Şimdi Ara

Casper CN.TTD4200 pc ram slot sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    adet sorum olacak once sorunumu anlatiyim gta 5 oynamak isyedigim icin pc alldim ama ccasper marka ttnet kampanyasından icinde 4gb ram ve oyunu lowda cok hafif kasmalarla oynuyorum sorunumda aslinda bu sormak istedigim 1. Bu pcye 4gb ram ilave etmek istiyorum ama garantisi devam ediyor bunu nasil yaparim garantiyi bozmadan 2. Ramleri 8 gb yaptigimda oyunu lowda rahat oynuyabilirmiyim 3. Asil merak ettigim bu pcden 2gb bi 2gb bi parca parcami 4gb rame tamamlamislar yoksa tek slot 4 gb rammi yerlesmis durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi systemgold -- 30 Nisan 2015; 0:08:03 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• bizim bilemeyeceğimiz sorular soruyorsun bence servisi ile konuşsan onlar ram eklese daha iyi olur garantisi bozulmaz fakat GTA5 ekran kartına yüklenen bir oyun ve +4gb'nin oyunu rahatlatacağından şüpheliyim ekran kartı kötü olduğu sürece.servisine ekran kartını değiştirebiliyor muyuz diye sormalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuoni

bizim bilemeyeceğimiz sorular soruyorsun bence servisi ile konuşsan onlar ram eklese daha iyi olur garantisi bozulmaz fakat GTA5 ekran kartına yüklenen bir oyun ve +4gb'nin oyunu rahatlatacağından şüpheliyim ekran kartı kötü olduğu sürece.servisine ekran kartını değiştirebiliyor muyuz diye sormalısın.

ÖNCELİKLE CEVABIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM OYUNU OYNARKEN GÖREV YÜNETİİCİSİNDEN BAKIYORUM İŞLEMCİ VE HDD %10 DA AMA RAM %99 KULLANIYOR SIKINTINI RAMDE OLMA FİKRİNE BURDA VARDIM ZTN EN DÜŞÜK AYARLARA ALDIM VE HAFİF KASMALAR VAR RAHAT OYNATMIYOR
  • systemgold S kullanıcısına yanıt
    Ram eklemek garatiyi bozmaz. İki tane ram slot var. Bir tanesi dolu diğeri boş. Boş olana uygun 4 gblık ram alıp takarsın. Rami yükseltmek iyidir faydalıdır ama oyunda rahatlama sağlarmı sağlamaz mı orasını bilemem. Youtubede gt840m le oynanmış gtav videolarına bak incele
  • bende de var aynı pc den. ttnetten aldım. ben aldım 4gb bimeks ten 105 tl. taktım. tek slotu doluydu. bunu görev yöneticisinden ram bilgisi kısmından kullanılan yuvalarda görebilirisin. dvd okuyucuyu ve hdd yi çıkarıp ikisine de ssd sürücü taktım. canavar gibi oldu bilgisayar. düğmeye basmamla açılması 2 sn. sürüyor.
  • ben oyun oynamadığım için oyunlar hakkında bilgi veremeyeceğim maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.