Şimdi Ara

Casio MTP-VD200B-1BUDF Kol Saati 999tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
3
Favori
7.416
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok da çirkin durmuyor aslında

Aldık 1 tane beğenmezsek iade ederiz.

Teşekkürler

Apih Marang Channelyoutube
    NEW MODEL 2022 CASIO ORIGINAL MTP-VD200B-1B STANLESS STEEL JAM LELAKI DEWASA
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=SW-rmfZVNDk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan0644 -- 10 Ağustos 2024; 21:2:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• çok kötü ya tam kılıbık saati

• sipariş verdik bakalım gelir inşallah

• Ben de sipariş verdim. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.

• Ben de siğariş verdim 2 taksit seçeneği ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasa çapı 45mm. Daha önce bu ebatta saatiniz olmadıysa büyük gelebilir.

• Metal uzerine siyah boyali saat almamak lazim.Çizildikce alttaki metal gorunuyor.Saat eskimis diyerek bir sure sonra kenara atiyorsunuz.

• Yıl olmuş 2024 bu devirde hala kol saati takan kaldı mı Süleyman Çakır mısınız

• Saat erkek için bı aksesuar. Akıllı saatle buyuyenler bilemez bunu

• Fiyata göre saat alınmaz beyler. Tipine şekline markasına göre alınır. Burada fiyata göre atlama refleksi geliştirdik ama saat gibi takılarda bu reflexi baskılamanız lazım. Bu tip aksesuarlar prestij için takılan aksesuarlar alırken f/p gibi kriterlere bakılmaz.

• estafine E kullanıcısına yanıt

Millet aç aç

• estafine E kullanıcısına yanıt
    Hem fikiriz saat aksesuardir kişinin vitrinidir cep telefonu gibi zaten Casio ara ara modellerde stok eritmeye gidiyor satılmayan rengi satıyor diğer deri kordon ve diğer metal renkler 1500tl den başlıyor büyük olasılıkla renk atması yaşanıyor siyah metalde o yüzden satışta 🤔

• Çok yüklenmenize gerek yok. Edifice serisi değil. Standart mtp serisi

• 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt

soru sormadığın ve içinde hiçbir soru kelimesi barındırmayan son derece nadir mesajlarından biri... 

• Saati neden bu kadar gömdünüz anlamadım.45mm görüntü itibariyle iyi sayılabilecek bir saat bu fiyat bandında özellikle.

Yukarda biri saatte f/p bakılmaz demiş.Herkes parasına göre alır.Ben kayınbabaya hediye olsun diye aldım.Kendim Citizen,edifice,tissot,samsung watch 6 classic 47mm gibi saatler kullanıyorum.Prestij saatle ölçülmez.Prestiji olan adam replika da taksa prestijli ve orijinal takıyormuş gibi vibe alır zaten.
    Üç kuruşluk saatlerle buna 2-3 bin euroluk saatler de dahil prestij sağladığınızı düşünüyorsanız fakirsiniz demektir.

• İlk defa siyah aldım, inşallah sıkıntı çıkarmaz bir modeldir.
    Saat takmayı seviyorum, indirimi görünce dayanamadım, aldım, sıkıntılı bir modelse iade edelim .

• Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

Evet saatte f/p bakılmaz bugün telefonu geçtim belediyeler saat kulesi bile dikiyor. İhtiyaç olmaktan çıktı saat günümüzde herkesin telefonunda var. Zaten hediye olarak alıyorsan hediye olduğu için karşındaki adam da f/p aramaz hediye der geçer. Takar ya da takmaz kendi bileceği iş.

Çakma saat takıp orjinal taktım vibesi alanı ilk kez senden duyuyorum. Gidip varoştaki ilkokul öğrencisi koluna rolex taksa herkes çakma olduğunu bilir. 2-3k eurluk saat takan adam hobisine takıyordur zaten prestijine değil. Git bak markaların sınırlı üretim prestijli modellerine 5 haneli eurlardan başlıyor fiyatları...

Prestij saati takan adam da zaten fakir değil hali vakti yerindedir. Sırf 20k-30k eur saate veren adamla senin yaşantın bir olabilir mi ? olamaz.

• Bütçeye göre iyi bir marka,iyi bir dizayn,iyi özellikler olduğu sürece fiyat performans olmasına bakılabilir tabiki.Citizen Eco drive safir cam titanyum kordon gayet de fiyatı,özellikleri ve marka algısına göre fiyat performans oluyor.

Onu söylüyoruz zaten.Senin yaşantın ne ise o yaşantıya benzer ürünler kullanacaksın.Aksi taktirde orijinal dahi olsa sahte damgası yersin.

5-6haneli eur saat takan kişilerin saatin vereceği prestije ihtiyacı olmaz anlatmak istediğim bu.Sana göre Rolex çok prestijlidir ancak zenginlere göre çerez parasıdır 6k 15k eur gibi rakamlar.Ayrıca 5 haneli 10k eur saat takan adamın aşırı zengin olması beklenmez.Saatlere zaafi veya ilgisi vardır alır takar.Bu işlerle hiç işi olmayanlar da o saat 10k eur imiş demez.Prestij,genelde bilen bilmeyen herkes tarafından farkedilen olgulardan gelir.30k eur veren adamla yaşantım aynı da olabilir daha iyi de olabilir daha kötü de olabilir.Bu benim ne kadar kazandığım ve kazancımı nerelerde harcadığımla ilgilidir.Herkes saate 20-30k gömecek diye bir kaide yok,parası olsa bile.

Yani gerçekten zengin olup sizin prestij göstergesi saydınız saatleri ve markaları o prestij sahibi insanlar kullanmıyor.Örneğin 50k eur saat yerine 50k eur araba sizi çok daha fazla prestij sahibi yapar.iPhone'u dahi prestij göstergesi sananlar var.Güler geçer gerçek zenginler bu tarz şeylere.Prestijden ziyade egosal bir durum.Çok takılmayın.

• Umarım kordonda renk atmas yaşanmaz buradan akıllı saat aldık 1 yıl sonra kordonu kendi kendine eridi cevap kordon garanti kapsamında değildir. Ucuz diye 2 tane aldık arkadaşla ozaman

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.