|
Bildirim
@Ekrem71, reklam linkini bile yanlış vermişsiniz, sonda boşluk bırakmayın.https://www.casper.com.tr/kur-al
Bu arada Casper zaten almayın da bir girip bakayım dedim. Oyun/Masaüstü/Cyberpunk/üst limit sona dayayıp 20k seçtikten sonra rtx 2060'lı bir bilgisayar çıkardı. Kısıtlı özelleştirme yapabiliyorsunuz ama ram frekansları bile yazmıyor. İşlemci sadece 10. nesil intel var ve 10900k seçseniz bile en üst anakart olarak ASUS PRIME B560M-K çıkıyor, bari bir z490 koysaydınız. Bence uzak durun. |
burda caspera çamur atan çoğu kişi hayatında hiç kullanmamış olanlardır :D 1 ay önce bi gaming laptop alacaktım g900 için karar kılıp siparişi verdim parçaları kendim konfigüre ederek. ne ısınma ne donma hiç bi şikayetim yok. Sadece ekranı biraz daha büyük olabilirdi ama performansına diyecek yok :D
|
KUR-AN diye okudum ilk bakışta |
|
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Niye herkese 2060 çekti anlamadım.🤔 17k laptop dedim yine 2060, 14k da 2060. Rtx 2060 forevaaa yapıyorlar galiba🤣🤣 Şaka bir yana rakibi Monster'da o paraya RTX 3070 laptop var niye herkese, her bütçeye RTX 2060 vermişler, anlam veremedim.😅 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|