ARKADAŞLAR BEN CASİO EXILIM Z110 ALDIM HEPSİ BURDA COM.DAN CGHİP DAERGİSİ ARALIK 2005 SAYISI 5 TAM PUAN VERMİŞ NE DERSİNİZ.USTALARIM.BİR YORUM YAPARSANIZ SEVİNİRİM.LÜTFEN USTALAR.
hayırlı uğurlu olsun , bende vaktinde exilim düşünmüştüm , memnunu kaldınmı makineden önce senin yorum yapman lazım madem almışsın
hayney hayırlı olsun güle güle kullan... bende düşünmüştüm bi ara sen anlatırmısın izlenimlerini... fotolar nasıl gece çekimi iyimi video çekimi nasıl
ARKADAŞLAR MAKİNA BUGÜN ELİME GEÇTİ İNCELİYORUM.VİDEO ÇEKİMİ SÜPER.FOTO KALİTE MÜKEMMEL.HENÜZ GECE ÇEKİMİ HENÜZ YAPMADIM.AMA İNANIYORUM İYİ NETİCE ALACAĞIMDAN.KULLANAN TECRÜBELİ ARKADAŞLARDA BİRAZ BENİ AYDINLATIRSA SEVİNİRİM.HOŞCA KALIN DOSTCA KALIN
ARKADAŞLAR BU FORMUN YENE ERİYİM.YÜKSEK RÜTBELİLERDEN YARDIM İSTİYORUM 1.MAKİNAYI BİLGİSSAYAR GÖRMÜYOR .SOFTVERE YÜKLEDİĞİM HALDE 2. TELEVİZYONDANDA BİR NETİCE ALAMADIM Y A R D I M.
bende aynı makinadan aldım.bilgisayara bağladığımda görmedi."check connections" uyarısı verip kapanıyor.bunun dışında makina kullanışlı ve güzel.
Arkadaşlar Uzun Araştırmalar Sonucu Bende casio exilim z110 aldım Akşam Aldım Daha Cihazı Tanıma aşamasına Bile Geçemedim Oldukça Teferruatlı Bir makine Tam Puan Aldı benden Fakat Bilgisayara Bağlayamadım Tv yede Bilgisi olanlar varmı teşekkürler
EVET DOSTLAR MAKİN SÜPER BENDE BİLGİSAYAR VE TV. YE TANITAMIYORDUM FAKAT ASLINDA MAKİNA HİÇ SOFTVARE CD. SİNİ YÜKLEMEDEN BİLE HERHANGİ BİR BİLGİSAYARDA GÖRÜYOR. BENDE AYNI DERTTEN MÜZDARİP İDİM.AMA BU İŞLERİ PROFESYENEL BİR ARKADAŞTAN YARDIM ALARAK ÇÖZDÜM. BİLGİSAYAR XP VE SERVİS PACK2 VARSA,USB AYARLARI İLE İLGİLİ SİSTEM DOSYALARINDA YENİDEN AYARLAMA YAPTI SORUN ANINDA ÇÖZÜLDÜ. MASA ÜSTÜ PC.DE SERVİS PACK YOK İDİ (XP KURULU) HİÇ CD.İ GEREKTİRMEDEN MAKİNANIN İÇİNİ GÖRDÜ YARDIMCI OLDUYSAM MUTLU OLURUM.
kullanan arkadaşlar örnek video ve foto yollarsanız çok seviniriz!
Şu bağlantı meselesini bir çözeyim video ve foto koycam söz
quote:
Orjinalden alıntı: hayney
ARKADAŞLAR BEN CASİO EXILIM Z110 ALDIM HEPSİ BURDA COM.DAN CGHİP DAERGİSİ ARALIK 2005 SAYISI 5 TAM PUAN VERMİŞ NE DERSİNİZ.USTALARIM.BİR YORUM YAPARSANIZ SEVİNİRİM.LÜTFEN USTALAR.
arkadaşlar bu z110 u nereden kaça aldınız bizi ve almayı düşünen arkadaşları bilgilendirirseniz sevinirim
benim z110 u bilgisayara bağlayamama sebebim usb yuvasına soketi tam oturtmamamdan kaynaklıymış.şu anda sorunsuz aktarıyorum.herhangi bir yazılıma falan gerek yok.alet mükemmel...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme