Şimdi Ara

Casper Dizüstü Nasıl ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
11.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: oqi42

hocam toparlayım sözlerimi piyasada herşey bol aslında ama parayı bastırana ancak samsung kalite bakımından bi tık önde bu benim ve müşterileriminde görüşü tabi sıkıntılar oluyor ancak samsungda sürekli sıkıntı yok sattığımdan biliyorum

Garantisi bitmiş bir samsung notebook için "Q Türkçe" klavye istediklerinde ne demek istediğimi anlarsınız...
  • İstemediklerini nerden biliyorsun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: oqi42

İstemediklerini nerden biliyorsun :D

Bana bir tane samsung R518 Q ve Türkçe klavye yollar mısın fiyat bilgisi ve orjinal ve sıfır olup olmadığını söyle, hesap numaranı ver satın alayım.
    Artistliğe vurdun iyice işi oqi42 samsungtan prim filan alıyorsun herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wacd -- 4 Eylül 2011; 19:05:06 >
  • sen fiyatı söyledin zaten kardeşim ben artislik filan yapmıyorum yanlış anlama samsungdan da prim almıyorum :D

• Asla ama asla toshiba alma casper'da alma toshiba alırsan çok ısınma sorunu oluyor toshibalarda açıkçası asus yada sony viao öneririm sağlamlık konusunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentMuroTR

Asla ama asla toshiba alma casper'da alma toshiba alırsan çok ısınma sorunu oluyor toshibalarda açıkçası asus yada sony viao öneririm sağlamlık konusunda

Yok onlardan birini düşünmüyorum. Yani istediklerime uygun bişey bulamadığımdan dolayı. Yoksa marka karşıtı biri değilimdir ben yani markaya para yatırmayı sevmem markaya bakarak pc de almam.

Son olarak DELL ve SAMSUNG arasında gidip geliyorum.

Fakat şu bi önceki mesajda vermiş olduğum linklerede göz atarsanız çok sevinirim. LENOVO, LG ve HP gibi markalar hakkındada görüşlerinizi bekliyorum. :)

Şimdiden teşekkür ederim.
  • dell öneririm linklerdekilerden alma derim hp bilgisayar işini bıcaktı bırakacak son satışlar olumlu olmassa 3 ay içinde kapatacaklarmış

Açıkçası ben gittim marka takıntım olmadığı için iyi özellikli bir casper aldım hiç bir sorun yaşamadım 4 aydır ne hiçbir oyunda ısınmadan kasma yaşadım nede donanımsal bir sorun

casper olarak bence şunu alın özellikleri çok iyi

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/casper-cn-vti2410c-core-i5-2410m--2.30ghz-6-gb-ddr3-320gb-15.6-dvdrw-1024mb-gt540m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=56000#allImages

• Neyse daha fazla polemiğe gerek yok..
    Dell ve samsung arasında gidip gelmene de gerek yok iki marka arasındaki tercih herzaman dell olur.
    Lenovonun malzeme kalitesi gayet başarılı bazı modellerde topcase komple alüminyum malzemeden üretilmiş ama tam olarak nokta atışı yapıp da aradığım makina bu diyebileceğin kadar çok modeli yok.. Bu şartlar altında dahi lenovo geçerli bi markadır ve alınabilir.

Hp ye genel anlamda bir önyargı var oqi42 bilir tabi bunları , dv5000 serisinden sonra yapılan tasarım hatalarından dolayı bir seri çok sorunlu cihazlar üretilmiş ve bir kısmı geri toplanmıştır.
    Dv5000 , dv6000 dv9000 (17") model kodlu cihazlarda soğutma sisteminin yetersizliği ve fanın geç devreye girmesinden dolayı gpu arızaları sıkça rastlanır.. Neyseki bu makinalar artık yok.

Dv6 ve dv7 serileri de sıcak çalışan makinalardır fakat ROHS standartlarına göre kurşunsuz lehim kullanıldığından gpu arızasına pek rastlanmaz, düzenli olarak bakım ve temizliğinin yaptırılması gerekir.İşi şansa bırakmamak gerekir.

Şuanda Hpnin G serisi bir çok cihazını kullandım ve müşterime sattım G6 G7 G62 G72 cihazlarında biraz sıcak çalışması haricinde herhangi bir soruna rastlamadım , basit kullanıcı kaynaklı sorunlar ve batarya sıkıntısı haricinde geri dönen olmadı..

Fakat Hp G6 serisindeki plastik malzemenin kalitesizliği gözüme çarpmadı değil , lcd çerçevesinde çapaklar vardı ve bu büyük bir notebook üreticisi için inanılmaz derecede kusurlu birşeydir..

Cihazı kesinlikle almadan önce gözünüzle görün , lisanslı işletim sistemi olup olmadığını kontrol edin, büyük store mağazalar için üretilip üretilmediğini kontrol edin...
    Cihazın altında mutlaka küçük bir marka etiketi ve microsoft lisans etiketi olmalı , lisans içermeyen freedos dediğimiz makinalarda bu key etiketi bulunmaz.

