Şimdi Ara

Casio G SHOCK G-9300-1D MUDMAN WORLD TIME TWIN SENSOR SHOCK RST

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Casio G SHOCK G-9300-1D MUDMAN WORLD TIME TWIN SENSOR SHOCK RST
    Saati bilen bilir, tam bir canavar, ben çok outdoor faaliyeti yapamadığım için ihtiyaç fazlası, ondan satıyorum.

Dünyanın en sağlam saati, dalış-yüzme, yağmur çamur kar buz demeden her türlü outdoor faaliyette kullanılabilir, saatin hiçbir sorunu yok, ufak birkaç kılcal çizik hariç, sıfırdan farksız, sıfır alsanız da o çizikler olacak zaten, gerek yok. Camında en ufak bir çizik yok. Olması da zor zaten :) Amazonda 120 dolar, ben 90 dolar civarı bir fiyata veriyorum.
    Saatin, dünya saati, pusula, termometre, aydoğumu, kronometre özellikleri var. Depoladığı yapay ışık enerjisi 10 ay karanlıkta çalışmasına izin verir.

Önce havale sonra kargo yapılabilir. Referanslarıma bakınız. Fazla yok ama olsun :)
    Arkadaşlar, her zaman dediğim gibi, güven paradan önemlidir. Tek isteğim güvensizlik yapmayın, ölücülük de yapmayın. İhtiyacı olan, hevesi olan arkadaş saati gönül rahatlığıyla alsın. 320 tl için şerefimizi lekeleyecek değiliz. Havale yapana kargoyu hemen yaparım.

Casio G SHOCK G-9300-1D MUDMAN WORLD TIME TWIN SENSOR SHOCK RSTSistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Casio G SHOCK G-9300-1D MUDMAN WORLD TIME TWIN SENSOR SHOCK RST
    Fiyat : 320 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Selam hocam. Saatin fiyatı nedir acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jsantiago kullanıcısına yanıt
    Hocam mobilde görünmüyor galiba 320tl.
    Selamlar

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.