Merhaba arkadaşlar, saat hakkında hiç bilgim olmadığı için buraya sorayim dedim.Babamdan kalma saatin kayışı kopmuştur.İnternetten baktım biraz timsah derisi bilmem ne derisi yazıyor.Bu saatin kayışını değiştirmek istiyorum.İstanbul'da oturuyorum ne yapmam nereye gitmem gerek, bilgi verirseniz sevinirim.
kuz veya özgür saat gibi mağazalardan hirsch marka kayış işini görür
Saatin orijinal kordonunu temin etmek isterseniz Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi'nde Cartier mağazasına bakabilirsiniz.
Google'a Cartier Türkiye yazıp çıkan ilk linke tıklarsanız adres ve telefon var. Ayrıca benim de Cartier saatim olsa açıkcası hirsch kordon takmak istemezdim
quote:
Orijinalden alıntı: eddy
Google'a Cartier Türkiye yazıp çıkan ilk linke tıklarsanız adres ve telefon var. Ayrıca benim de Cartier saatim olsa açıkcası hirsch kordon takmak istemezdim
Seiko'cu kafası işte
quote:
Orijinalden alıntı: glazer
quote:
Seiko'cu kafası işte
Ne alakası var? Aslında tam tersi Seiko saate hirsch kordon takarım fakat Cartier gibi seçkin bir marka saati hele ki babamdan kalmışsa tamamen orjinal olsun isterim
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: glazer
quote:
Seiko'cu kafası işte
Ne alakası var? Aslında tam tersi Seiko saate hirsch kordon takarım fakat Cartier gibi seçkin bir marka saati hele ki babamdan kalmışsa tamamen orjinal olsun isterim
Anlamadınız espriyi,neyse
Teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme