Şimdi Ara

ÇARŞIYA YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE BU FORUMADA DAMGAMIZI VURALIM EN GÜZEL KARTAL MARŞLARI BURAYA..!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
12.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iyi tamam beşiktaşlısınız da bu , beşiktaş ulan lafı nın 103 yıllık bir camiaya hakaret olduğunun farkında değilsiniz galiba... saygısız bir cümlenin içinde bjk adının geçmesi sizi rahatsız etmiyor galiba..eskilerin dediği doğru gibi geliyor bazen "yeni nesil de ne saygı var ne spor ahlakı varsa yoksa it dalaşı"...
  • yaw ne alaksı var fenerlix?? saçmalama. hiçbişey bulamadın da bunu mu buldun. it dalaşı çıkaranlar belli,herkes kendi forumuna diyim ne diyim. ona gidiyim bunu diyim,ona şunu söleyim delirteyim. üstelik siz kimsiniz de bize saygı öğretebilceksiniz??

alayına ulan
  • Siyah Ulan , Beyaz Ulan , Alayına Gider Ulan !

Çok seviyoruz deli gibi
    Yok bu sevdanın bir tarifi
    Sen bu gönüllerin sahibi
    KARTAL !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: eagle18

yaw ne alaksı var fenerlix?? saçmalama. hiçbişey bulamadın da bunu mu buldun. it dalaşı çıkaranlar belli,herkes kendi forumuna diyim ne diyim. ona gidiyim bunu diyim,ona şunu söleyim delirteyim. üstelik siz kimsiniz de bize saygı öğretebilceksiniz??

alayına ulan

iyi oku da ne yazmışım... bak bjk ulan lafını soruyorum neden diye? sen ne demişsin..alakasız bir olay..herkesi art niyetli sanma... ayrıca siz kimsiniz ki diye soruyorsun ama bunu birtek ben soruyorum..ne yani bu neden diye soramaz mıyım kimseye?..benim kimliğimi sorgulayacak bir konumda değilsin net ortamı burası ve netten öyle kimsin falan diye soramazsın çünkü beni zerre kadar tanımıyorsun, yani tanımadığın birinin kişiliğini sorgulayamazsın,ayıptır hiç hazzetmem bu laftan... forumlar herkese açık herkes görüşlerini yazabilir küfür olmamak şartıyla...ayrıca art niyetle bakmazsan benim yazdıklarımın bir laf sokma olmadığını anlardın, senin aklında illa biri gelip laf sokacak diye birşey varmış ki hemen savunmaya geçmişsin... bak bakayım benim yazılarımda bjk ye küfür veya hakaret varmı? taraftarın söylemleri neden diye sormak hakaret değildir...

tekrar soruyorum bjk ulan lafı neden söylenir, 103 yıllık bjk kulübünün adı neden bu seviyesiz lafın içerisinde geçer? daha güzel bir kelime yok mu TÜRKÇEMİZ de??

saygılar....

• quote:

Orjinalden alıntı: fenerlix07

iyi tamam beşiktaşlısınız da bu , beşiktaş ulan lafı nın 103 yıllık bir camiaya hakaret olduğunun farkında değilsiniz galiba... saygısız bir cümlenin içinde bjk adının geçmesi sizi rahatsız etmiyor galiba..eskilerin dediği doğru gibi geliyor bazen "yeni nesil de ne saygı var ne spor ahlakı varsa yoksa it dalaşı"...

Dostum Ulan lafını kullanıyoruz ama Beşiktaş Ulan diyoruz. Yani burada biz Beşiktaş'a hakaret etmiyoruz.

Mesela aşağıdaki gibi

Hangi takımlısın?

BEŞİKTAŞ ULAN !

Yani Ulan bir isyan sözcüğü olarak kullanılıyor bir gücü temsil ediyor. Korkmadığımızı gösteriyor. A harflerini Anarşinin A sıyla yazmalarının sebebide bu. Aramızda anarşizm i benimseyenlerde vardır ama oradaki a anarşist olduğumuzdan değil gücü temsil ettiği için kullanılıyor. Bilmem anlatabildim mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: comennias

quote:

iyi tamam beşiktaşlısınız da bu , beşiktaş ulan lafı nın 103 yıllık bir camiaya hakaret olduğunun farkında değilsiniz galiba... saygısız bir cümlenin içinde bjk adının geçmesi sizi rahatsız etmiyor galiba..eskilerin dediği doğru gibi geliyor bazen "yeni nesil de ne saygı var ne spor ahlakı varsa yoksa it dalaşı"...

Dostum Ulan lafını kullanıyoruz ama Beşiktaş Ulan diyoruz. Yani burada biz Beşiktaş'a hakaret etmiyoruz.

Mesela aşağıdaki gibi

Hangi takımlısın?

BEŞİKTAŞ ULAN !

Yani Ulan bir isyan sözcüğü olarak kullanılıyor bir gücü temsil ediyor. Korkmadığımızı gösteriyor. A harflerini Anarşinin A sıyla yazmalarının sebebide bu. Aramızda anarşizm i benimseyenlerde vardır ama oradaki a anarşist olduğumuzdan değil gücü temsil ettiği için kullanılıyor. Bilmem anlatabildim mi?

he gücü göstermek için ulan diyorsunuz öylemi? daha çok inadına yapılan birşeymiş gibi geliyor, sanki inatlaşma gibi birşey olmuş,yerli yersiz kullanılınca. yani isyanınız neye sizi kimse zorlayamaz ki şu takımı tutun diye ,neye isyanınız? itici bir laf he bak
    inadına,
    alayına,
    korkusuzca,
    bjk olmuyomu? illa ki o çirkin kelimeyi kullanmak gerekiyor mu?.. anarşistliğin ne gücü varki? yapmayın yaa biz anarşistliğe karşı savaşan bir toplumuz lütfen...o anlama çekme birisi yanlış anlayabilir, bu konu hassastır,uyarması benden...
    sen hangi takımlısınız diyince beşiktaş ulan mı diyorsun alemsin yaa

eagle18 comennias tan örnek al bak sakin sakinde bir konu anlatılabiliyormuş...

• Bugüne kadar ben beşiktaşlı olmama rağmen hiç düşünmemiştim bunu.Siz nie böyle şeylere takıyorsunuz ki..Gücünü belli etmek için..ULan ı marşlardan çıkarınca sade kalıyor.Böylesi daha güzel.Bi kötülüğü yok.Osuruktan nem kapmamak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: oLiViaa

Bugüne kadar ben beşiktaşlı olmama rağmen hiç düşünmemiştim bunu.Siz nie böyle şeylere takıyorsunuz ki..Gücünü belli etmek için..ULan ı marşlardan çıkarınca sade kalıyor.Böylesi daha güzel.Bi kötülüğü yok.Osuruktan nem kapmamak lazım

takıntıdan değil böyle her yerde yazılınca merak ettim ne anlamı var diye..çoluk çocuğun bile ağzında olunca bjk lilere özgü bir anlamı var sandım sordum... bacak akdar çocuk ulan lı falan söyleyince garibime gitti... estetik yani öyle mi? kafiyeli olsun...
  • Herşeyde neden aramamak lazım (bence) dimi
  • quote:

Herşeyde neden aramamak lazım (bence) dimi

bende art niyetli değilim zaten öyle olsam böyle düzeyli düzeyli konuşmam değil mi
  • quote:

quote:

Herşeyde neden aramamak lazım (bence) dimi

bende art niyetli değilim zaten öyle olsam böyle düzeyli düzeyli konuşmam değil mi

çarşı onlar karışma sen ulan dediklerine şükret

• korkudan prosedürü değiştirtip bizle eşleşmediler.....yoksa daha yarı finalden eleneceklerdi...şimdi derler artık biz 100.yılımızda türkiye kupasında final oynadık diye.....

quote:

Orjinalden alıntı: suadiye

türkiyede 30 yaşında olup türkiye kupasını bomba zannedenler var,
    o yüzden yarı finali siz düşünün
  • Kupa yine bizim. Biri bizim durdursun canım.

• ÇILDIRT BİZ DELİRT BİZ KARTALIM BU FORUMU BAŞLARINA YIKALIM
  • fenerliler kendileri çok ahlaklı oldukları için bize karışıyorlar arkadaşlar daha dün bizim marşımızı çalıp sonrada bize ahlak öğretiyorlar ölümüne kartal varmı ulen???
  • kartal gol gol gol fenerin ...q kartal gol gol gol fenerin ..q
    alen sahaya uclu cektir kartalal
    ooooooooooooooooooooo 1 -2-3 besiktas besiktas lay lay lay lay lay laayyyyyyyyyy ooooooooooo besiktasssssss ananı ...q fenerbahcee
    ananın .... galatasarayyyyy (biraz kotu soz war ama ne yapim marslar bole )
  • En Büyük BEŞİKTAŞ gerisi traş ÇARŞIIIIIIIIIIIIIII
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.