Şimdi Ara

casper Bu ay satışına başlayacağı Türkiye’de ilk yeni nesil i5 işlemcili Ultrabook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • casper Bu ay satışına başlayacağı Türkiye’de ilk yeni nesil i5 işlemcili Ultrabook almak istiyorum internet te araştırırken bu sitete buldumhttp://casperservis.com.tr/casper-bu-ay-satisina-baslayacagi-turkiyede-ilk-yeni-nesil-i5-islemcili-ultrabook bilgisi olan varsa bu konu ile ilgili yardılarınızı bekliyorom tşkr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadsam -- 9 Haziran 2012; 9:06:35 >

• dizayn olarak birçok ünlü markayı geride bırakmış diyebilirim.
  • Bugün cihazı inceledim ve almaya karar verdim casper artık çağ atladı
  • cihaz tek kelimeyle " olmuş "

casper  Bu ay  satışına başlayacağı Türkiye’de ilk yeni nesil  i5 işlemcili Ultrabook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluENight -- 9 Haziran 2012; 2:51:58 >
  • arkadaşlar söylendiği gibi türkiyede ilk mi casper ultrabook
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadsam

arkadaşlar söylendiği gibi türkiyede ilk mi casper ultrabook

Evet Casper ın ilk ultrabook cihazı ve türkiyedeki ilk 3.nesil işlemcili ultrabook.
  • Şöyle 1600 lira civarına görürsem kampanyalı olarak, direkt siparişi geçeceğim. Nakit fiyat 1800 lira şu anda Casperstore'da. Vatan'a falan gelse, mutlaka indirime girer.
  • arkadaşlar sıkı bir pazarlık sonrasında bende bu ürünü casperservis.com.tr sitesinden 1755 tl aldım kısa sürede elimde fiyatı harika ilgilenen arkadaşlara tavsiye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadsam

arkadaşlar sıkı bir pazarlık sonrasında bende bu ürünü casperservis.com.tr sitesinden 1755 tl aldım kısa sürede elimde fiyatı harika ilgilenen arkadaşlara tavsiye :)

Taksitli fiyat mı hocam? Taksitse kaç taksit?
  • nakit aldım kartla alırsan satıcıyla görüşmen gerek :)kartla bu fiyata alırmısın bilmem ama bazen bazı kartlra sıfır komisyon vardır satıcılarda
  • irtibat numarası 0212 435 37 00 samurbilgisayar casper yetkili servis satış diye geçiyor sen yinede bi sorarsın gerekirse ben de sana yardım ederim referans olurum
  • Casper ana konuda gerekli incelemeleri yaptım aklınıza takılan birşey varsa sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

Casper ana konuda gerekli incelemeleri yaptım aklınıza takılan birşey varsa sorun

Ekran kalitesi nasil hocam renkler filan canlimi ekrani yoksa solukmu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran yeterince iyi daha önce birçok notebook kullanmıs bırı olarak soyluyorum
  • Arkadaşlar , 3 senedir toshiba satellite serisi notebook kullanıyorum. Özellikleri bakımından ve ağırlığı konusunda artık beni karşılamıyor. Autocad ve Solidworks kullanabileceğim bilgisayar istiyorum. Vatan bilgisayara uğradım bugün kesinlikle ultrabooktan uzak durmamı söylediler. Kullanan arkadaş var sa butür programlar ultrabooklarda aydınlatırsa sevinirim.
  • Ürün hakkında detaylı bilgileri buradan alabilrsiniz..

Casper gercekten cok büyk bir yol kattetti bundan 1 sene önce casper ultrabook cıkarcak dense kimse hayal etmezdi fakat suan ürünn piyasada oldugunu ve alanlarında memnun kaldığını gördüğümzde casper'n ne kadar basarılı bir ise imza attığını görebiliyoruz alıcak arkadaslara kesinlikle tavsiye edyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

ekran yeterince iyi daha önce birçok notebook kullanmıs bırı olarak soyluyorum

Ssd kullanmaları kötü olmamış mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam niye kötü olsun mükemmel hız resmen uçuyor ssd den kime ne zarar gelir Sadece ssd kaç tl dikkat edin

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5224
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.