Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Casio Edifice EF-535BK ERKEK KOL SAATİ-KUTUSUNDA Satın Al 18 Şubat 2017 16:12 1 1 Casio Edifice EF-535BK ERKEK KOL SAATİ-KUTUSUNDA Casio Edifice EF-535BK ERKEK KOL SAATİ - KUTULUFotoğraf ürüne aittir.Sadece 3-4 sefer taktım az kullanılmıştır.Ezik yada darbe yoktur.Garantisi biteli 3 ay oldu ancak Casio Edifice serisi gerçekten çok kaliteli uzun yıllar kullanılır.Hiçbir sorunu yok çok fazla saatim olduğundan satıyorum.200TLsahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-saat-kol-saati-orjinal-casio-edifice-ef-535bk-erkek-kol-saati-kutusunda-394290567/detay/190TLsanalpazar.com/orjinal-casio-edifice-ef-535bk-erkek-kol-saati-kutulu/i-71475106Site komisyonları farklı o yüzden fiyat farklıdır.İstanbul ici elden teslim 170 TL olur.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.@@ Fiyat : 190 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün DRONE 2MP Kameralı 169TL FİYAT DÜŞTÜ Casio Edifice EF-535BK ERKEK KOL SAATİ-KUTUSUNDA