ya bırak boşver kardeş nerde beşiktaş taraftarı görsem hep cehalet saygısızlık en basitinden kahveye maç izlemeye gittim fener beşiktaş diye ikiye bölmüşler kahveyi fener bölümü adam gibi izliyo maçı beşiktaş tarafını görecen öğrenmediğim küfür kalmadı kültürüm arttı olumlu bakarsama aslında
quote:
Orjinalden alıntı: rocky20034
ya bırak boşver kardeş nerde beşiktaş taraftarı görsem hep cehalet saygısızlık en basitinden kahveye maç izlemeye gittim fener beşiktaş diye ikiye bölmüşler kahveyi fener bölümü adam gibi izliyo maçı beşiktaş tarafını görecen öğrenmediğim küfür kalmadı kültürüm arttı olumlu bakarsama aslında
Doğru söylüyorsun kardeşim, ben BEŞİKTAŞ taraftarıyım, hem cahilim hem saygısızım hem de çok küfür ederim. Ha unuttum bir de kahvede adam gibi maç izlemem hiç. Hepimiz de öyleyiz.
eğitim şart,gecen senede tükürük yarışına girmişti bazı pislikler..bunları adam gibi eğitmek lazım ama çok zaman gerek..
quote:
Orjinalden alıntı: angels92
Bir kere de yenildiğiniz bir maçta rakibi alkışlayacak olgunluğu gösterin.
Hocam bu olgunlugu biz bir cok macta gösterdik. Örnekler 2005-06 ve 2006-07 sezonlarinda cok. Inönü´de cok mac kaybetmistik o sezonlarda. Kendi takimimizin kaybina isyan ederken, rakip takimlari da bir cok defa alkisladik. Hatta forma verip tebrikleri kabul eden rakip futbiolculari bile hatirliyorum.
Herneyse, sonucta senin kastettigin elbette 3-4 Kadiköy Hatirasi... KI o mac oynanan oyun, hirs ve mücadele elbette alkislanacak düzeydeydi. Bunu son BJK-FB maciyla karsilastiramazsin, di mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme