Şimdi Ara

Casio Edifice Sahte Mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
12.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaslar bugun arkdasıma saat Aldık ınternetten metal korondlu casio edifice n11 den baya uyguna geldı...

saatçi sahte olduğunu iddaa etti nereden anlayabiliriz orjinal veya sahte olduğunu?(saatçiye fiyatı söledik 0 300 satıyordu cevap bu dıye dusunduk ama)

casio modellerının sahtesı oluyor mu?

sizce saatçi bizi kıskandı mı?

bide bu çin malı vb bşiler dedi...?

casionun orj çinde üretimi yok mu?

yardım arkadaslar

BU ARADA EK OLARAK SAATIN ICINDEN GARANTI BELGESI CIKMADI .....

saatide ekledım arkadslar yorumları beklıyorum....

Casio Edifice Sahte Mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi losttime35 -- 7 Haziran 2013; 20:33:24 >

• türkiyeye giren casio saatler ersa ya da karpa garantili olmalıdır bunlar casio türkiye distribütörleridir. Eğer garanti belgesi çıkmadıysa büyük ihtmal sahtedir çünkü yurtdışından alınıp getirilen casioların bile uluslararası casio garantisi mevcuttur. Resimdeki saati biliyorum Casio EFR-513SP-1AVDF modelidir orijinal fiyatı 220 250 TL arasında değişim gösterebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakay27 -- 8 Haziran 2013; 1:24:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakay27

türkiyeye giren casio saatler ersa ya da karpa garantili olmalıdır bunlar casio türkiye distribütörleridir. Eğer garanti belgesi çıkmadıysa büyük ihtmal sahtedir çünkü yurtdışından alınıp getirilen casioların bile uluslararası casio garantisi mevcuttur. Resimdeki saati biliyorum Casio EFR-513SP-1AVDF modelidir orijinal fiyatı 220 250 TL arasında değişim gösterebilir.

hocam onemsemedıgın koca bır kagıt vardı bıraz ınceledım onu ustunde warranty card yazısı mevcut fakat doldurulmamış,ama satıcı firma faturada kesmiş ürün için...

n11 den 200 tl aldık hocam...(ındırım ıle 100 tl)

işin içinden cıkamadım cıdden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi losttime35 -- 8 Haziran 2013; 2:00:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: losttime35

quote:

Orijinalden alıntı: burakay27

türkiyeye giren casio saatler ersa ya da karpa garantili olmalıdır bunlar casio türkiye distribütörleridir. Eğer garanti belgesi çıkmadıysa büyük ihtmal sahtedir çünkü yurtdışından alınıp getirilen casioların bile uluslararası casio garantisi mevcuttur. Resimdeki saati biliyorum Casio EFR-513SP-1AVDF modelidir orijinal fiyatı 220 250 TL arasında değişim gösterebilir.

hocam onemsemedıgın koca bır kagıt vardı bıraz ınceledım onu ustunde warranty card yazısı mevcut fakat doldurulmamış,ama satıcı firma faturada kesmiş ürün için...

n11 den 200 tl aldık hocam...(ındırım ıle 100 tl)

işin içinden cıkamadım cıdden..

Alıntıları Göster
    sahte değildir. orjinali 300 tl civarına giden bir saatin çakmasını yapmazlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Gordon Gekko

Alıntıları Göster
    Casio kadar piyasada sahte modeli üretilen saat var mı bilmiyorum... Dolayısıyla bu saatleri Ersa veya Karpa garantisi dışında satan yurtiçi hiç kimseden satın almamakta fayda var. En azından güvendiğiniz bir satıcı değilse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thejollyjoker

Casio kadar piyasada sahte modeli üretilen saat var mı bilmiyorum... Dolayısıyla bu saatleri Ersa veya Karpa garantisi dışında satan yurtiçi hiç kimseden satın almamakta fayda var. En azından güvendiğiniz bir satıcı değilse.

Alıntıları Göster
    evet büyük ihtimal saatçi sizi kıskanmıştır

fotoğrafı ekliyorsun da bu zaten orjinalin fotosu, önemli olan sizin elinizdeki saatin fotoğrafı

• quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

fotoğrafı ekliyorsun da bu zaten orjinalin fotosu, önemli olan sizin elinizdeki saatin fotoğrafı

hocam kendi saatinizi eklesenize
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cortebert mi Seiko mu?
    12 yıl önce açıldı
    Casio f91w Negatif Ekran MOD!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

hocam kendi saatinizi eklesenize

Alıntıları Göster
    n11.com sitesi doğuş grubunun. n11'e benzeyen sahte bir siteden almadıysan saatin sahte olacağını sanmam ben...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asderty -- 8 Haziran 2013; 17:56:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gordon Gekko

Alıntıları Göster
    ebay

aliexpress

aradaki uçuruma bakın

bende 219'a aldım aynı saati.. n11 fırsatını görünce içerlemiştim..sonra bi' numarası vardır diye takmadım kafaya
    herhangi bir sıkıntıda saatin garantisi biziz diyeceklerdir sanırım.. ama mağdur olmamanız için umarım öyle değildir.
    benim saatimden hiçbir şüphem yok şükür

edit: şair burada aliexpress tarzı bi' siteden alınan ürünü faturalayıp satmış olabilirler diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stouuiop -- 8 Haziran 2013; 21:40:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: stouuiop

ebay

aliexpress

aradaki uçuruma bakın

bende 219'a aldım aynı saati.. n11 fırsatını görünce içerlemiştim..sonra bi' numarası vardır diye takmadım kafaya
    herhangi bir sıkıntıda saatin garantisi biziz diyeceklerdir sanırım.. ama mağdur olmamanız için umarım öyle değildir.
    benim saatimden hiçbir şüphem yok şükür

edit: şair burada aliexpress tarzı bi' siteden alınan ürünü faturalayıp satmış olabilirler diyor

Alıntıları Göster
    n11'den hangi firmadan aldığın önemli ersayı arayıp aldığın firmanın ismini sor bu firma sizin ürünlerinizi mi satıyor diye gereken cevabı alıcaksın.

ben daha önce aldığım bir saatin orjinalliğini ersa'ya sorarak teyit ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

n11'den hangi firmadan aldığın önemli ersayı arayıp aldığın firmanın ismini sor bu firma sizin ürünlerinizi mi satıyor diye gereken cevabı alıcaksın.

hocam 2 adet 565 d modelını sıparıs ettım ve ersa garantılı geldı saatler ....

çok mutlu oldum 100 tl ye almıs oldum satsam 250 ye gider herelde :)
  • quote:

quote:

hocam 2 adet 565 d modelını sıparıs ettım ve ersa garantılı geldı saatler ....

çok mutlu oldum 100 tl ye almıs oldum satsam 250 ye gider herelde :)

dükkanıma bakmanı tavsiye ederim o fiyata satman imkansız gibi

200 tl'e %111 kupon geçerli olarak satan biri var mı?ben göremedim de?

• marine-gear kullanıcısına yanıt
    anlamadım hocam ?
    ersa gaantili diye o fiyata yakıns satarım diye düşündüm
  • quote:

anlamadım hocam ?

ben 195 tl'ye alıcı bulamadım o yüzden zor satılır demek istedim benim sattığımda ersa garantili sıfır.
  • quote:

quote:

anlamadım hocam ?

ben 195 tl'ye alıcı bulamadım o yüzden zor satılır demek istedim benim sattığımda ersa garantili sıfır.

sımıdk anladım hocam dukkanınaza baktımda saatle ılgılı satış görememiştimde o yuzden ole demıstım :)

olsun bende 150 ye satarım :)
  • N11 casionun orjinal sitesi de olsa bu site araci bir site oldugu icin hersey mumkun gittigidiyor gibi bu site
  • quote:

Orijinalden alıntı: last321

N11 casionun orjinal sitesi de olsa bu site araci bir site oldugu icin hersey mumkun gittigidiyor gibi bu site

evet hocam aynen öyle

ama sonuç olarak ersa garantili saatim 100 tl kolumda
  • quote:

quote:

N11 casionun orjinal sitesi de olsa bu site araci bir site oldugu icin hersey mumkun gittigidiyor gibi bu site

evet hocam aynen öyle

Alıntıları Göster
    Herkese merhaba,
    Casio CASIO EDIFICE EF-543D-7AVDF KOL SAATİ SIFIR saatimi satıyorum acilen 330 tl garantili orijinal sıfır detaylı bilgi için sanalpazar ilan no:19042852

• quote:

quote:

evet hocam aynen öyle

Alıntıları Göster
    Herkese merhaba,
    Casio CASIO EDIFICE EF-543D-7AVDF KOL SAATİ SIFIR saatimi satıyorum acilen 310 tl garantili orijinal sıfır detaylı bilgi için sanalpazar ilan no:19042852

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barakuda1 -- 19 Ekim 2014; 20:16:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: barakuda1

Herkese merhaba,
    Casio CASIO EDIFICE EF-543D-7AVDF KOL SAATİ SIFIR saatimi satıyorum acilen 310 tl garantili orijinal sıfır detaylı bilgi için sanalpazar ilan no:19042852

İlan günceldir arkadaşlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.