Şimdi Ara

casper

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • casper notebooklar hakkındaki genel yorumlarınızı yazabilir misiniz

• bence cok güzel bi makina.bununla ilgili topic açıldı oraya bak.casper fun club
    quote:

Orjinalden alıntı: woodmetal

casper notebooklar hakkındaki genel yorumlarınızı yazabilir misiniz
  • benece tercih edilmemesi gereken bir marka olumsuz yanları daha fazla pek iyi şeyler söyleyeeyeceğim ama bi model var mı tasarladığın?
  • Sakın...
  • olumsuz düşünen arkadaşlar biraz daha açabilir mi konuyu

quote:

Orjinalden alıntı: asusabi

benece tercih edilmemesi gereken bir marka olumsuz yanları daha fazla pek iyi şeyler söyleyeeyeceğim ama bi model var mı tasarladığın?

mesela bu model
    http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71415
  • CASPER'Mİ?

SERVİS SIFIR
    DESTEK YOK
    ISINMA PROBLEMİ DİYE SIRALAYABİLİRİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scor -- 22 Ağustos 2007; 17:15:41 >
  • @scor +2980 katılıyorum sana dostum bu fiyata bu casperi sana satıcı mı tavsiye etti yoksa sen mi buldum bence hiç gereği yok asusf3jp buna bakabilirsin birde monster serisine bak arada packerdd balleride araştırmayı unutma son olarak paran varsa toshiba al
  • ben datron aldım ve format atmam gerekti baktım bizim arkadaşın notebookla kasa aynı aldım driverlarını baktım driverlarıda aynı ses kurulumudan tut hepsi aynı

datron al demiyorum casper alacaksan datron al sonuçta aynı en azından isme 300 milyon fazla vermezsin ama yinede sen o parayı gözden cıkarttıysan başka markalara yönel
  • duyduğuma görede casper ın siteyide hack lemişler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.