arkadaşlar ben 19 aralıkta aldım . şeytan kulağına kurşun şuan gayet memnunum. yukarıda da yazmıştım casper kötü diyorlardı. bunu bile bile aldım diye. 35-40 gündür kullanıyoum 15-20 tane de oyun yükledim kaldıraadığı oyun yok. hatta ekran kartı performansı notebookchecktr de gösterilen performanslardan daha iyi..
mesela dirt 2 orta seviye demiş ben high de oynuyorum.
oynların hepsini bilgisayarınızı etkileyenler kasanlar olmadığı ki böyle olması lazım yüksek ultra seviyeerde oynarsınız(şarj aleti takılı olmalı çıkardığınızda kasıyo nedense) dx11 destekliyor
gpu tuşunun olması mükemmel nete girip ekran kartına ihtiyacınız yoksa intel ekran kartını seçin bataryaömrünüz uzasın.
ekran kartı ati işlemci intel anakart vb samsung diyorlar ki bütün markalar bunu yapıyo. e neden 1285 tl yerine gidip başka markaya 1500-2000 tl verilir marka takıntısından mı? millet laptop almayı bilmiyo. bırak alıcıyı satıcı bilmiyo. satıcı şey dedi burada laptopların ekran kartı kaç bit diye sorduğumda hepsi 128 bit dei halbuki 5470 var 64 bit artı paylaşımsız ekran kartlı laptop dolu mağazada (aldığım yer vatan borova mağazası)
alanlara ve alacaklara hayırlı olsun...
Bunda e-sata girişi varmı internette adam gibi özelliğini yazan site yok birde sadece vatan da satılıyor casper sitesinde bile bulamadım birde grafik kartı paylaşımlımı?
quote:
Orijinalden alıntı: agaofcu
Bunda e-sata girişi varmı internette adam gibi özelliğini yazan site yok birde sadece vatan da satılıyor casper sitesinde bile bulamadım birde grafik kartı paylaşımlımı?
hdmı ve sata girişi var. sata nasıl harddisk için kullanılıyo acaba
şu ana kadar 2 casper pc ekslittim. sadece ilkinde bi ısınma problemı yaşamıştım ama serviste düzeltip gönderdiler. casperdan genel olarak memnunum masaustunde pek tercih etmemek iyi olur gerçi masaustunde hiç bir marka tercih edilmemeli toplama alınmalı. her neyse sonuçta bu markaların hepsi işlemcisini ramini dvd sini başka frimalardan alıolar yani casper kendı uretecek deil sadece kasayı üretip sunuyo piyasaya bu yeni kasaları bılmıorum arkadaşlar ısınma sorunu yok demiş bi laptabda en önemli şey ısıdır sonra sese bakarsın fan sesi fazla demisler ne kadar fazla bi bilmekte fayda var bende dusunuyorum bu pc yi...
bende yeni aldım bu laptop dan alalı 3gün oldu vatandan aldım suan cok memnunum oyunlarda harika ve hiç ısınmıyor oyundayken enn fazla 60 oda en üst seviyeli oyunlar alacak arkadaşlar bence hiç düşünmesin
Herkeze hayirli cumalar. Arkadaslar bende bu pc'den 15,02,11 tarihinde İzmir bornova atan cp den aldim. Bir muddet kullanma firsatim olmadi ardindan kullanmaua basladgimda ozellikle face'de video acaken sorun yasamaya basladim. Video acinca pc birden kitleniyordu Bende o sinirle kapatiyordum bu yaklasik 2 hafta surdu zaten cok vaktimdr Olmadiginden onemsemeyip kapiyordum. Enson dayanamayip pc'nin servisini aradim Bana isletim sistemi yuklenirken yazilimsal bir hata oldugundan olabilir tekrar kurun dedi. Bende elimden geldigince bisiler yaptim ama cozumu bu olmadi hatta daha kotu oldu... Aldim balcovada acilmis olan vatana verdim Haala serviste yaklasik 2 hafta oldu vereli. Birseyin digistgini soylediler Ama teknik olarak hicbir bilgim olmadigi icin anlamadim acikcasi... Simdi pc yi aldigimda bananne tavsiye edersiniz. Neyine bakmaliyim hemen serviste Nesini kontrol etmeliyim. Ne Onerirsiniz ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme