodan anlaşılacağı üzere oyunu yabancı dilde oynamışsınız. Türkçe ses kısmına gelindiğinde ise bir ara video gösteriyorsunuz. Daha Türkçe oyun oynamadan, yabancı dille oynayarak puan veriyorsunuz, nerede kaldı BSC'nin güvenilirliliği?
  • shadow of the damned in grafiklerine 6,5 veren zihniyet buna 7.0 vererek çok adil bir inceleme yaptığını bir kez daha kanıtladı.

tebrik ediyorum.sayenizde bsc yi favorilerden sildim.

@TheAnalyzer +1
  • Guzel inceleme olmus elinize sahlik.
  • Eğer FIRANÇESKO'yu Cem Yılmaz seslendiriyorsa oyunu kesin oynarım.
    Bu arada Ps2'deki Cars oyunun Soundtrack'ları... OYYYŞHH Dehşet parçalar vardı sırf o yüzden bitirmiştim oyunu.
    Cars Ps2'den favori şarkım. Mmah!

• quote:

SilentLegend SURVİVAL dayanma modudur en iyi örnegi uncharted 2 de vrdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAnalyzer

Kimi kandırıyorsunuz? Oyuna "Türkçe sesle ön plana çıkıyor, 7.5 puan veriyoruz" demenize rağmen, videodan anlaşılacağı üzere oyunu yabancı dilde oynamışsınız. Türkçe ses kısmına gelindiğinde ise bir ara video gösteriyorsunuz. Daha Türkçe oyun oynamadan, yabancı dille oynayarak puan veriyorsunuz, nerede kaldı BSC'nin güvenilirliliği?

TheAnalyzer; yaptığınız yorumları sırf karalama için yapıyorsunuz sanırım. Normalde böylesi yorumlara cevap vermek huyum değildir, fakat kafaların karışmaması için cevap veriyorum.

Oyunun ps3 sürümü ingilizce, Nintendo Wii sürümü ise elimize Türkçe olarak ulaşmıştır. Bu nedenle ses kısmında Wii sürümüne yer verdim. Zaten videoda Wii görüntülerinin kullanıldığı yerde logo vardır.

Umarım anlaşılmıştır ve emin olmadan insanların yaptıgı işi bir daha karalamazsınız. Haa hala inanmadiysaniz cevap yazın da yarın cd resimlerini veya dilerseniz oyunun herhangi bir kısmını Türkçe olarak çekip, siteye yükleyelim. ; )

Yorumlar için tekrar teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çakma Blur :)
  • Füzeler güzelmiş :D
  • Bendede var bu oyun çok güzel hileleri ni de ana menüdeki extras oradanda cheats a girerek hile yazabilirsiniz ben daha dün adlım ama beğendim gerçekten 7.5 puanı hakediyor daha yüksek de oalbilirdi fakat inceleme yapanlar sizsiniz ben oldukça beğendim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.