Şimdi Ara

Çarşıdan aldım DarkOrbit, eve geldim Drakensang

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam, bir süredir kafamı kurcalayan bir konu var, donanımhaber üyeliğim olduğu aklıma geldi ve size sormak istedim..

Şimdi ben bir süre DarkOrbit oynadım ancak bayağıdır oynamıyordum, bırakmıştım yani..
    Hem zamansızlıktan, hem de eskisi kadar tat vermemesinden..
    ancak geçenlerde hem zaman fırsatı hem de can sıkıntısı baş gösterince tekrardan akayım dedim alemlere..
    Neyse, oynadım bir süre oyunu ancak oynayan herkes yeni birşeyler aldığından falan bahsediyordu..
    Hiçbir zaman f2p bir oyuna para verenleri anlamadım, bedava bir oyunda başarılı olmak için para vermek de neyin nesi, pek benim aklıma yatmıyor..
    Ancak yine boşluğuma geldi sanırım ki gideyim şu oyun için birşeyler alayım, milletle aramda oluşan açığı kapatayım dedim..
    biraz araştırınca mobil ödeme ile ürün alınabildiğini gördüm, kredi kartı vermekten de haz etmediğim için yattı kafama..
    ben de mesaj yolu ile aldım ürünümü..
    ancak bir baktım ki ürünle beraber drakensang kasma paketi diye bir şey daha geldi..
    ne olduğunu anlamadım ilk önce ama sanırım kampanya gibi birşey olsa gerek..
    sonra yine araştırınca, bunun da yeni bir web tabanlı oyun olduğunu gördüm..
    zaten drakensang ismi yabancı gelmiyordu, daha önce oynadığım single bir oyun olduğunu hatırladım, onun online'nı yapmışlar..

şimdi soracağım şu ki; bu drakensang denen naneyi oynayan var mı aranızda?
    bu kasma paketi denen olay, oyuna başlasam bana artı bir avantaj sağlar mı?
    yani eğer gerçekten işe yarayan bir paketse ve hazır da vaktim varken DarkOrbit ile beraber buna da zaman ayırabilirim..
    ancak değmez ise karakter yaratmak için bile vakit harcamak istemiyorum :D
    neyse öyle işte, şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim, kolay gelsin..

• Ben biraz inceledim kampanyayı ve şunu buldum, sanırım bahsettiğin kampanya bu olmalı :http://free2play.com.tr/images/stories/dosya/drankensang_update.jpg
    Ben inceledim ama bana biraz garip geldi bu kampanya, çünkü ben 3 oyunu da oynamıyorum yalnız drakensang oynuyorum ve bundan bir paket almak için diğer 3 oyuna da kayıt olmak istemiyorum.

Bana kalırsa bu biraz eksik bir kampanya olmuş, hiç olmazsa 3 oyundan birinde üyeliğim olsaydı iyi olurdu ama maalesef :)

Ben drakensang oynuyorum kısa bir süredir ve Diablo'ya benziyo oyun yani bedava Diablo gibi birşey. :)
    Ama gerçekten tavsiye derim pişman olmazsın ;)

• Dostum bu 3 oyundan birini oynaman lazım kasma paketine sahip olman için ya
  • Kardeşim ben de Drakensang oynuyorum,web üzerinden oynanan bedava bi oyun bu.Sanırım o bahsettiğin oyunlardan bişey alırsan kasma paketi geliyor yanında.Yani ben öyle biliyorum.
  • öncelikle teşekkürler arkadaşlar..
    En iyi yol kendi bildiğin yoldur diyerek girip baktım biraz oyuna ve "ulan gitti zaman be" dedirtmedi diyebilirim..
    Torchlight'a benzettim ve onu çok sevdiğimden bu da hoşuma gitti..
    client ile uğraşmamış olmak ve browser'dan oynuyor olmak da büyük artısı..
    yani gayet iyi oldu bu paket benim için :)
  • aynen süper bir olay browser'dan olması.. web tabanlı yani. öyle olmasına rağmen grafikleri çok iyui. bulunmaz öyle kolay kolay hem browser olup hem iyi grafikler.. valla ben evde oynuyorum aynı karakterle iş yerinde de bişey indirmeden açıp oynuyorum boş zamanlarımda... tavsiye edilir ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni saat aldım ss li
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.