Arkadaşlar ses sorunu için bilgisayarı servise götürdüm değişim kağıdı alıp teknosaya iade ettim.casper dan kurtulduğum için çok mutluyum
YA ARKADAŞLAR CASPER BU KADAR SORUNLU BİR LAPTOP MU HİÇ İYİ YAZAN YOK GİBİ.. BENDE 5 GÜN OLDU DAHA HİÇ BİR SORUNLA KARŞILAŞMADIM..Kİ TEKNOSANIN BU KAMPANYASINDA ÖZELLİKLE ÇOK SATILDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM VE BENCE SADECE SORUNU ÇIKANLAR BURAYA PAYLAŞIM YAPIYOR HP DE VAR ONLARDA DA SORUN VARDI HER MAKİNADA AZ DA OLSA KUSUR OLUYOR...
quote:
Orijinalden alıntı: lemieux
quote:
Orijinalden alıntı: Okan9455
Arkadaşlar ses sorunu için bilgisayarı servise götürdüm değişim kağıdı alıp teknosaya iade ettim.casper dan kurtulduğum için çok mutluyum
YA ARKADAŞLAR CASPER BU KADAR SORUNLU BİR LAPTOP MU HİÇ İYİ YAZAN YOK GİBİ.. BENDE 5 GÜN OLDU DAHA HİÇ BİR SORUNLA KARŞILAŞMADIM..Kİ TEKNOSANIN BU KAMPANYASINDA ÖZELLİKLE ÇOK SATILDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM VE BENCE SADECE SORUNU ÇIKANLAR BURAYA PAYLAŞIM YAPIYOR HP DE VAR ONLARDA DA SORUN VARDI HER MAKİNADA AZ DA OLSA KUSUR OLUYOR...
dostum her marka laptop bozulabilir.markası asusta olsa lenovo da olsa bozulur.ama casper ta sorun çıkma olasılığı diğer marka laptoplara oranla çok daha yüksek.bunun 1.nedeni kullanılan malzeme kalitesi düşük 2.nedeni laptobun içinde kullanılan parçalar adı sanı duyulmamış çin markalarının malları haliyle bunlarda hemen sorun çıkarmasa bile 5 ay sonra arıza çıkartabiliyor.şimdi bir mercedes in sağlamlığıyla peugeot nun sağlamlığı karşılaştırılamaz.mercedes 400 bin km sorunsuz giderken peugeot 200 bin arası sorun çıkarmaya başlayabiliyor.peugeot nunda tabi 400 bine kadar sorunsuz giden aracı yok mu vardır heralde.yani her casper bilgisayar bozulacak diye birşey yok ama hata çıkma olasılığı diğer firamalara oranla oldukça yüksek.bu kadar insan boşuna konuşmuyor heralde burda.ben hemen kurtuldum.sizede önerim casper bilgisayara iyi bakın yoksa herhangi bir parçası bozulabilir
arkadaşlar bf3 ü medium high arası 25-35fps arası ani fps düşüşü olmadan oynayabiliyorum şu an casper dan yazıyorum işlemci ısısı oyundan çıktığım anda 77-78 gibi oluyor oyun esnasında fandan ses geliyor ama olur o kadar sonuçta notebook
ses sistemi pek hoşuma gitmedi tuş takımı güzel bataryasıda baya gidiyor
Durum bende de aynı gibi. 6 aydan bu yana Casper ile gayet iyi anlaşıyoruz.
Bu laptop ile cad programlarınısorunsuz çalıştırabilirmiyim? Isınma yaparmı?