Şimdi Ara

casio sgw-400h-1v2dr kutu içeriği ve inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam..yeni aldigim casio saatimle ilgili kisa bir inceleme yazmak istedim..90li yillardan beri severim casio dijital saatleri..cocukluktan bir hatira gibi..daha öncede sgw 300 modelini kullaniyordum onu cok sevdigim bir arkadasimin saati cok begenmesi ve onu satmam sonucu yeni bir casio arayisina girdim..özelliklerinden memnun olmam ve kullanisli olmasi amaciyla yine dijital casiolara bakmaya basladim..protrek serisine baktim ilk olarak ama fiyat olarak cok pahali olmasi butcemi asti acikcasi..g shock serisi ise tasarim olarak cok icime sinmedi hemde altimetre barometre gibi özellikler istendiginde fiyat yine cok yukari cikiyordu..bende saatcimin tavsiyesiyle sportgear serisinden bu modelde karar kildim..liste fiyati 274 tl..ama nakit alacagimi söyledigimde güzel bir indirimle düz hesap 200tlye aldim..ersa garantili cihaz..özellik olarak hem dijital hem analog göstergeye sahip..barometre termometre ve altimetre özelliklere sahip..altimetre özelligi basinç degisikliklerine göre yüksekligi okudugu icin bazen degisebiliyor ama deniz kenarinda yada yüksekligi belli bir noktada kalibrasyon yaparsaniz daha net sonuçlar veriyor..bunun disinda 5 tane alarm, dünya saatleri,100m su geçirmezlik var..denize filan girdim su geçirme konusunda sikinti yok..kronometre, geri sayim sayaci vs var..ekran isigi beyaz..ağirliği 51gr..görüntü olarak biraz kalin olsada oldukça hafif kolda hic hissedilmiyor..neyse cok konustuk artik..birazda fotoğraf diyelim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4CF12F62C -- 13 Ağustos 2014; 11:33:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Saatiniz hayırlı olsun ayrıca İnceleme için de teşekkürler. Uygun fiyata bir çok özelliği olan bir saat, neredeyse Protrek ayarında. Öyle zannediyorum protreklerden farklı olarak atomik senkronizasyon, pusula ve solar özelliği yok. Yinede oldukça fonksiyonel olduğunu söyleyebiliriz. Yalnız sattığınız diğer Casio saat oldukça estetikmiş...

• quote:

Orijinalden alıntı: tachyon

Saatiniz hayırlı olsun ayrıca İnceleme için de teşekkürler. Uygun fiyata bir çok özelliği olan bir saat, neredeyse Protrek ayarında. Öyle zannediyorum protreklerden farklı olarak atomik senkronizasyon, pusula ve solar özelliği yok. Yinede oldukça fonksiyonel olduğunu söyleyebiliriz. Yalnız sattığınız diğer Casio saat oldukça estetikmiş...

Çok tesekkür ederim..daha iyileri sizlerin olsun inşallah..bu sportgear modeller özellik olarak evet protreklere yaklasiyor ama fiyat olarak 3te 1 civarinda..ayrica nette baktigim kadariyla solar sistem birkac yil sonra problem yaratmaya basliyormus..pili şarj tutmamaya başliyormus..bu tarz yorumlara denk geldim..yani o kadar cok para verincede uzun yillar kullanmak ister..o yuzden butcemi zorlamak istemedim..sgw300de hakkaten cok guzel bir saatti..1.5 yil kullandim..askerligimin yemin döneminden sonraki kisminda teskereye kadarda onu kullandim..en ufak sikintisi olmadi..almayi dusunurseniz tavsiye ederim..iyi aksamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony WH-1000 XM3 Çok temiz
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.