Bu durumda piyasada alınabilirliği ve çözümleriyle ortaya çıkan markalar Hp , Dell , Lenovo ve Asus oluyor. Acer'ı garanti servisi konusunda hesaba katmıyorum bile çünkü berbat..
    Fakat malzeme bulunabilirliği açısından oldukça geniş yelpazesi var hemen hemen bütün parçaları bulunuyor buna anakart da dahil. Bunlar arasında seçim yapmak gerekirse tam olarak aradığın kriterlerdeki makina hangi markadaysa onu alabilirsin..

Casper store da olan bir bilgisayar firmasında teknik servis müdürlüğü ve notebook onarımı yapıyorum. Casper önermek istiyorum ama insanlar casper satıyor ya ondan aldırmak istiyor gibi aptalca objektif olmayan cümleler kurarak canımı sıktıkları için sözünü dahi etmiyorum başkaları tavsiye etsin..

Lg için söylenecek bir söz yok , notebook üretmek yerine lcd ve ya led panel üretmeye devam etsinler herkes yerini bilsin..

Hp ve lenovo servisiyle ilgili bir problem yaşamadım şimdiye kadar. Lenovo servisiyle alakalı güzel anılarım da mevcut.. Dell servis kalitesi zaten ortada tartışılacak birşey yok..
    Fakat asus'un alemdağdaki servisinde kaybolan cihazımız oldu tabiki olabilir böyle birşey fakat böyle bir markanın adına leke sürecek bir davranıştan dolayı teknik servisin bizim zararımızı karşılaması gerekirdi.. Benzer bir olay toshiba servisinde de oldu fakat zararı karşıladılar.Dediğim gibi çizgi elektronik garantili asus notebook servisliği alana kadar asus almayın derim. Şuan için en mantıklı markalar asus'u eledikten sonra tecrübelerime göre Dell Hp ve Lenovo'dur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wacd -- 4 Eylül 2011; 20:26:10 >

• toshiba intel seriler
    dell alayı güzel
    asus ati ekran kartlı modeller
    lenovo lar

asusun ati ekran kartlı modellerini tavsiye ederim. malum nvidialar bütün laptoplarda soğuk lehim problemi çıkartıyor.

ama dell in servisleri çok iyi garantide adrese gelip problemi halledip gidiyolar

bende tamirciyim asus kadar sağlam board görmedim eskilerde kasa problemi çıkıyordu yenilerde hiç denk gelmedim.(sony apple ı saymassak onlar malum pahalı) ama asuslar çok sağlam makina. önyargılısın diyenler yanyana(aynı özellikte) makine koyup denesinler yazdığım markalarla clevo ya board yaptırıp üzerine sadece marka etiketi vurup Türk malı diye satılan markaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cbrmania -- 5 Eylül 2011; 2:30:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cbrmania

toshiba intel seriler
    dell alayı güzel
    asus ati ekran kartlı modeller
    lenovo lar

asusun ati ekran kartlı modellerini tavsiye ederim. malum nvidialar bütün laptoplarda soğuk lehim problemi çıkartıyor.

ama dell in servisleri çok iyi garantide adrese gelip problemi halledip gidiyolar

bende tamirciyim asus kadar sağlam board görmedim eskilerde kasa problemi çıkıyordu yenilerde hiç denk gelmedim.(sony apple ı saymassak onlar malum pahalı) ama asuslar çok sağlam makina. önyargılısın diyenler yanyana(aynı özellikte) makine koyup denesinler yazdığım markalarla clevo ya board yaptırıp üzerine sadece marka etiketi vurup Türk malı diye satılan markaları
    F3XX serilerindeki alt kasa ve menteşe probleminden bahsettiniz sanırım.. evet alt kasa temini de çok çor makinalar..
    mesajlarınıza genel olarak katılıyorum.Şuan için üretilen casper notebooklarda pegatron marka anakart kullanılıyor.Nadir de olsa quanta çıkabiliyor.
    Diğer Türk markası diye geçen cihazlarda henüz rastlamadım clevo harici bi karta.
    Asus K5xx serisinde klavye ile ilgili bi sıkıntı var sanki boştaymış gibi oynuyor ve altı boşmuş gibi de esniyor..
    Malzeme kalitesi olarak zaten kendini kanıtlamış bir firma..

• hayatımın hatası paramla rezil oldum sinirsel oldum... bilgisayar donar harddısk sorunu çıkarır yaw geçtim donanım olarak kendinden düşük bilgisayardan daha düşük ses görüntü kalitesi var. ben 1 kez aldım 2 arkadaş olarak ikimizde pişmanız dahada töbe ettik almayız yinede siz bilirsiniz.
  • Her marka için geçerli olan bir şey var büyük marketlerin düşük maliyetle alıp ucuza sattıkları i3 i5 i7 işlemcilere sahip aldatıcı olan makineler tercih edildiği taktirde sorun yaşamak muhtemeldir her markanın yetkili satıcısı vardır aynı zamanda yetkili servisi de satış yapabilir şahsi fikrim büyük marketlerden almaktansa markaların yetki verdiği bayilerden almak daha mantıklı olabilir.
  • 1 yılda 4 bilgisayar aldım.
    4. cüsü 13.3 Casper CNKPP847A.
    Kipa'dan 699.- tl'ye aldım.
    Öncekilere verdiğim çuvalla paraya acıdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle aşağıdaki arkadaşları gerçekten kınıyorum bizim milletimiz ne kadar marka takıntılı kişiliğe sahip ben bi servis olarak sölüyorum bütün markalar da sorun her zaman vardır bi örnek veriyim n550jk ASUS çok güçlü bi makine DİE bilirsiniz verdiği arızaları görseniz aklınız almaz. Lenovo y510 larımı söleyim yoksa z5070 lerimi Yada o çok iyi bildiğiniz Toshiba notebooklarımı C ama Şöle düşünmek gerek ben o kadar para veriyorum marka sı iyi diye para veriyorum sıkıntı yaratıyor n550 jk frekansı yüksek frekanslı bi cihaz ısınmamalı normalde 3500 tl Yada y510 bu tip cihazlar samimi konuşuyum sırf isim. Cihaz 2.90 GHz ile çalışıyo tabi ısınacak Casper ısınıyo ASUS kadar ısınıyo evet ama neden Casper frekansı yani performansıda yüksek 2.60 GHz . Bunu bilmeden hemen ön yargılıyız. Her zaman özellik arayın marka ya verilen para cidden yazık notebookta bunu bilir bunu sölerim. Çok iyi bildiğimiz markalarda asusta Lenovo da Toshiba'da ne arızalar var kimse yazmıyor bilmiyor. Sonra diolarki a Firması kötü Yada b iyi neye göre iyi kötü bunu yazan yok bir Yazmış aşağıda hp alırım Casper almam DİE hp kadar ısınan bi cihaz daha tanımam. Evet hepsi sorunlu ama ASUS Kadar'da yetkili servisi kazık bi marka bilmem. Menteşe Kırıldı bi müşterimizin 750 tl istediler. 750 tl ye yeni notebook alırsın😄😄😄 ama bizim milletimize müstehak. Çok iyi ASUS çok iyi Lenovo Toshiba ALIN sonrada servise bi notebook parası daha verin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: By_ugur0657

Öncelikle aşağıdaki arkadaşları gerçekten kınıyorum bizim milletimiz ne kadar marka takıntılı kişiliğe sahip ben bi servis olarak sölüyorum bütün markalar da sorun her zaman vardır bi örnek veriyim n550jk ASUS çok güçlü bi makine DİE bilirsiniz verdiği arızaları görseniz aklınız almaz. Lenovo y510 larımı söleyim yoksa z5070 lerimi Yada o çok iyi bildiğiniz Toshiba notebooklarımı C ama Şöle düşünmek gerek ben o kadar para veriyorum marka sı iyi diye para veriyorum sıkıntı yaratıyor n550 jk frekansı yüksek frekanslı bi cihaz ısınmamalı normalde 3500 tl Yada y510 bu tip cihazlar samimi konuşuyum sırf isim. Cihaz 2.90 GHz ile çalışıyo tabi ısınacak Casper ısınıyo ASUS kadar ısınıyo evet ama neden Casper frekansı yani performansıda yüksek 2.60 GHz . Bunu bilmeden hemen ön yargılıyız. Her zaman özellik arayın marka ya verilen para cidden yazık notebookta bunu bilir bunu sölerim. Çok iyi bildiğimiz markalarda asusta Lenovo da Toshiba'da ne arızalar var kimse yazmıyor bilmiyor. Sonra diolarki a Firması kötü Yada b iyi neye göre iyi kötü bunu yazan yok bir Yazmış aşağıda hp alırım Casper almam DİE hp kadar ısınan bi cihaz daha tanımam. Evet hepsi sorunlu ama ASUS Kadar'da yetkili servisi kazık bi marka bilmem. Menteşe Kırıldı bi müşterimizin 750 tl istediler. 750 tl ye yeni notebook alırsın😄😄😄 ama bizim milletimize müstehak. Çok iyi ASUS çok iyi Lenovo Toshiba ALIN sonrada servise bi notebook parası daha verin

Hayırlı işler casper'da maaşlar nasıl. Menteşeye para istemişlerde falan filan. Casper denen firma kalitesiz plastikten kaynaklı menteşe kırılmaları ile mücadele edemedi de adamlar komple garanti kapsamı dışı bıraktı menteşe gevşeme, kırılma vs. sen ne diyorsun allah aşkına.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.