Şimdi Ara

caselogic vnc216 laptop çantası kargo dahil 50

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/caselogic-vnc216-16-notebook-cantasi/ProductDetails.aspx?productId=bs0719&categoryId=676

urunu vatandan aldım 2 kere kullandim .gercekten guzel canta ama ben daha once hep sırt cantası tasıdıgim icin sırt cantaları daha iyi geldi bana...

cantanın tek tarafında cırt cırtla laptobu kapatıyoruz.. cantanın sağ tarafında araya koncak bişey var.. sagina batarya koncak kadar yer kalmiyor arkadaslar o sungeri saga koydgunuzda laptop oturuyor . laptobun hareket etmemesi acisindan cok iyi.. onunla ister ustten koruma al ister sağdan sıkıştır...

cantanın soldaki sıkıstırma cok guzel olmus...

ptt kargo ile gonderriirim arkadaslar urun 0 gibidir arkadaslar
    antalyadayım
    2 urun aldiğim icin fatura aslını gonderemem ama fotokobi ceker gonderirim.
    bu cantayı almadan once bissuru cantaya baktım eger omuz icin canta arıyorsanız bence bu canta gercekten guzel... forumda biraz arayın alanların hep memnun oldugunu goreceksiniz hatta bu uurnu almadan once arkadaslara sorular sordum gelen cevapları yazıyorum

rageofdynax
    Valla hocam eğer çanta küçük olsaydı sadece 16 yazsa demekki üstü kullanamazdı. Hatırladığım kadarıyla 15-16 yazıyrdu. Ben gayet memnunum laptop çantamdan. Tavsiye ederim. Oldukça korunaklı diğerlerine göre. Fiyatı da uygun.
    ufukx56 oyle bişey roma rakamı kullanmıs arkadas:))
    nc216 güzel bir çanta özellikle darbelere kaşı koruması başarılı acerler bildigim kadarıyla 15.6 yanına bir adet batarya koyabilirsin. Ben 16inc lik laptop koyuyorum tam oturuyor alıcaksanız öneririm.
    rage of dynax
    Aleyküm selam. Hocam benim lap topum 16" ve gayet te güzel şekilde kullanabiliyorum, oldukça da memnunum. 15.6" için de uygun olduğunu düşünüyorum, lap top çanta içerisinde kayar felan diye korkma, tam 15.6" için üretilmiş gibi. 16" biraz zor oturuyor diyebilirim yani. Tavsiye ederim.

yorumlar bunlar arkadaslar hepsiburada yorumlarıda okuyabilirsniz..

saygıla.r.r.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunesindostu -- 22 Ekim 2010; 12:33:26 >

• yokmu alan:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunesindostu -- 22 Ağustos 2010; 1:33:12 >
  • selam leptop cantası satıldımı acaba
  • selam leptop çantası satıldımı acaba
  • satilmadi kardes.s.s.
  • satın almak istiyorum ödeme şekli ve gönderiim sekli nasıl olacak.
  • once para sonrak kargo seklinde olur isterseniz odemeli postaneden de yollarim... urun ptt kargo ile yollarim.sıfır alcağına benden al cunku kullanılmadı:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Targus notebook 15.6 çantası
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • satisa devam arkadaslar..r.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.