Intel Core i5-2410M İşlemci 2.30 GHZ (Turbo Boost İle 2.90 GHZ) 8 GB DDR3 RAM 500 GB SATA HDD 1024 NB Geforce GT540M Ekran Kartı 15.6 " WXGA 1366x768 HD LED Ekran Windows 7 Home Basic
Electroworld de fiyatı 1.199 tl bana çok uygun geldi ama casperlarda ısınma sorunu varmış iyi bir soğutucuyla düzelebilir mi? İnternette bir oyun açıkken 86 dereceyi bulduğu yazıyor kararsız kaldım?
adamın agöre değişir. bazılarıda çok memnun yerli mal olduğu için diğerlerine nazaran baya ucuz oluyor.özellik olarak çok iyi bu fiyata 540m li pc bulman ancak kampanyayla olur.her pc de ısınma sorunu mevcut olur o adamların pc yi nasıl kullandığına da bakar.benim elimde 70C görmeyen pc arkadaşıma sattım 2ay sonra bakmam için verdi yanıyor 85 leri görüyordu pc den anlamıyor yada bakım yapmıyor.şuan ki pcm de aynı demek istediğim kullanıma göre değişir yalnız şu var ilerde sorun çıkardığına dair şikayetler baya varır ama diyorum şans işi iyi markadan sorunlu olanlarda yok değil hergün buraya yazıyorlar.eğer 1400 gibi fiyat sunarsan farklı seçenekler sunulur. benim para buna yeter diyorsan ve kafana yattıysa al. laflara fazla kulak asarsan mal almakta zorlanırsın.anlarım deyipte aslında hiç anlamayanlar çok etrafında herhangi bir markadan kötü çıkanlar onu kötüler hepsi öyle olacak diye bi sorun yok ançakfabrika hatası kronik sorun olursa onu bilsem zaten derim kesinlikle alma diye.
bende bu bilgisayarı almayı düşnüyorum.kararsız kaldım 1200 tl veripte pişman olmadan.yıllar boyu piyasada olan ve piyasaya çıkacak oyunları hiç değilse medium da oynayabilrimiym diye?
sizce nasıldır bu bilgisayar almaya değer mi, pişman eder mi?
haklısın ama asus 4 gb ram iken casper 8 gb.üstelik free dos ta olması eksi bi özellik. üstelik aralarında 120 liralık bi fiyat farkı var.benim için az bişey değil açıkçası.internete bu modeli baya araştırdım iyi gözüküyor ama casper asıl sorun olan.riske atmam gerek bende biliyorum.ve hala kararsızım.yıllarca kullanıcağım bi makina olması gerek.
ben bu leptop u kullanıom bende sıcaklık programı yok.
Ürün özelliklerine göre fiyat gayet iyi. Düşünmeden alabilirsin bende casper kullanıyorum. Bu sistemle oyunlarin buyuk kismini orta ayarda rahatlikla oynarsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme