Şimdi Ara

Casper bilgisayar sorusu (satın alsam mı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayar alıcam ilk laptopum olcak. Makine mühendisliği kazandım programlarını kullanabilirim. LOL pes fifa vs oyunlar oynuyorum. Günlük çok fazla internette geçiriyorum. max bütçem 1900 2000 ve bu bilgisayar hoşuma gitti siz çok kötü yorumlar yapmışsınız ama sormal istedim.bu araya asus ve lenovoda var ama özellikleri bu kadar iyi değil sizce alayım mı ?

http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vsd4712b-core-i7-4712mq-230ghz-8gb-1tb-hdd-2gb-156-w81-notebook.html

şimdiden teşekkürler.

• elektronik biraz şans işi özellikleri ağır cad veya ileri seviye grafikle uğraşmayacaksan bu bilgisayar fazlasıyla yeterli. Çünkü babama aldık zamanında iyi bir indirimle 1700 tl ye hiç sıkıntı çıkarmadı. Mesela bende şuan asus n53sv var bir sürü upgrade yaparak ayakta tuttum bu bilgisayarı ki zamanında bu pc yide 2600 tl ye almıştım aldığım günden beri yaptığım masraflarla en az 3500 tl yi bulmuştur ki bazı kronik sorunlarda oluştu. Almadan önce dikkatli al sana tavsiyem özellik bakımından pek kafa yormaya gerek yok internet ve pes lol için.
  • bu bilgisayar işimi görür mü yani
  • Bence 940m li birsey bakin daha guncel olsun en azindan. asusun var. Ama mumkunse 950m li birsey alsaniz ilerisi icin iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Bence 940m li birsey bakin daha guncel olsun en azindan. asusun var. Ama mumkunse 950m li birsey alsaniz ilerisi icin iyi olur.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-x555lb-core-i5-5200u-22ghz-6gb-ram-500gb-hdd-2gb-156w8-notebook.html#ozellikler

hocam bu model nasıl
  • Ben de ondan bahsediyordum. Ama x550jx e ciksaniz daha iyi olur. Monster Abra serisine ciksaniz daha da iyi olur.

• quote:

Ben de ondan bahsediyordum. Ama x550jx e ciksaniz daha iyi olur. Monster Abra serisine ciksaniz daha da iyi olur.

asusun o modelinde çözünürlük çok kötü.Ekran çamur gibi resmen.Hiç tavsiye etmiyorum.
    Fakat ben de laptop arayışındayım.Mühendislik programlarını sorunsuz çalıştırabilecek 2500-3000 lira arası bir laptop arıyorum.Ara sıra lol,dota gibi oyunları da oynarım.Onlar sorun çıkartmaz diye düşünüyorum ama.
  • quote:

Ben de ondan bahsediyordum. Ama x550jx e ciksaniz daha iyi olur. Monster Abra serisine ciksaniz daha da iyi olur.

kardeş ona çıkamam ya. Casper mı Sence benim attığım asus mu ?
  • Victor un stoklari 20 agustosta guncellenecek diyorlar. O gunu bekleyip bir fiyatlari inceleyin derim.

• egemenxx kullanıcısına yanıt
    kardeş sence hangisi casper mı attığım asus mu ?
  • quote:

Victor un stoklari 20 agustosta guncellenecek diyorlar. O gunu bekleyip bir fiyatlari inceleyin derim.

beklebilirim hemen almiycam zaten en erken 20 si olur. Victor nası peki internette çok şikayette var iyi diyende bide toplarsak kaç para civarı olur ?
  • 850m ve 950m li modeli 2000 e yakindi diye hatirliyorum. Da modeller deisebilir fiyatlar deisebilir bilmiyorum. Marka konusunda bilgim yok.

• quote:

850m ve 950m li modeli 2000 e yakindi diye hatirliyorum. Da modeller deisebilir fiyatlar deisebilir bilmiyorum. Marka konusunda bilgim yok.

anladım sağol yinede
  • İşlemcinin sonundaki kodu çok önemlidir performans konusunda . 5500 U ile 4720 hq arasında fark vardır . Size tavsiyem bunları araştırıp öğrenin ve sonrasında laptop bakının bakış açınız değişecektir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackhawkredflag

İşlemcinin sonundaki kodu çok önemlidir performans konusunda . 5500 U ile 4720 hq arasında fark vardır . Size tavsiyem bunları araştırıp öğrenin ve sonrasında laptop bakının bakış açınız değişecektir .

siz yardımcı olabilir misiniz cidden ilk laptobun bilemiyorum nasıl yapıcam ?
  • 980m i fazlasiyla besleyen 4720hq yu 940m 950m lik konuya sokmaniza ne gerek vardi. Gerek yok ki 4720hq ya. Arkadas oyun oynacaksa ekran kartini besleyecek bir islemci kafidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 13 Ağustos 2015; 7:06:02 >
  • quote:

980m i fazlasiyla besleyen 4720hq yu 940m 950m lik konuya sokmaniza ne gerek vardi. Gerek yok ki 4720hq ya. Arkadas oyun oynacaksa ekran kartini besleyecek bir islemci kafidir.

asusa zam gelmiş :D casper işimi görür mü :D
  • Arkadaşım düzgün okuyamadın galiba makina mühendisliği kazanmış adam , Sadece oyun oynayacak olsa bende farklı önerirdim , sadece mantıken işlemci sonlarındaki rakamlara göre olan performans farkından bahsettim . Eğer render alacak veya analiz programı çalıştıracak olursa ilerde , işlemcinin performanslı olması avantaj sağlayacaktır . Gidip de U serisi bir işlemci alıp analizin hızlı bitmesini bekleyemez .

Araştırıp bulursunuz kolay gelsin . Acele etmeden araştırın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackhawkredflag -- 13 Ağustos 2015; 18:28:08 >
  • Hocam dün akşam Vatan Bilgisayardan gittim aldım. Bu fiyatlara bu seviye başka bilgisayar yok malesef. 6-7 saat kullandım bir problem ile karşılaşöadım. Tasarımı felan da gayet başarılı bence. Bütcem belliydi en fazla 1900 verebilirdim bir bilgisayara ve iyi bir işlemciye ihtiyacım vardı. Casperi tercih ettim. Hadi hayırlısı bakalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melrin

Hocam dün akşam Vatan Bilgisayardan gittim aldım. Bu fiyatlara bu seviye başka bilgisayar yok malesef. 6-7 saat kullandım bir problem ile karşılaşöadım. Tasarımı felan da gayet başarılı bence. Bütcem belliydi en fazla 1900 verebilirdim bir bilgisayara ve iyi bir işlemciye ihtiyacım vardı. Casperi tercih ettim. Hadi hayırlısı bakalım :)

hayırlı olsun kardeşim aynı bilgisayarı bu akşam bende aldım açalı yarım saat olmadı daha. bencede tasarım vs gayet güzel ve orda baya konuştuk sorun eski kasalardaymış güvendim aldım. inşallah bi sorun yaşamayız :)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.