Şimdi Ara

Casper CSD Serisi Notebook Kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce Lenovo V570 kullanıyordum iş bilgisayarı olarak (Nvidia GT525M)
    Şu an Lenovo Z580 kullanıyorum (Nvidia GT 635M)

Normalde oyun oynayan biriyim.
    Aktif bir steam kullanıcısıyım ama malum konfigürasyonlardan dolayı yeni oyunları çok takip edemedim.
    Ama artık etmek istiyorum satın alıp beklettiğim bir dünya oyun da var steamde.
    Biraz daha iyi bir GPU'su olan notebook arayışındayım.

GT840M ekran kartlı Casper Nirvana CSD serisi takıldı dolayısı ile arama filtrelerine, Maks 2000'e kadar bakarken.

Kullanan arkadaşlar oyun ve genel kullanım önizlemeleriniz nelerdir?

Yorumların çoğu olumsuz olsa da casper'a karşı, şikayetvar'a falan baktım.
    Diğer firmalardan daha kötü değil performansları, teşekkür oranları da biraz daha iyi şikayetlerde.

840M ile ekran kartı performansı sıralamasında 234'ten 136'ya çıkarak baya bir oyunu daha oynayabilir hale gelirim diye tahmin ediyorum.

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

• oyun konusunda Nvidia GT modellerine gtx modellerine yönelmen lazım..ayrıca Nvidia araçlarını (oyuncular için) gt modellerinde kullanamazsın gtx660 üstü olaması lazım
  • Nirvana cry var bende 745m ekran kartlı yeni oyunları oynatiyor ufak ayarlamalarla bazılarında full hd oynayamiyorsun bireylerden kısma lazım söyle ornekleyeyim bf4 oynarken high ayarları 1920 yerine 1600 çözünürlükte oynuyorum mesela gta 5 falanda aynı sekilde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu csd serisini kullanan arkadaşlar varsa yorum yazabilirlermi.ısınma ve ses varmı.performans ve ürün kalitesi vs şeyler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.