Bildirim
CASPER FORMAT SONRASI AÇILMAMA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Format attığınız cd'nin başlangıç dosyaları hatalı farklı bir format cd'siyle deneyin -
Benim.masaüstünde olmuştu arkadaşın dediği gibi başka bir DVD ilen yeniden format attım düzeldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cd de deiştirdim ama gene olmadı sistemi yüklüyorum. yeniden başlat dediğimde CASPER yazısında kalıyor. ctrl+alt+del yaptığım zaman açılıyor. ama her seferinde bunu yapmam gerekiyor. birde bios ayarlarında hdd yi 1. sıraya alıyorum tekrar 2. sıraya düşüyor. casper cky modeli bios güncelleme yazılımı aradım belki ondandır diye ama onu da bulamadım. hala bi çözüm yok bu caper kadar illet bir bilgisayar görmedim. -
Hd tüne programıyla hdd testi yapın error scan bölümünden bedsektör testi yapın sıkıntı var mı yoksa yazılımsal bir durum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X