Şimdi Ara

Casper CD.GD1-4590A-D100 I5-4590 Masaüstü PC Nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu pc nasıldır bana fiyatı uygun gibi geldi almak istiyorum bu şekilde bir pc ama bişiyi atlıyorum gibi bu fiyat sizcede anormal değilmi ?

Ve nasıl bir performans alırım oyun oynamayı düşünüyorum :

Linkten özelliklere detaylara bakabilirsiniz

http://www.gold.com.tr/casper-cd-gd1-4590a-d100-i5-4590-masaustu-pc_u

Mobiller için Özellikler :
    Bilgisayar TipiMasaüstü PCMarkaCasperİşlemciIntelSabit Disk Kapasitesi500 GBDisk Dönüş Hızı5400 rpmİşletim SistemiWindows 8.1Çevre BirimiKlavye+MouseChip SetiIntel H81 Intel® Express ChipsetKlavyeVarEkran KartıR5-220 2GB(1GB HARİCİ)Bellek TipiDDR3Ekran Kartı HafızasıPaylaşımsızBellek Hızı1600 MHzKart OkuyucuVarGaranti Süresi2 Yılİşlemci Hızı3.3 Ghz

• r5 220 ile mario oynarsın

Hazır pc alınmaz. Hadi aldın casper alınmaz
  • Bunu alacana parayı ihtiyacı olan birine ver daha iyi.En azından parayı çöpe atmamış olursun.
  • İşletim sistemi ve hızı ile göz boyuyolardı ondan bian ekran kartını göremedim bende diyorum bişiyleri gözden kaçırıyorum ama fazla bilgi olmadığından sormak istedim teşekkürler
  • @Gamer Man dostum öyle diyorsunda maddi durumlar yüzünden bu şekili bile araştırıyorum pc bilgisi olmadığından toplama pclerden nasıl verim alınıyor saglıklı oluyormu bir bilgimde yok arastırdım ama bütçeme göre iyi bir pcde yok malesef
  • Kardeşim bu pc yi alacağına parayı çöpe at daha iyi
    Hazır pc zaten saçmalıkta casper daha da saçmalık ben yaşadım aynı olayı almaz olaydım casper ı
    Sakın ola ki almaz hazır pc casper falan
    1400 e sistem topladım ben sana :

İ3 4160 3.6 Ghz İşlemci 387 Tl
    Msi H81 P33 Anakart 151 Tl
    Cruical 4 gb 1600 mhz ram 102 Tl
    Wd 1 tb blue hdd 182 Tl
    R7 260x Ekran Kartı 374Tl

XIGMATEK ASGARD PRO PURE BLACK EDITION 80PLUS 600W MidT ATX SİYAH KASA 248 Tl

TOPLAM = 1444 Tl

Kardeşim bak bu sistem çok daha iyi oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum yerinde olsam üstteki arkadaşın topladığı PC'yi alırdım.Casper'dan 10 kat daha iyi.
  • Uzatmayacağım tek kelime ile :

ÇÖP
  • casper a 1300 lira verecegime o parayla kicimi silerim daha iyi
  • Paraları katlayıp uçakta yapabilirsin. Daha iyi bir oyun zevki sunar sana
  • 2015 yilindayiz hala casper diye var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izmirittifak2 İ kullanıcısına yanıt
    Aman diyim hazır pc almayın.

Kazık yemiş olursunuz.

Resimdeki sistem tavsiyemdir.(Sinerjiden toplandı.)

Casper CD.GD1-4590A-D100 I5-4590 Masaüstü PC  Nasıldır
  • gördüğüm kadarıyla baya eski bir konu ama alıcak olanlar ilk olarak buraya tıklıyor o yüzden 1.5 senelik kullanım hikayemi size açmak isterim
    babam bana hediye aldı veee sancılı günler başlıyor
    herkez gibi oho i5 bu fiyata falan filan dedik
    içinden r5 220 çıktı
    1 sene boyunca bilgisayar sever arkadaş çevrem tarafından baskı altında kaldım çok acıydı
    3 senelik acer laptop pc mi tokatlıyodu hemde 1400 tl lik içinde nvidia gt 610m vardı çok da güçlü değildi ama benimkinin ağzına pislemeye yeticek güçteydi
    okudum araştırdım pc hakkında derin bilgiler edindim
    paramda yoktu gerçi ucuz bişiler yapmak zorundaydım elimdekinle
    ve öğrendimki içerdeki tek gerçek sıkıntı psu ve ekran kartıydı msi twinfrozr gtx 750 ti taktım bide xigmatek 500w psu
    fan çatara çutaraya dokunmadım çok memnunum odur budur yazmayın
    bide ram ı 8gb ddr3 1600 mhz yaptım
    tabi ram yaklaşık 3 aylık para toplama zamanı gerektirdi
    sonuç olarak yaklaşık 2600 tl pc yle birlikte masraf yaptım sen düşün o 2600 tl ile neler yapabiliceğini
    kesinlikle casper almayın keriz avıdır yaklaşmayın
    tek tesellim tek tük edindiğim pc bilgisi edindim acayip duygular içerisindeyim casper a sevsemmi sövsemmi bilemiyorum
    siz siz olun benim hatamı yapmayın şimdi daha neler değişecek kasa fanlar anakart falanda filanda 3000 tl yi gördük paraya yok diye diye yada en basitinden elinizdeyse satın gitsin tabi satabilirseniz inanın onuda denedim hepinize iyi akşamlar dilerim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.